2017. december 5., kedd



AniTiger - Év végi hajrában kihívás


Csodás decembert!
Remélem, hogy eddig mindenkinek csodásan telik ez a hónap. Egy röpke infó: még 26 nap van hátra az évből (plusz néhány óra). Nekem meg… Őszintén szólva olvasnom kéne… Van három recim, ami csak rám vár – nem is beszélve arról a 14 könyvről, amit rajtuk kívül ebben a hónapban el kéne olvasnom! Várnak a kihívások, a nagy év végi hajrá és a többi. Sűrű lesz ez a hónap, érzem.
De addig is: íme, itt egy kihívás! :D
Erre a kihívásra @FairyDust hívott ki, a Miss Readers bloggerinája. Az ő kitöltését IDE kattintva olvashatjátok. (Ugye milyen csodaszép a téli designja? Szemkápráztató! ^.^)
❖❖❖❖❖
1. Milyen könyvet kezdtél el, amit még be kell fejezned?


A legnagyobb „gond” az, hogy nem érek rá. Mondjuk annyira vártam, hogy nem is akarom túl hamar elolvasni, ezért szinte tolatva haladok előre. (Micsoda képzavar!) Amúgy nagyon jó könyv, de ha vége lesz, akkor túlságosan hiányozni fog ez a pasi.

2. Van úgynevezett őszi könyved, amivel könnyebben átlépsz az év végi időszakba? 

Volt 4-5 olyan év is, amikor novemberben vagy decemberben elolvastam ezt a könyvet. Csak ajánlani tudom, mert igazi agyamentség, aminek az olvasása közben lehetetlenség „bedepizni” a téli korán sötétedéstől!

3. Milyen új megjelenést vársz még?

Hatalmas családi könyvtár, ami tele van különleges lényekkel és mágiával - ÉS az emberből KÖNYVMÁGUS lehet! Értitek?! Könyvmágus!  Egyébként van két másik könyv is, amit nagyon várok (Tamara Ireland Stone: Clicked + Alwyn Hamilton: A homok leánya), de őket elő is rendeltem, szóval már csak várni kell.

4. Mi az a három könyv, amit idén még el szeretnél olvasni?

Három? Kacag a vakbelem.
Itt hagyom ezt a képet, rajta a könyvekkel, amikre idén még sort szeretnék keríteni. (Egyébként még akár sikerülhet is, ha néhány napig vagy egy hétig félreteszem az olyan semmire sem jó dolgokat, mint az alvás...)

5. Van-e könyv, ami még esélyes az „év könyve” címre?

Ők öten:

Balról jobbra: Szabadlábon, Egy sötétebb mágia, Az ember, akit Ovénak hívnak, Csak kitaláltalak?, Tüskék és rózsák udvara. Azt hiszem, hogy idén ők lettek a nagy szerelmeim, egyelőre úgy néz ki, hogy köztük van az „év könyve”.

6. Elkezdted-e már a jövő évi tervezést?

Igen.
Papíron már kész kis listákat gyártottam magamnak a kihívásokhoz tervezett könyvekkel. (TUDOM, hogy beteg vagyok! :D) Jelenleg azon merengek, hogy mikor lesz végre nem gáz átültetni ezt a Molyra is… Jelenleg félek, hogy megvernek, ha elkészítem az első „Wannaread in 2018” polcomat. (Ez csak félig poén.)

❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése