2015. augusztus 15., szombat



Várható megjelenések az Athenaeum kiadótól

VIGYÁZAT!
A BEJEGYZÉS KÍVÁNSÁGLISTA-BŐVÜLÉST OKOZHAT!*

Szeretem egyben látni a várható kiadványokat, szóval igyekszem kicsit rendezni a soraimat.
Első körben az Athenaeum kiadó várható megjelenéseit nézzük át. Három csoportba osztottam el az érkező könyveiket, mert nem esik minden az én stílusomba, de akadnak komolyabb műveket olvasók is köztünk.

*Amiért a blog szerzője nem vállal felelősséget.
Én előre szóltam!
Csapjunk a lecsóba!
☀ ☀ ☀ ☀ ☀

Az első adag
- vagyis azok a könyvek, amik nagyon-nagyon-nagyon izgatják már a fantáziámat!



(megjelenés: 2015.09.07.)
(megjelenés: 2015.09.21.)


(megjelenés: 2015.08.27.)
(tervezett: 2015.10.14.)


A Mímes Rend a Csontszüret 2. része, ami tervben van ebben a hónapban, remélem időt szakítanom rá. Álomhackerkedés és hasonló finomságok – istenien hangzik, naná, hogy érdekel a folytatás!
A Lány a kötélen a cirkuszos rajongásom miatt érdekel, bár nekem a fülszövege is nagyon bejön. Kellően misztikus és felkeltette a kíváncsiságomat is. A borító fényfestéses hatása szerintem szép, bár az eredeti is jónak tűnik.
Neil Patrick Harris könyve csakis az Így jártam Anyátokkal mániámnak köszönhetően érdekel. Nehéz elképzelni rólam, de minden hétfőn/csütörtökön ott ültem és vártam a két új részt és a kedvencem BARNEY volt. Haláli pacák, de ezt a zseniális színésznek köszönheti a karakter. Harrist azóta is imádom.
A Harmadik sírhant sorozatában minden megvan, amit szeretek: romantika, erotika, urban fantasy, nyomozás, paranormális-szellemes cucc. Iszonyatosan drukkoltam a folytatásért!

A második adag
- vagyis a hű, de jónak tűnik. Lehet, hogy tetszene? -könyvek.



(megjelenés: 2015.08.27.)
(megjelenés: 2015.09.01.)


(megjelenés: 2015.09.28.)
(megjelenés: 2015.09.14.)


A Csodalány története távol áll tőlem, mert elég vallásosnak hat, de Picoult annyira zseniálisan ír! Nem tudom, hogy elcsábulok-e, de nagyon vonz a sztori.
Harry August csodálatos élete abszolút illik az általam kedvelt misztikus és fantáziadús stílusba, csak a sci-fi címke tűnik riasztónak. Kivárok még a könyvvel.
Az Egyetlen méreg egy sorozat 2. része és előbb az elsőt szeretném elolvasni. Ennyi. A történet érdekel, a borítók szépen, a fülszövegek jók!
A Londinium hercege… huh. Bevallom, hogy riasztó a kannibalizmus beintegrálódásának gondolata a hétköznapokba, így nem is tudok vele mit kezdeni. Talán csak Hannibált ismerem, mint filmes és könyves karaktert, aki a kannibalizmusról elmélkedett – milyen lehet, ha az egész sztori középpontjában ez áll? Félek, de kíváncsi is vagyok.

A harmadik adag
- nem az általam olvasott műfaj vagy stílus, de mindenképpen említésre méltó könyvek tömkelege



(megjelenés: 2015.09.28.)
(megjelenés: 2015.09.01.)


(megjelenés: 2015.08.31.) 
(megjelenés: 2015.09.14.)


(megjelenés: 2015.08.31.)
(megjelenés: 2015.08.27.) 


(megjelenés: 2015.08.27.)

Igazából csak azért nem tudok mire gondolni velük kapcsolatban, mert a bulvár, a romantika, a zene és a hasonlók nem érdekelnek. Ha szeretek egy zenekart, akkor a koncerten tombolok, más témájú könyveket olvasok és a tévében pedig más témájú sztorikat nézek. Mindazonáltal változatos a paletta, a címekre kattintva bátran lesd meg a könyvek molyos oldalát és a fülszöveg alapján döntsd el, hogy érdekelnek-e! Nekem a borítók nagyon bejönnek, főleg a campirisé meg a Peremvilágé. =^.^= 

☀ ☀ ☀ ☀ ☀
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
A képek a Pinterest tábláimról vannak vagy sajátok.
☀ ☀ ☀ ☀ ☀

1 megjegyzés: