2021. december 19., vasárnap



Nincs hozzád hasonló | Kedvcsináló idézetek ~ Blogturné Klub Extra

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

Turnénk kezdetével egy időben jelent meg Rácz-Stefán Tibor legújabb romantikus, erotikus regénye, amely Kristóf és Csongor megható és elgondolkodtató történetét meséli el! A turné végén Könyvmolyképző kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a Nincs hozzád hasonló egy példányát! Tartsatok velünk!




Mit áldoznál fel a szerelemért?


Egész életemben csak egy dologra vágytam: egy kedves, vicces és helyes srácra, aki meglátja az embert a plusz kilók mögött, és úgy szeret, ahogy vagyok.


Most belépett az életembe ez a srác: Kristófnak hívják. Ő az, akiről mindig is álmodoztam. Órákon át tudok vele beszélgetni, úgy csókol meg, hogy attól megőrülök, és mindig képes mosolyt csalni az arcomra. Mellette keltem életre igazán.

A könyvekben, amiket fordítok, itt jönne el a happy end. Hát, az én életemben a szerelem egy lehetetlen döntéshelyzettel párosul, amiben az egészségem a tét…


Szívszorítóan őszinte történet arról, hogy mi történik, ha a szív harcba száll az ésszel.


Mélyedj el benne!

 

Kiadó: Könyvmolyképző (Rubin pöttyös könyvek)

Terjedelem: 296 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635613946

Műfaj: LMBTQ, erotikus, romantikus, New Adult

Eredeti megjelenés éve: 2021

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

 

--- Tovább az idézetekhez! ---

vvvvv

1.

– Amúgy, szerinted melyikünkre nyomult rá a barista srác?

Na ne, ez most egy vicc, amin röhögni kéne? Végignézek a mellettem ülő, karcsú és magas lányon, aki hiába visel egyszerű, fekete garbót, még az is úgy áll rajta, mintha egyenesen a kifutóról jött volna a találkozónkra.

 

2.

Olyan szívesen megmondanám Rebekának az igazat: Már nincs olyan, hogy együtt. Már nem hívhatlak fel a problémáimmal, már nem tudsz annyit az életemről, mint régen. Már nincs rám annyi időd, már nem a barátságunk az első, hanem a gyermekeid, ami teljesen rendben van, mert a kicsik mindent megérdemelnek, és olyan jó anyjuk vagy. Annyira büszke lehetsz rájuk! De attól még a tények nem változnak: a kettőnk világa különvált, hiába próbáljuk összetapasztani, minden megváltozott. Ki tudja, meddig lehetünk így legjobb barátok.

Mindez ott van a nyelvemen, mégis inkább hallgatok. Nem akarom megbántani, hiszen nem tehet róla, hogy családot alapított, és más lett a prioritás az életében.

 


3.

– Miért, te nem szoktál olvasni?

Lesüti a szemét, a gesztus mellbe vág. Nem akarom, hogy bármit szégyelljen előttem.

  Nem kötnek le a könyvek. Talán az jár a szexi fejedben, hogy csak nem talált rám a megfelelő regény, de próbáltam többet is, nem izgatnak. Hát, ez van.

  Hanem akkor, mi a bűnös szenvedélyed? Mert az mindenkinek van.

– Játszom – vágja rá Kristóf. – GTA a favorit, mostanában a The Witcherre kattantam rá.

 

4.

– Ne haragudj a késésért!

Egész életemben rád vártam. Egy olyan chaserre, aki szexi, magabiztos, akinek úgy kellek, ahogy vagyok.

Mit számít ez a pár perc?

 

5.

– Tudod, veled jólesik komoly dolgokról beszélgetni. Melletted úgy érzem, bármit mondhatok, mert nem nézel miatta hülyének – mondja végül, és végre kiül a nyugalom és a békesség az arcára.

  Á, már rég leírtalak magamban. Csak egy élő és lélegző szexrobot vagy, semmi más.

 

6.

Ingoványos talajra tévedtünk, mert tudom, egy chasernek kétszer kell coming outolnia. Egyszer, amikor elmondja, hogy meleg, másodjára pedig, amikor bevallja, hogy az ő ízlése eltér a többségétől.

Sokan ezt nem értik meg, arra gondolnak, jobbat is kaphatna egy kövér srácnál, netán perverznek, betegnek gondolhatják őt, mert nem találják a szexisséget ott, ahol Kristóf igen.

 

7.

– A kegyes hazugság lényege, hogy megkönnyítsük a másik életét. Ezért kifizetődő, ha néha ahhoz folyamodunk.

  Nem értek egyet – megrázza a fejét, amitől a tincsei meglibbennek. – Nem építhetünk egy kapcsolatot hazugságokra, mert előbb-utóbb ránk szakad az ég. Hiszen ez a hazugság alapvető természete: mindig kiderül, és csak pusztítást, kínt hagy maga után. Én ezért játszom nyílt lapokkal. Azt akarom, hogy a hibáimmal és a rossz döntéseimmel együtt szeress belém, ne pedig abba az idealizált Kristófba, akinek talán látni akarsz.

 


8.

– Csongor, biztos, hogy ezt akarod? – kérdezi. Még mélyebb és rekedtesebb a hangja, sötétlik benne a vágy.

– Egyetlenegyszer említettem a Super Mariót, de te emlékeztél rá. – Most én rakom a két tenyerem az arcára, úgy húzom közelebb az enyémhez. – Egyértelmű szabály, hogy emiatt szét kell ma tennem a lábaim.

Elröhögi magát, és így teszek én is. A nevetésünk visszhangzik a konyhában, és nem hagy mást, csak boldogságot.

 

9.

– Amúgy vendégünk van, a fordítód az – mondja Hanna, mire a fiú pillantása megtalálja az enyémet.

– Nehéz velem? – kérdezi, és teljesen őszintének tűnik. – Vagy csak sablonmunka vagyok?

  Vért izzadtam, mire magyarosítottam a városaid, és a szerkesztőmmel napokon át leveleztünk arról, lefordítsuk-e a karaktereid beszélő nevét – válaszolom mosolyogva. – Szóval igen, megizzasztottál.

– Helyes – jelenti ki vigyorogva, aztán enyém a teljes figyelme.

 

10.

  Tessék? – Tuti úgy festhetek, mint egy rajzfilmfigura, esküdni mernék, hogy fennakadt a szemöldököm. – Te még mindig tudsz olvasni? Azt hittem, múló hóbort.

  Akit a Harry Potter egyszer olvasóvá nevelt, örökké az is marad – viccelődik.

 

 

Nyereményjáték:

 

A regény főszereplője, Csongor túlsúlyos, de nem ő az egyetlen, akinek a Könyvmolyképzőnél megjelent regények közül feleslege van. Minden állomáson találtok egy súllyal kapcsolatos idézetet, és az a feladatotok, hogy kitaláljátok, mely regényből származik! Jó keresgélést!

 

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

 

 

„Száznyolcvan centi magas, karcsú, napbarnított, világosszőke. Levette méregdrága napszemüvegét, és nézett rám. Ezek szerint én leszek a duci, barna mellékszereplő, aki farmerban és hosszú ujjú pólóban nyomja.”

a Rafflecopter giveaway

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[BLOGTURNÉ KLUB]

15 - Hagyjatok! Olvasok! (Borítómustra)

17 - Veronika’s Reader Feeder

19 - Hagyjatok! Olvasok! (Kedvcsináló idézetek)

21 - Hagyjatok! Olvasok!

23 - Spirit Bliss Sárga könyves út

27 - Spirit Bliss Sárga könyves út (Interjú)

 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése