2018. június 19., kedd



AniTiger - Nyári olvasmánytervek book tag


(Még több taget a „book tag” címke alatt található.)

Szeretem mások blogjait olvasni, ami azzal jár, hogy néha bizony kedvet kapok egy-egy általuk olvasott könyv elolvasásához, film megnézéséhez vagy kitöltött book tag kitöltéséhez. Ma reggel a Pergamenre hányt szavak blog hírlevele várt a postafiókomban, és bizony reggeli kávézgatás-olvasgatás közben rájöttem, hogy milyen rég töltöttem ki book taget, és hopp, ez milyen szuper!
A taget a Pergamenre hányt szavak blogról van, olvassátok el, mit válaszolt a tag megalkotója!
❖❖❖❖❖
1.Tengerpart – avagy egy könyv, amiből sugárzik a forróság

Szinte fuldokolni kezdek a hőségtől, ha erre a borítóra nézek... Nemrég láttam a Molyos az Új szerzemények zónában, és azóta kattogok rajta, hogy vajon hogyan illik a borító a történethez, mert a fülszövegben nincs szó aszályról vagy fullasztó hőségről. 

2. Sátorozás – avagy egy könyv, amivel sötét éjszakákat vészelhetsz át


Tartom, hogy ez LL eddig megjelent legjobb könyve, mert csak nagyon kevés olyan oldal van benne (a hosszúságához képest meg pláne), amin nem tudtam jóízűen nevetni vagy nagyokat mosolyogni.

3. Strand és napozás – avagy egy könyv, aminek a borítója passzol a színes nyárhoz

A fülszöveget olvasva elmondhatom, hogy soha nem fogom ezt a történetet elolvasni, mert cseppet sem az én világom, viszont a borítójáról egyből a nyár és a nyaralás ugrott be. Szeretem a pasztell színeit is.

4. Szieszta – avagy egy könyv, ami kikapcsol a nyári hőségben

Ez a könyv ki fog kapcsolni a nyári hőségBŐL, ugyanis úgy terveztem, hogy valamelyik tűzforró napon skandináv krimit fogok olvasni. Illetve konkrétan EZT a skandináv krimit tervezem olvasni. (Nagyon ajánlgatták, és elég régóta szemezek az írónő regényeivel, ezért éppen ő a soros.)

5. Szórakozás – avagy egy könyv, ami vidám perceket ígér


Annyira jól esett anno az írónő másik könyve (Minden, minden - értékelés a blogon), hogy biztosan ez is jó lesz.

6. Csónakázás – avagy egy könyv, amihez csend és nyugalom kell


Csend, nyugalom ÉS MAGÁNY! Még Budapesten kezdtem el Vegazusnál, amíg 30-40 percre magamra maradtam, de annyi idő alatt is sikerült kiborulnom rajta. Utána nem mertem a vonaton hazafelé olvasni... (Nyilvánosan bőgni... No, az nem az én pályám...)

7. Jegeskávé és jégkrém – avagy egy dermesztő történet


Shakespeare újramesélés skandináv krimibe töltve, és az író stílusát (úgy, ahogy) ismerve - ez bizony dermesztő lesz!

8. Fesztivál – avagy egy pörgős, gyorsan kivégezhető történet


Szánom-bánom, de nem gondoltam volna, hogy ennyire rápörgök erre a pörgős, izgalmas trilógiára, amit nagyon gyors egymásutánban végig is olvastam.

9. Nyári zápor – avagy egy könyv, amivel szívesen bekuckóznál a lakásba


Nem kimondottan nyári, de nagyon tetszett a trilógia első két része, és amióta kihoztam a könyvtárból a folytatást, azóta ácsingózom utána. (Persze előbb azokat szeretném befejezni, amiket már elkezdtem, hiszen azok még ennél is jobban izgatják a fantáziámat. :))

10. Túra – avagy egy könyv, ami el fog fárasztani, mire a végére érsz

George R. R. Martin: Trónok ​harca

...ha egyszer végre sikerül nekiugranom és végigolvasnom legalább az első részt... Nagyon szeretném szeretni, de őrület hosszúak a részek, és be sincs fejezve a sorozat... Hümm.
vvvvv
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
A képek a Pinterest tábláimról meg az Instámról van.
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése