2017. október 20., péntek



MERÍTÉS-DÍJ | Ifjúsági irodalom kategória nyertesek 2017.


Szóval volt ez a projektünk, ami nagyon sokáig tartott és nemrég lezárult… Tavaly megkértek, hogy csatlakozzak a Merítés-díj ifjúsági irodalmat olvasó és elbíráló zsűrijébe, így az elmúlt évet a kortárs hazai szerzők 2016-ban megjelent ifjúsági regényeinek az olvasásával töltöttem! Nagyon jó kis zsűrink volt, igazi élmény volt a közös munka velük, ráadásul egy olyan toplistát sikerült összeraknunk, amire nagyon büszke lehetek és amivel abszolút egyetértek.
A lényeg az, hogy nemrég lezárult a közönségszavazás és a zsűri által díjazott műre is fény derült.
(Ha érdekel, olvass tovább…!)
❖❖❖❖❖

A könyveknél a linkek az én bejegyzéseimre mutatnak!
Ahol nincs link a könyv címénél, oda még írtam blogbejegyzést.

A ZSŰRI TAGJAI:
@akire, @AniTiger, @Áfonya74, @B_Niki, @Boglarina, @Csoszi, @Gelso, @gocsi, @graphoman, @Hintafa, @Honey_Fly, @h_orsi, @Kelemen_Hanna, @meseanyu, @Virág_Blogger, @Zsenka, @Zsófi_és_Bea

A NYERTESEK!*

A közönségszavazás nyertese: Szirmay Ágnes: Szerelemre castingolva
A zsűri díját nyerte: Molnár T. Eszter: Stand up! 


A közönségszavazás végeredménye ITT látható.
A zsűri listája a következőképp alakult:
2. Mészöly Ágnes: Szabadlábon 106 pont
3. Szakács Eszter: A szelek tornya 82 pont
10. Zelei Bori: Kevert 34 pont

A KIESŐKRŐL…



Három zsűritag írt néhány közösen kiválasztott kiesőről, utána pedig meseanyu összeszedte a 10 döntőst és elindította a közönségszavazást, aminek feljebb linkelve megtalálható a végeredménye. Attól, hogy nem kerültek be a TOP10-be, még abszolút említésre és olvasásra méltóak!


Ajánlom a róluk készült ajánló karcokat: először én írtam az olvasás közben megszeretett kiesőimről (Varga Bálint: Amit végleg kitörölnél · Bosnyák Viktória: Elképesztő! · Csendes Nóra: Zápor utca), aztán érkeztek Bea kiesői (Hajdú-Antal Zsuzsanna: Léggömbök · Nagy Anikó Johanna: Egy szót se szólj! · Molnár T. Eszter: Most már igazán) és végül Kelemen_Hanna kiesői (Papp Dóra: Tükörlelkek 2. · Kalapos Éva: D.A.C. 5. – Nagy döntések · Szabó Tünde: Gázolás)!


❖❖❖❖❖
Jó olvasást!
Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖


1 megjegyzés: