2018. február 14., szerda



Szerelmes 2017 a'la AniTiger | Boldog Valentin Napot!



Valentin nap alkalmából úgy döntöttem, hogy megosztom veletek a 2017-ben olvasott romantikus címkéjű regények közül a kedvenceimet. Persze nem simán „kedvencek”, hanem van bennük valami, ami kiemeli őket a többi közül. Mindig van egy szereplő, akit különösen megszeretek vagy valaki, aki hasonlít rám. Van, hogy az LMBT vagy a történelmi regények közül emelkedik ki, de olyan is van, hogy a film sokkal jobban tetszett, mint a regény, amiből készült. Szóval a listámat úgy tekintsétek, hogy ők az én tavalyi leg-jeim. 
Vitatkozni és saját tapasztalatot megosztani LEHET – olvasás után irány a komment szekció alul.
Apropó! EZ NEM EGY BOOK TAG. Ez a bejegyzés úgy született, hogy végignéztem a romantikus címkéjű 2017-es olvasmányaimon, és kiválogattam, melyik miért különleges, miért és miben emelkedik ki a többi közül.

(Olvass tovább!     )

❖❖❖❖❖
Legjobb new adult fantasy


Ez előtt az író előtt le a kalappal, mert ennyire király tündéres  - varázslatos történetet még nem pipáltam. Nem egy vékony könyv, de beszippant és nem ereszt.

Legjobb young adult fantasy


Zseniálisak a karakterek, egyedi az alapötlet és ez a rengeteg utazgatás és bujkálás - nekem bejött. Plusz van benne egy szimpatikus LMBT szál is.

Legjobb történelmi romantikus


Szerettem, nagyon bájos, romantikus történet, ráadásul humoros is, amiért külön emeltem a kalapom.

Legjobb felnőtt (erotikus) regény


OLVASD EL! Röviden ennyi, körbe is adtam a melóhelyemen, mire Karácsonyra többen is megkapták a családjuktól a sorozat további részeit! :D

Kedvenc LMBT regényem


Titokzatos, szerethető főhősű, érdekes, bájos és nagyon olvasmányos történet. Oké, két fiú szerelméről szól, de az elfogadást az ilyen regényekből érdemes átemelni a valóságunkba.

Legnagyobb csalódás romantikailag (is)


Nem akarom tovább ekézni. Ha érdekel, hogy miért csalódás, akkor olvasd el a bejegyzésem a címre kattintva!

A FILM sokkal jobban tetszett


Itt ennyi a történet: elolvastam a filmet, aztán megnéztem a filmet és a két színész lemosta a könyv főhőseit számomra. Bármikor megnézném újra, de újraolvasni? Soha...

Legszimpatikusabb főszereplő


Bírtam Márkot (és nem csak azért, mert a Márk név iránt eleve elfogult vagyok...), mert egy igazi, nagydarab sorozatfüggő, de nagyon jó szívű srác. Olyasvalaki, akivel baromi nagy barátok lennénk, és én imádom azokat a főszereplőket, akik iránt így érzek.

A legelvontabb szerelmes történet


Az álmaikban találkoztak a későbbi szerelmesek. Mi ez, ha nem elvont?!

A legcukibb limonádé


Tetszett is, olvasmányos is volt, de alapjaiban egy igazi, könnyed limonádé volt. A legfontosabb, hogy szórakoztatott és jól esett olvasni. (Ha valami übercukit keresel a mai napra, akkor ezt ajánlom!)

A karakter, aki a legjobban hasonlított rám külsőleg és belsőleg


Apró, nagyszájú, társaságban megszeppent, picit pufi csajszi. Igazából addig volt kedvenc, amíg el nem kezdett a kigyúrt énekes kockáiról és izomkötegeiről gondolkozni, ugyanis NEKEM nagyon nem jönnek be az izmos pasik. :D

❖❖❖❖❖
Boldog Valentin napot Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése