2015. november 4., szerdaPewDiePie: This Book Loves You

 A könyv angol, a fordítás saját és nem hivatalos!


Don't kill anyone.
People die if they get killed.


Ne nyírj ki senkit.
Az emberek meghalnak, ha kinyírják őket.


Fülszöveg:
This Book Loves You by PewDiePie is a collection of beautifully illustrated inspirational sayings by which you should live your life. If you follow each and every one, your life will become easier, more fabulous, more rewarding.

Imagine what a chilled-out and wonderful human being people would think you were if you lived by the simple principle „You can never fail if you never try.” Your wasted life would be an inspiration to others. Think of all the pointless, unhappy striving you could simply give up. Throw away that guitar! Give up on your dreams! Embrace your astounding mediocrity.

This Book Loves You has something for everyone–or at least everyone willing to give up and stop caring. If all else fails, remember: „Don’t be yourself. Be a pizza. Everyone loves pizza.”

Könyv információk:

Eredeti megjelenés éve: 2015
Razorbill, 2015
256 oldal · ISBN: 9781101999042
(Az értékeléshez olvass tovább!     )

Szerintem:
Furcsa nemkönyv ez.

Mondanám, hogy motiváló, de nem mindig az. Néha demotivál, néha nyilvánvalóságokat jelent ki. Mindezt persze vicces illusztrációkkal, szépen kalligrafálva és/vagy bolondos fotókkal teszi. Nem tudom, hogy mit vártam az egyik kedvenc videósomtól, de utólag belegondolva – kb. ezt. Nem önéletrajzi, nincsen köze a számítógépes játékokhoz és egyáltalán nem lehet igazán könyvnek se nevezni ezt a valamit. Ez olyasmi, amit túl fognak hypeolni a fanok, tele lesz a képekkel a net, mert egy fantasztikus bohócság.

Aranyos, újraolvasgatható és kikapcsol, de semmiség. Viszont semmiségnek vicces, szóval, ha beszélsz valamennyire angolul és bírod PewDiePie fejét, akkor vágj bele!

(OFF: A könyv szellemszerzője a kutyusa: Edgar. ^.^)


Összeségében a nemkönyv: motiváló, demotiváló és olyan, hogy Captain Obvious (Nyilvánvaló Kapitány) is mondhatna dolgokat.

Ajánlás: bárkinek, aki nem akarja komolyan venni és csak a poént látja benne. Továbbá PewDiePie rajongóknak és Edgar-fanoknak is ajánlom!

Értékelés: 5*
*kedvenc lett
Bolond ez az ember.
Mi vett rá a könyvre?
Végül azért olvastam el a könyvet, mert ez a pasi egy idióta. Egy jóféle bolond, aki elég sok napomat dobta fel és kíváncsi voltam arra, hogy mi az, amit a világnak adni akar magából?
Nem titok – bár titkolom -, hogy szoktam youtuber gamereket nézni, mert humorosnak találom a tevékenységüket.

Találkoztam ezzel a videóval: <Youtube-link>


Amúgy 4:05 után győzött meg, mert szokta a szokásos…….. vágásait. ;) És annyit röhögtem ezen a marharépán, a gyalázatos marketing tevékenységén, hogy azt mondtam magamnak: megpróbálom. Ne vedd komolyan, és megéri. (Mindenesetre azt a pénzt nem éri meg, amennyiért vesztegetik. Hiába egy képes, igényes kiadás, marha drága.)


Kedvcsináló idézetek:
You can't make everyone happy.
So focus on making yourself happy so that maybe one day your happiness will evolve and EAT EVERYONE.
~
Nem tehetsz mindenkit boldoggá.
Fókuszálj arra, hogy magadat tedd boldoggá és talán egy napon a boldogságod akkora lesz, hogy MINDENKIT FELZABÁL.


Don't use tampons if you're a boy.
                                     – A Wise Man
~
Ne használj tampont, ha pasi vagy.
                                         - Egy bölcs férfi

The Secret to a Happy Life is: 
YOU SERIOUSLY EXPECTED TO FIND IT IN THIS BOOK? HAHAHAHAHA
A Boldog Élet titka az, hogy:
KOMOLYAN AZT HITTED, HOGY MEGTALÁLOD EBBEN A KÖNYVBEN?
HAHAHAHAHA
 
Képgyűjtemény a Pinteresten – Random Pictures.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése