2020. február 14., péntek



Borítótervek Amira Stone - Kitaszítottak című regényéhez! | BTK extra


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra



Négy főszereplő történetét ismerhetjük meg az Aranymosás-győztes Amira Stone debütáló fantasy regényében. Tartsatok bloggereinkkel, és ismerkedjetek meg Rayjel, a hobbi ketrecharcossal, Keinnel, a feledésbe merült családnevű nemessel, Enével, a leendő uralkodóval és Menával, aki tanoncként tanul egy mágiahasználó mellett. Ne feledjétek, hogy 3 szerencsés olvasónk meg is nyerheti a turné végén a Kitaszítottak egy példányát a Könyvmolyképző kiadó jóvoltából!

Fülszöveg
Elég bátor vagy új útra lépni?
A kissé neveletlen Ene hercegnő szabadságot szeretne, és szívesen elmenekülne a rá váró kötelezettségek elől. Mena pedig az egyetlen ember, akit az istenek mágikus hatalommal ruháztak fel. Ő inkább lenne hercegnő, mint magányos volur.
Egy politikai gond miatt a testvérpárnak veszélyes vidékre kell utaznia: egy néphez, akiket a királyi családjuk igázott le.
Lehet, hogy nem csak halálos veszedelem vár rájuk, hanem a szívükre is veszély leselkedik?
Ray nehéz családi titkokat hurcol. Harcokat vállal a csőcselék szórakoztatására, hogy húgáról gondoskodni tudjon. Ám egy nap nem lapulhat tovább, dühe új útra viszi.
Kein csak az élvezeteket és a dicsőséget hajszolja. De eljön a nap, amikor dönteni kell a saját, és a családja sorsa között.
A mágia valamelyik fiút a volur társának szánja.
De vajon melyiket? Ki az, akitől felragyog a volur ereje?
Egyikük sem tervezte, hogy szerelemre, barátokra, titkokra és intrikára lel.
Miközben mindannyian a saját céljaikért küzdenek, talán a legfontosabbat kell feláldozniuk ahhoz, hogy megmenthessék a szeretteiket és a világukat.
Szívesen olvasnál egy olyan világról, ahol egyetlen ember él, akit az istenek felruháztak mágikus hatalommal, de még ő sem képes az erejét használni? Egy olyan szerelemről, ami sutba veti a rangot és a szabályokat? Egy olyan fiúról, aki mindent titkol a múltjáról és a családjáról, hogy megvédje őket, vagy egy másikról, akit épp a saját apja árul el?
Ez a regény pont neked való.

392 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577720
Címkék: Fantasy, Mágia, Romantikus, YA


--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

Amira Stone regényéhez borítótervező pályázat volt kiírva, ahol Nick Boglárka munkája lett a befutó. Az általa beküldött pályamű alapján készült el a regény végleges borítója, de az övé mellett számtalan szebbnél szebb tervezetet láttam az író FB albumában, ezért úgy döntöttem, hogy bemutatom nektek a kedvenceimet!

Borítótervek

Cserti Melinda munkája
(Zseniális az ötlet!)


Nick Boglárka munkája

Braun Csilla munkái

Bényei Kitti munkája:


Kolozs Kitti Anna munkái:

Girincsi Dalma munkái:

Ambrús Reni munkái:


Nyereményjáték:

A Kitaszítottak világában csak néhányan értenek a mágiához, de akadnak történetek, amelyekben szép számmal akadnak varázstudók! A mostani feladatotok az, hogy kitaláljátok az anagrammák alapján, hogy kire gondoltunk! Annyit segítünk, hogy eláruljuk nőt vagy férfit keresünk és melyik kiadó adta ki a regényt.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


has kell mer (férfi/ Ventus Libro)
ÁLLOMÁSOK:
02/10 - Sorok között
02/12 - Fanni's Library
02/14 - Hagyjatok! Olvasok! (extra)
02/16 - Csak olvass!

vvvvv
A teljes albumot innen érhetitek el: KATT!
Remélem jól szórakoztatok! Köszönöm a figyelmet!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése