2017. november 16., csütörtök



Book A Sloth Club | "Mini karácsony" 1.


A témához tartozó bejegyzések a „book box” címke alatt elérhetőek.

BOOK A SLOTH CLUB

A blogom Facebook oldalán elég sok bejegyzésüket megosztottam már – és néhányszor szóba hoztam őket a blogon is -, szóval várható volt egy ilyen bejegyzés. Úgy voltam vele, hogy ha törik, ha szakad, akkor is megkaparintom az egyik magyar könyves dobozt. (Szoktuk mondogatni, hogy kíváncsi, mint a macska. Nos, a tigris egy jó nagy macska… :P)

„Egy ilyen dobozzal minden hónap egy mini karácsony.” - válaszolták a Kildarának adott interjújukban a magyar könyves doboz megalkotói. Azt hiszem, akkor döntöttem el, hogy nem csak egy hónapra fogok előfizetni, hanem rászánok egy nagyobb összeget és gyorsan leszervezek magamnak néhány havi mini karácsonyt...
A mintadoboz nem volt az én világom (OFF: általában tartózkodom az állatos könyvektől, mert nem bírja őket a lelkem...), de nagyon aranyosak a könyv mellé adott dolgok - plusz mivel izgatott vagyok az első magyar könyves doboz miatt - befizettem néhány körre... 8:04-kor már jött is a megrendelés visszaigazolása, aztán elmentem szájsebészetre és mire visszaértem 9 után az alábbi üzenet fogadott az oldalon: Elfogyott mind a 100 doboz! Még jó, hogy elszántam magam arra, hogy előbb a jutalom, aztán a szenvedés... 


Tegnap meg is érkezett az első doboz. Elmentem reggel a Pick Pack Pontomra, aztán mentem tovább munkába… és csak délután (!) kukucskáltam bele egy kicsit a dobozba (egy instás kép erejéig), de alig vártam, hogy hazaérjek vele. A posztban mindent megmutatok, amit a dobozban találtam, ezért ha még nem kaptad meg a saját dobozod vagy nem szeretnéd megtudni, mi volt benne, akkor ne olvass tovább! 
Egyéb esetében: 
A kicsomagoláshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩
SPOILER VESZÉLY!
❖❖❖❖❖
TÉMA
ÁLOM ÉS VARÁZSLAT.

Engemet már az első meghirdetett téma megragadott, szóval nem volt nehéz döntés a dobozrendelés. A csomag tetején egy jópofa lap állt a fenti idézettel, aminek a hátoldalán a csomag tartalma olvasható és a következő hónap beharangozója.

DECEMBERI DOBOZ // TÉMA: TÉLI ROMANTIKA
Rendelési időszak: November 18. 10 órától
Kiszállítási időszak: December 15-től

KÖNYV 

Ez a könyv volt a non plus ultra legvágyottabb az idén, ezért majdnem eldobtam az agyam, amikor megláttam. Frenetikus kezdés, mert máris egy színvonalat képvisel: igazi YA-regény, közkedvelt, nagy érdeklődés övezi és gyönyörű tetőtől-talpig. Az a vicces, hogy november 23-án lesz a születésnapom és ezt fogom megkapni a barátnőimtől. :)) Egy véletlen folytán derült ki, viszont kitaláltam, hogy a BaSC regénnyel egy másik barátnőmnek fogok örömet okozni, akinek az enyémhez hasonló az ízlése, szóval nem bánom a duplikációt. =^.^=

APRÓSÁGOK

FUNKO POP! Kulcstartó – PERSELUS PITON

Ne tudjátok meg, hogy mennyire drukkoltam, hogy PITON PROFESSZORT kapjam! Amikor megláttam, halkan felsikoltottam! Egyszerűen odáig vagyok ezért a kulcstartóért. (Ez a Funko Pop!-mánia az, amit nagyon reméltem, hogy átvesz a magyar doboz is, mert a külföldieknél iszonyatosan meg és irigylésre méltónak tartom.) #superhappy

Caraval – Remember, it’s only a game könyvjelző

Petusa kézműves boltjának (LINK) a terméke ez a könyvhöz illő könyvjelző. A felirata magyarul az, hogy: Ne feledd, ez csak egy játék. Nagyon jópofának tartom, de még nem használtam ehhez hasonló könyvjelzőt. :’)



Alice Csodaországban medál és képeslapok

Az egyik kedvenc fandomom, ráadásul nagyon aranyos ez a pici medál! Nézegettem a többiek képeslapjait és az enyém telitalálat a többiekéhez képest, mert ez az egyik kedvenc illusztrációm. (A másik a Chesire cat a fán, a harmadik meg a Bolond Kalapos és a teázó társaság.) Szóval az Alice in Wonderland téma nekem jöhet minden mennyiségben, mert favorit.


Pallagi Virág lajháros könyvjelzője + Chelsea Caraval ihletésű könyvjelzője

Ez. A. Lajhár. Valami. Eszméletlenül. Cuki!
Ráadásul exkluzív mindkét könyvjelző, hiszen ezt nem lehet megszerezni máshonnan, csak a novemberi BaSC dobozból. Remélem, hogy az elkövetkező könyvekhez is lesznek egyedi könyvjelzők, mert ez tök jó ötlet.


Caraval témájú képeslap és matrica + Book A Sloth Club matrica.

Igen, ezek is az előző kategóriába esnek nálam, mert tök jó ötlet egyedi matricát és képeslapot felkutatni / készíttetni. Nem tudok elég öreg lenni a matricákhoz… Csak az a kérdés, hogy hova tegyem, hogy tuti jó helyen legyen? :D Egyébként a Caraval ihletésű képeslapot dedikálta az írónő, ez is tök királyság.


Gyümölcstea (ráadásul piros gyümis)

Olvastam, hogy ezt a próbadobozban nem szerették többen, de én meg épp attól tartottam, hogy még a végén nem lesz tea benne. Mióta kaptam néhány csecse formájú teatojást, azóta rászoktam az ilyen teákra – és isteniek. Lassan már alig iszom filteres teát. Boldoggá tesz, hogy nem ment a tea ötlete a levesbe.

ÖSSZESSÉGÉBEN

Egy mákszemnyit sem bánom, hogy befizettem erre a novemberi lajháros dobozra. Tényleg annyira izgatott voltam, mint a karácsonyi ajándék bontogatásakor és őszinte leszek: nekem tetszettek ezek az ajándékok. Még a könyv is, hiszen ha nem duplázódna egy véletlen folytán a példányszámom, akkor jobb ajándékkönyvet el sem tudtam volna képzelni a dobozba. Nem hiszem, hogy csalódottnak kéne lennem vagy bármilyen morgásra okot adtak volna a magyar csomag kitalálói/elkészítői.

Alig várom a decemberi csomagot!

❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖


2 megjegyzés:

  1. Jól sikerült ez a doboz, főleg így, hogy sok vágyott dolgot tettek bele neked! :)))

    VálaszTörlés
  2. hát ha nem mondod, hogy az piton prof., soha nem jövök rá :)

    VálaszTörlés