2019. augusztus 4., vasárnap



Majd ha nékem sok pénzem lesz... | The Literary Gift Company kívánságlista

  
Mostanában rákattantam a sorozatozásra – éppen a Stranger Things évadait nézem -, és közben imádok barangolni a neten. Pár napja beszippantott egy könyves webshop – THE LITERARY GIFT COMPANY–é. Úgy döntöttem, hogy készítek egy bejegyzést arról, hogy mennyi mindent pakoltam első körben a bevásárlókocsimba! Nyugi, nem vettem semmit, mert ha mindent megvettem volna, amibe beleszerettem, akkor bizony már nem lenne itthon neten… ;)

--- Jó nézelődést! Olvassatok tovább! ---

vvvvv

Kezdjük a legkézenfekvőbb vágyaimmal: noteszek! Belőlük sosem elég! Megőrülök a noteszekért, bár főleg csak állnak a polcon és gyönyörködöm bennük. Az egyik, ami megfogott egy „Hiszel a tündérekben?” idézetes notesz – az idézet a Pán Péter c. történetből van -, a másik pedig Alice Csodaországban témájú.





Cards / Képeslapok

Nagyon szeretem az idézetes kártyákat / képeslapokat is, bár ez elég új keletű szerelem, ezért még nem lógnak innen-onnan mindenféle képeslapok nálam. (Mondom: MÉG!) A választott lapon egy Jane Austen idézet áll A klastrom titkából. Magyarul: „Akár úr, akár hölgy, aki nem leli élvezetét egy jó regényben, bizonyára elviselhetetlenül ostoba.”



Bookmarks / Könyvjelzők

Mániákusan gyűjtöm a könyvjelzőket is! Nem tudok ellenállni se az aranyosnak, se a viccesnek, se a különleges, se a fandomosnak – ezért a választottaim is többfélék.
1) „Abbahagyni az olvasást? Csak a holttestemen át!”; 2) Könyvjelző szett női íróktól származó idézetekkel és gyönyörű mintákkal; 3) Félszerzetes (hobbitos) könyvjelző, idézettel a J. R. R. Tolkien A Gyűrű Szövetsége című regényéből; 4) Harry Potter könyvjelző idézettel; 5) Loch Ness-i szörnyes könyvjelző

< Dead Bookmark ~ sold out >




< Halfling Bookmark ~ £20.00 >


< Magician Bookmark ~ £20.00 >


< Nessie Tale Bookmark ~ £6.95 >

Bags / Táskák

Szóóóóval vászonszatyrok és hasonló tatyók… amiket szintén imádok és gyűjtök is. Lehet, hogy nem tűnök túl normálisnak az eddig bevallott gyűjteményeim alapján, de higgyétek el, azért (sajnos) ebből sincs túl sok otthon. De ha bővíteném a táskáim számát, akkor velük tenném:

< Kate Chopin Tote Bag ~ £20.00 >




Socks / Zoknik

Nyugi, nem gyűjtök zoknikat. Bár van egy pár vicces-aranyos, de még sosem vettem azért meg egy zoknit, mert beleszerettem a mintájába. (Úgy vagyok a zoknikkal, mint Dumbledore: örülök, ha kapok egy párat ajándékba!)

< Jane Austen Socks ~ £9.99 >




Bookends and Shelving + Living / Könyvvégek

Azt hiszem, van 1-2 ilyenem*, de amíg nem költözöm el, addig nem tudom őket rendeltetésszerűen használni (több hely kéne meg nem csak zárt polcrendszer…). Mindenesetre nagyon tetszetősek ezek a könyvtartók/-végek! *(OFF: ezeket csak én vagyok hajlamos ékszertartónak használni?)

< Sherlock Bookend ~ £10.99 >


< The Library Bookend ~ £10.99 >


< The Flying Boy Bookend ~ £10.99 >


Mugs / Bögrék

Ismét egy gyűjthető (és gyűjtött) dolog... Ha betérnék a boltba, és meglátnám akár a Sherlock-os, akár az Alíz Csodaországbanos bögrét, tuti, hogy nem bírnám otthagyni! Nem tudok ellenállni a kedvenc fandomjaimnak, pláne, ha idézetes cuccról van szó.

< Sherlock Holmes Mug ~ £11.99 >




Posters & Prints / Poszterek

Ezek a poszterek olyanok, hogy ha egy adott könyvet elolvastál róluk, akkor lekaparhatod a regényt fedő részt. A cél az, hogy mind a 100 felkapott regényt elolvasd az adott poszterről. Én mind az általános gyűjteményt, mind az ifjúsági/YA verziót beszerezném szívem szerint, hátha motiválna, hogy elkezdjem olvasni a legismertebb könyveket!





Living / Lábtörlő

Drakula idézetes lábtörlő! „- Üdvözlöm a házam küszöbén. Jöjjön szabadon. Távozzék békében; és hagyjon nálunk valamit a boldogságból, amelyet hoz.” Totál esélytelen, hogy valaha kiteszek olyan lábtörlőt, amit nem sajnálok, ha elvisznek, de ez nagyon adja!

< Dracula Doormat ~ £20.00 >


Jewellery / Ékszerek - díszek

Nagyon szeretem a különleges nyakláncokat és kitűzöket, és csodás felhozatala van a webshopnak. Akad idézetes is, felkapott / klasszikus regényes is. Főleg a kitűzők közül volt nehéz csak néhányat kiválasztanom.









Kitchen / Hűtőmágnesek

Szeretek Scrabble-t játszani, ezért viccesnek tartom az ötletet, hogy a hűtőmágneseim a játékhoz tartozó betűk legyenek. Persze az apkalipszises költő készlet se semmi idea. Hogy bírnám-e ha a hűtöm tele lenne 200 db világvégét jósló bolond szóval? SIMÁN!





Games / Játékok

Sajnos imádok játszani, de nincs (állandó) társaságom és elmondhatatlanul béna is vagyok mindenféle társasjátékban. Az angol nyelvűeknél pedig… elmondani se bírom, mit szoktam művelni. :’) De ezekkel nagyon jól ellennék akár egyedül is (értsd: egy életbe telne megtanulni őket… de elvan a gyerek, ha játszik).









< What Would Alice Do? ~ £5.99 >



vvvvv
Köszönöm a figyelmet! Jó olvasást!
Egy kérdés: legyen még hasonló bejegyzés?
vvvvv

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése