2019. március 3., vasárnap



5 éves lett a blog! | JÁTSSZUNK!



2014. március 3-án megírtam az első posztom, és ezzel elindult a Hagyjatok! Olvasok! blog. Ez egy rövid történet ugyan, de ma 5 éve, hogy ez az egész megtörtént. 

Lassan 1000 bejegyzésnél járok, több száz követője van az oldalnak, ráadásul nem csak itt, hanem Facebookon és Instragramon is, ami elképesztő. Úgy döntöttem, hogy a jó szokásokon nem változtatok, és idén is egy nyereményjátékkal szeretném megköszönni, hogy velem vagytok! 
Vagyis hárommal, mert három könyvért játszhattok idén!

<<< OLVASSATOK TOVÁBB! >>>
♡♡♡♡♡
A NYEREMÉNYEK:

Úgy döntöttem, hogy két blogturnézós könyvemet továbbajándékozom nektek, ha már vagytok annyira jó fejek, hogy velem tartotok a kisebb váltás után is. (Oké, nem nagy váltás, mert továbbra is azt olvasom, amire kedvem szottyan, csak egyrészt meg is nyerhetitek, másrészt tele van a blog újdonságokkal.) A harmadik könyvet viszont egy vásárlás mellé kaptam, és bele van bélyegezve, hogy „ünnepi szeretetpéldány”.


FÜLSZÖVEG:
Vajon mi az ijesztőbb: egy szellem vagy életem első csókja?
Patrik tizenhat éves, és úgy érzi, már nagyon ideje lenne járni valakivel. Amikor észreveszi, hogy Emma, a suli egyik legszebb lánya egyre biztatóbb jeleket küld felé, alig hisz a szerencséjének.
Minden szuperül alakul, ám egy éjszaka megjelenik a kollégiumban Patrik halott kutyájának szelleme. De mit akar tőle a frissen eltemetett házi kedvenc? És miért beteg Patrik édesanyja, ha az orvosok nem találnak semmi okot?
Patrik maga kezd nyomozni. Felkeresi egyik régi iskolatársát, Lilit, akiről azt pletykálják, hogy igazi boszorkány. Szellemek, átkok, éjszakai szeánszok – kiderül, hogy a lánynak mindez meg sem kottyan, de a sötét erő, ami Patrik családját fenyegeti, sokkal kegyetlenebb, mint bármelyikük sejtette volna.
Patrik úgy érzi, kettészakad az élete. Odahaza egy ismeretlen misztikus fenyegetés telepszik rá, miközben a kollégiumban próbálja teljes szívvel belevetni magát első párkapcsolatába, túlélni az első ügyetlenkedéseket, a bizonytalanságot, és rosszindulatú szobatársa kötekedéseit. Lehet esélye a szerelemre, ha közben egy alattomos túlvilági lény a családjára tör? Nyerj bepillantást egy kamasz srác féltve őrzött titkaiba!


Kedvcsináló idézet:
„Az nem lehet, hogy kutyaszellemeket látok. Mert akkor megőrültem.”


FÜLSZÖVEG:
Valami van ezzel a hellyel… valami…
Kit nem találta a megfelelő szót, ezért inkább elhallgatott. Az épület közeledett, közeledett, végül csaknem rájuk borult. És akkor eszébe jutott a szó, amit keresett.
Gonosz.
Amikor Kit Gordy meglátja Blackwood Hall magas kapuját, csak az jár a fejében: ez a hely gonosz. A fenyegető épület borzongató félelemmel tölti el. Ahogy azonban kialakul Kit napirendje, igyekszik figyelmen kívül hagyni a pletykákat, miszerint a drága és elit bentlakásos iskolát szellemek járják.
Ám az osztálytársai különös, idegen tehetségek tanújelét adják. Furcsa álmok kísértik, hangokat hall, a családjának és barátainak írott levelei elvesznek – és mindenre árnyat borít az őket körbeölelő varázs.


