2017. március 24., péntek



Veszíts el egy könyvet! | Nagy Könyvelhagyó Hétvége (Március 24-26.)


Talán furcsa tőlem azt hallani, hogy „Veszíts el egy könyvet!”, ugyanis nagy gyűjtő(gető) hírében állok. Mégis el kell mesélnem, hogy már tavaly szerettem volna részt venni a Nagy Könyvelhagyás programban, ám… amit könyvjelzőzik az ember, az tuti nem akkor kerül elő, amikor kell.
Szóval idén bevéstem az otthoni és az irodai naptáramba is, megosztottam a könyves Facebook oldalamon, sőt, még a kézfejemre is felírtam… Biztos, ami tuti!

És sikerült!
Idén sikerült részt vennem a Nagy Könyvelhagyó Hétvégén!
Ma el is hagytam két könyvemet munka után!

Miről is van?
Március 24-től 26-ig van a Nagy Könyvelhagyó Hétvége, amikor országszerte könyvmolyok hagyják el kedvenc, kevésbé kedvenc műveiket, hogy mások megtalálhassák és elolvashassák azt!

A „Veszíts el egy könyvet!” játék alapjaiban egy könyvajánló. Ha tetszett a könyv, akkor elveszíted egy olyan helyen, ahol valaki megtalálhatja és ezzel esélyt kap egy jó könyv elolvasására. Maga a „Veszíts el egy könyvet!” játék 2008. március 25-én indult az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár szervezésében és idén ünnepli a 9. évét!


WEBOLDAL:

Aki egyszer rákap az ízére, az év bármely napján hagyhat el és találhat meg könyveket a vesztőhelyeket gyűjtő VESZÍTS EL EGY KÖNYVET oldalon, ahol le lehet szórni, hogy a városodban kik és milyen könyveket hagytak el, illetve találtak meg. Érdemes figyelgetni.

Nyereményjáték!
…mert az is van minden évben. IDE kattintva bővebben is olvashatsz róla.

Jó könyvelhagyást mindenkinek!
Szép hétvégét!


1 megjegyzés:

  1. Ma én is elveszítettem két könyvet egy parkban! :) Tetszett az ötleted, hogy beraktad ilyen nejlon bugyiba, én is így tettem, és raktam be a könyv mellé egy-egy papírdarabot is, amire ráírtam, hogy "azé, aki megtalálja" :) meg ennek a könyvelhagyós programnak a nevét és webcímét. Viszont nincs fotóm róla, én nem akarok részt venni a hivatalos játékban, de jópofa volt elhagyni így könyveket. Arra számítottam, hogy a forgalmasabb helyen majd utánam szólnak, hogy ottfelejtettem valamit, de nem szólt senki.

    VálaszTörlés