2017. június 7., szerda



Könyvheti megjelenések, amiket jó lenne kézbe venni, megszeretgetni, elolvasgatni…



KIADÓK a posztban
Agave Könyvek, Animus, Betűtészta, Delta Vision, Fumax, GABO, Holnap, Könyvmolyképző, KÖR-ÍV, Lettero, Manó Könyvek, Maxim, Menő Könyvek, Metropolis Media, Tilos az Á Könyvek, Twister Media, Ventus Libro, XXI. Század


Kicsit sűrűbb a júniusom, mint az április volt, így most csupán egy délutánt fogok a könyveim és a kiadóim között tölteni, ha minden igaz. Terveink szerint holnap (csütörtökön) sikerül szakítanunk egy kis időt a Könyvhétre Jeffivel, a Lapról - lapra bloggerinájával.

Megyünk és rövidtávon gyorstapizunk és -szagolunk mindent, amit érünk (természetesen a könyvekre gondolok). Ez a rövid idő, ez a fél nap is elég sok bonyodalomba és tervezésbe került, de abszolút meg vagyunk elégedve vele. (Poén: a 3. Könyvhetem lesz és eddig még mindig mással mentem! Az elsőre magammal, a másodikra Szimirzával, a harmadikra most a másik dunaújvárosi barátnőm, a már említett Jeffi kísér el. :D)

Ha MINDEN Könyvhétre megjelenő könyv érdekel - ami szám szerint 339 könyvet jelent -, akkor az Ünnepi Könyvhét hivatalos oldalán letöltheted az összes megjelenést tartalmazó prospektust, PDF-et vagy Excel-táblázatot a MŰFAJLISTA menüben!

Na, de a lényeg… ebben a bejegyzésben az ENGEM leginkább érdeklő megjelenések szerepelnek. Amit olvasnék, kivennék a könyvtárból, szívesen látnék a polcon, satöbbi.

Agave Könyvek





Animus


Betűtészta


Delta Vision


Fumax


GABO


Holnap


Könyvmolyképző






KÖR-ÍV


Lettero


Manó Könyvek


Maxim



Menő Könyvek


Metropolis Media


Tilos az Á Könyvek


Twister Media


Ventus Libro


XXI. Század


❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖


2 megjegyzés:

  1. Mini Könyvklub találkozóra se jössz akkor? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, sajnos. Vegazusnak már írtam, hogy ez most sajnos kimarad... Igazából az is boldoggá tett, hogy ma egyáltalán el tudtam picit szakadni melóból és talizni 1-2 fontos emberrel. :)

      Törlés