Kedvcsináló idézet:
„Az ágy magas volt, szépséges, ám nem különösebben kényelmes. Kit a bársony ágytakarón hevert, és a borvörös mennyezetet bámulta. Valaki – talán Poe? – írt egyszer egy novellát egy pontosan ugyanilyen ágyról, amelyben a mennyezet éjjel lassan leereszkedett, hogy megfojtsa az alatta alvó szerencsétlent. Múlt évben olvasták irodalomórán, és többen hitetlenkedve kacarásztak. Most azonban a novella már egyáltalán nem tűnt viccesnek.”


a Rafflecopter giveaway

A harmadik nyereménykönyv: 
FÜLSZÖVEG:

Clare Balding családja nagyobb, mint legtöbbünké. Nem csak öccse, anyja és bajnoknevelő apja voltak a tagjai, hanem versenylovak, kancák, csikók, pónik, és egy falka boxer és vadászkutya is. Ebben a feledhetetlen visszaemlékezésben, Clare elmondja, hogyan tanították meg őt az állatok mindarra, amit az életről, a szeretetről, örömről és szomorúságról tud.


Kedvcsináló idézet:
„A boxerek igazán sok örömöt tudnak szerezni gazdájuknak. Mindig játékosak, szenvedélyesen hűségesek, örökké szeretetteljesek, és teljes részvételt követelnek a család életében. Anyám azt mondta, ha úgy növünk fel, hogy elhisszük, hogy a boxerek gyönyörűek, akkor a világ is rendkívüli hellyé válik. És igaza volt.”

TUDNIVALÓK / SZABÁLYOK:
Figyelmesen olvasd el!

● Ezúttal RAFFLECOPTERrel játszunk!

● Nem kötelező minden kérdésre válaszolni - azok csak extra kalapba kerülési opciók -, egyedül a beugró kérdés kötelező. 
● A megadott e-mail címre fog menni az értesítés, vagyis arra, amivel belépsz a dobozba. (Ha Facebook-os fiókkal játszol, akkor azzal az e-maillel, amivel oda regisztráltál.)
● Kizárólag Magyarországon belül tudom postázni, és a postázáshoz el fogom kérni az adataidat, de miután jelezted, hogy megkaptad a nyereményed, törölni fogom (magyarul: betartom a GDPR törvényt).
● Kizárólag FOXPOST automatába tudom küldeni a csomagot, szóval akkor vegyél részt a játékban, ha van lehetőséged (akár ismerős kapcsán is) átvenni így a nyereményedet!
● Ha egy IP címről több választ küldesz be, vagyis több felhasználónévvel játszol, akkor egyből diszkvalifikállak. Persze ugyanazzal az IP címmel / regisztrációval részt vehetsz mindhárom játékban!
A nyerteseknek 72 órájuk van válaszolni az értesítő e-mailre, ha ez nem történik meg, akkor új nyertest sorsolok.

SORSOLÁS: Miután lejártak a dobozok (+1-2 nap)!

♡ ♡ ♡ ♡ ♡
Jó játékot! Köszönöm a figyelmet!

♡ ♡ ♡ ♡ ♡


5 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon boldog blogszülinapot!! :) Beneveztem a magyar könyvre. ;) Köszi a lehetőséget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ^.^ (Nekem tetszett, de nem tudlak elképzelni, ahogy olvasod. :D Mindenesetre sok szerencsét. :D)

      Törlés
    2. Most mondod, amikor már bejelentkeztem rá? :D A fülszöveg és a blogbejegyzésed alapján nekem megtetszett. Kicsit a Smaragdzöldet juttatta eszembe, csak időutazás helyett boszival. :)

      Törlés
  2. Én is boldog szülinapot kívánok! :) 5 év alatt 1000 bejegyzés, az nem semmi, jó sokat olvasol. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)) No, azért nem mind könyvértékelés, de szerintem is jól állok. :'D

      Törlés