2017. december 16., szombat



Book A Sloth Club | "Mini karácsony" 2.


A témához tartozó bejegyzések a „book box” címke alatt elérhetőek.

BOOK A SLOTH CLUB

Bár tegnap a Judit premierjén voltunk (OMG! Van közös képem a Vándor Évával! :D Imádom azt a nőt!), munkából hazafelé átvettem a csomagomat és alig vártam, hogy belekukkantsak. Izgatnak a meglepetésdobozok – ráadásul a decemberibe két könyvet ígért a BASC csapata, szóval izgatott voltam, hogy melyik kettő lesz. (Csak a szokásos végett: megvenném-e? Érdekelnek-e? Nem volt-e pénzkidobás a doboz? Satöbbi…)

Előtörténet, avagy: Miért?
„Egy ilyen dobozzal minden hónap egy mini karácsony.” - válaszolták a Kildarának adott interjújukban a magyar könyves doboz megalkotói. Azt hiszem, akkor döntöttem el, hogy nem csak egy hónapra fogok előfizetni, hanem rászánok egy nagyobb összeget és gyorsan leszervezek magamnak néhány havi mini karácsonyt...
A kicsomagoláshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩
SPOILER VESZÉLY!

❖❖❖❖❖
TÉMA
 
TÉLI ROMANTIKA

Ez az a téma, amit nem feltétlenül rendeltem volna meg magamnak – és nyilván bánnám, mert mégis telitalálat volt a könyvek szempontjából -, mert nem áll hozzám annyira közel, mint az első doboz témája.

JANUÁRI DOBOZ // TÉMA: FANTASY HŐSNŐK
Rendelési időszak 1 dobozra: December 9-től
3-6-12 hónapos csomagok (januári kezdettel) folyamatosan vásárolhatók. Ajándékutalványok is!

A KÖNYVEK


Nagyon aggódtam, hogy nehogy megint olyan könyvbe fussak bele, amit 1) valakitől meg fogok kapni várhatóan, 2) éppen megrendeltem magamnak vagy 3) már eleve megvan. Szerencsémre két olyan könyvet rejtett a doboz, ami érdekelt és benne vannak a 2018-ban elolvasandó könyvek között. =^.^=


APRÓSÁGOK

Van a csomagban egy kb. általános méretű Karácsonyi zokni, ami szerintem nagyon cuki! A „ronda” karácsonyi pulcsikat nem bírom, de van 1-2 „érdekes” téli zoknim, így ez totál passzol a kollekcióba.

Mogyoró ízű belga Forró csoki mártogató is került a dobozba. Mivel még nem találkoztam hasonlóval, így nem tudom, hogy szeretem-e, de mindenképpen kuriózum.

Találtam egy narancssárga Kiss Me in New York gyertyát (kézműves, karácsonyi illatú) is, aminek nem tudom megmondani, hogy konkrétan milyen az illata, de nagyon kellemes és édes. (Tuti el fog fogyni, mert nálam a jó illatú mécses és a gyertya fogyóeszköz. :’))



A legjobban – a könyvek mellett persze – a két Karácsonyi könyvjelzőnek örülök! Nagyon bájos a téli tájban ücsörgő, egymást átkaroló pár, aki a befagyott tavat nézni, illetve IMÁDOM az OLVASHOP boltot, így a télies „Winter dreams” elnevezésű fakönyvjelző láttán hatalmasat dobbant a szívem!

A neon zöld színű Book A Sloth Club vászontáska nagyon bejön, pláne, hogy egy a megszokottól eltérő lajhár van rajta! :D Tök poén és tuti jó lesz vele könyvtárba járni.

Tetszik a Szelídíts meg! és A kis herceg könyvhöz rajzolt, témában az utóbbihoz passzoló illusztráció. Gondolom, a leírásban ez lenne a Pallagi Virág által megálmodott „Kis Herceges kézműves képeslap”.

Róbert Katalin kézzel írt levelének fénymásolata nagyon kedves. Eddig is szimpatikusnak tűnt az írónő, ezután csak még jobban kedvelem és még kíváncsibb vagyok a könyvére!

A leírásban nem találtam rá az etsyről rendelt Kis Herceget és Rókát ábrázoló, varrott bigyóra, amit BBembroideredStuff boltjából rendelt a BASC csapat. A bolt lírásából kiderült, hogy ez ilyen felvasalható folt. Ilyesmit se láttam még, de aranyosnak találom. (Ha valaki vágja, hogy mit takar a „felvasalhatóság”, akkor bátran írja meg hozzászólásban. :D)


ÖSSZESSÉGÉBEN

Meg vagyok elégedve a karácsonyi csomaggal és a tartalmával. A könyvek várólistások, a melléjük csomagolt dolgok között akadnak nagyon jópofa dolgok is. Nagyon bulinak tartom, hogy minden dobozba belecsempésznek valami nagyon lajháros cuccot – mint most a szatyrot vagy a múltkor a könyvjelzőt, ami amúgy azóta is használok!

Alig várom a januári csomagot!

❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖


1 megjegyzés:

  1. Jaj de szépek a könyvjelzők!! :) A Csók New Yorkban könyvre én is kíváncsi vagyok.

    Gondolom ruhára vasalható nem? Rávasalod megfelelő hőfokon és ráragad, onnantól a ruhádat díszíti. Nincsen hozzá leírás?

    VálaszTörlés