2022. február 17., csütörtök



Block ​Shot – Blokkolt dobás | Kedvcsináló idézetek ~ Blogturné Klub Extra

  

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

A sokak által kedvelt Távoli dobás után ezen turnénk során a Blokkolt dobásról olvashatjátok bloggereink véleményét. Vajon Jared és Banner története is olyan pozitívan alakul, mint az előző kötetben August és Irisé? Tartsatok bloggereinkkel, ugyanis egy, a kiadó által felajánlott nyereménypéldány csak rátok vár!




ELLENSÉGEK ​ VOLTAK, ÉS Egymásba SZERETTEK – önálló szerelmi történet a második esélyről a sportmenedzsment gyilkos világából.

 

JARED

Ha annyi dollárom lenne, ahányszor a szívem kihagyott egy ütemet Banner Moralestől… A szívem, amiről mindenki azt hiszi, jégből van. A haragja… izgató. Minden pillantásától, ahogy szikrát szór a szeme, és minden fogcsikorgatástól… Nos, gondolom, sejted. Ha annyi dollárom lenne, ahányszor helyrerakott, még gazdagabb ember lennék. Sikeres sportügynök vagyok, mert azt feltételezem, hogy a „nem” azt jelenti, hogy még átgondolod. Biztos vagyok benne, hogy azt akartad mondani, hogy „Rögtön jövök!”. Azt mondják, még a gazdag pasik sem kapnak meg mindent, amit akarnak, de ők nem tudják, mik a játékszabályok. A trükk az, hogy hagyni kell, hadd találgassanak. Vegyük csak Bannert! Azt hiszi, nyerni fog, de ebben a játékban? Hiszen azt sem tudja, hogyan kell játszani.

BANNER

Ha annyi dollárom lenne, ahányszor Jared Foster összetörte a szívem, pontosan egy dollárom lenne. Egy éjszaka. Egy hatalmas baklövés. Egy dollár… Részemről ennyi. Továbbléptem. Sikerre leltem egy férfiak uralta területen. Mindent, amire képesek, én jobban csinálok náluk. Övék lehet a terület, miközben én bevállalom a dobásokat, és blokkolom másokét, ha muszáj. És Jarednek van képe azt gondolni, hogy kap egy második esélyt? Ne már! Ülj le szépen! Ülj, ahova csak akarsz! Én addig pont levegőnek nézem a pasit, aki az érzéki vonásaival mintha az álmaimból lépett volna ki. Ó, én nem mondom, hogy ez egy diadalmenet. De enyém az az egy dollár, és Jared nem fog megszerezni.

 

Kiadó: Könyvmolyképző (Rubin pöttyös könyvek)

Terjedelem: 520 oldal

ISBN: 9789635617746 · Fordította: Rácz Kata

Műfaj: erotikus, romantikus

Eredeti mű: Block Shot / Eredeti megjelenés éve: 2018

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

 

--- Tovább az idézetekhez! ---

vvvvv

1.

– Az utolsó próbatételed az, hogy dugj meg egy kövér csajt. (...)

– Mi a szar? – Elkomorodik az arckifejezésem. – Azt akarod, hogy dugjak meg egy tetszőleges kövér csajt? Nem értem, mi…

– Nem egy tetszőlegeset – szakít félbe Prescott. – Banner Moralest.

 

2.

– Tetszem neked, mi? – bököm ki végül, és az állára szegezem a pillantásomat, kerülöm a tekintetét. – Úgy érted, amolyan „szerintem okos vagy, és csodás a személyiséged” módon?

Megrándul egy izom az állkapcsában, és elvékonyodik az ajka. Közelebb húz magához, és a farmerén keresztül érzem, hogy nagy és kemény.

– Nem, amolyan „meg akarlak dugni” módon – feleli élesen.

– Egyéb kérdés?

A szívem egy ezredmásodpercre abbahagyja a dobogást, majd hirtelen olyan gyorsan kezd verni, hogy az agyam nem tudja követni.

 


3.

– Hűha! – mondja Iris izgatott hangon. – Ott ülünk Banner Morales mellett?

– Aha. Úgy fest.

– Ó, hát ez tökéletes! – Iris ragyogó tekintettel néz rám. – Tudod, mennyire…

– Szereted – szakítom félbe fintorogva. – Ja. Említetted. Nézd, ha esetleg képes lennél visszafogni a benned rejlő rajongót, az remek lenne! Lehet, hogy Banner a te Batmanruhába bújt Wonder Womaned ebben az üzletágban, de egyben az egyik menedzsere a konkurens cégnek, amelyik épp most nyitott irodát néhány háztömbnyire az Elevationtől.

 

4.

Ellágyul az arckifejezése, és szélesen elmosolyodik.

– Ha egy dolgot visztek el magatokkal innen, az ez legyen: egy dzsungelben dolgozunk, ahol alfa-hímekkel és csúcsragadozókkal vagyunk körülvéve. Mindenki a fennmaradásért küzd, és azért, hogy ő kerüljön a tápláléklánc csúcsára, és néha nem törődnek azzal, hogy eközben kit bántanak. Ne hagyjátok el a szíveteket! Ne hagyjátok el a lelketeket! Ne hagyjátok el az iránytűtöket, és ez nem azt jelenti, hogy nem fogtok nyerni. Nyerjetek! Harcoljatok! Hódítsatok! Ugyanannyi jogotok van sikeressé válni, mint bárki másnak, aki megdolgozik érte. Lehet, hogy ez egy dzsungel, és hogy ők az oroszlánok…

Elhallgat, a szeme újra megtalálja az enyémet, és állja a tekintetemet.

– De egy oroszlán lánya is oroszlán, és ez a ti vadászterületetek.

 

5.

– Kopp-kopp. – Elhúzza a száját, amitől megjelenik az arcán az a nyamvadt gödröcske. – Na, játssz velem!

– Oké. Ki az?

Minden játékosság eltűnik az arcáról.

– Lamont Christopher új ügynöke. – Néhány gyors lépéssel azonnal ott terem előttem, és az éles kis körmét a mellkasomnak szegezi. – Ezt blokkold, faszfej!

Blokkolta a dobásomat.

Tudtam, mit jelent az, hogy épp Lamont szobájából távozott, de csak akkor értékelem igazán a mesteri lépést, amikor ki is mondja, hogy mit tett.

– A karma egy hülye picsa, igaz? – kérdezi, és elégedett mosolyra húzza a száját.

– Úgy fest, nem ő az egyetlen – felelem elragadtatva.

A mosolya megmarad, azonban résnyire húzza a szemét, és az arcára fagy a mosolya.

 

6.

– Jól van, ez az én ítélkezésmentes választásom – szólal meg egy idő után, és tágra nyílt szemmel meg lebiggyesztett ajkakkal néz rám. – És légyszi, ne utáld, elég cink!

– Már attól kiakad a cikiségmérőm, hogy a „cink” szót használod.

– Nekem meg attól, hogy a cikiségmérő szót használod.

 


7.

Nem mentem ma be dolgozni. Évek óta először beteget jelentettem. Nem akkora hazugság, amióta reggel felkeltem, hányingerem van. Hányingerem van, és fáj a szívem. A bűntudat akkumulátorsavként gyűlik össze bennem, és rozsdásodni kezd a gyomromban, a félelem pedig szögesdrótként tekereg a torkomban. Fáj, ha nyelek, és alig kapok levegőt.

 

8.

 A fáradékonyság esőfelhőként telepszik rá, és álomba taszítja egész nap.

 

9.

Utálom, hogy nem tudják, hogy ő az enyém. Hogy mindenki azt hiszi, hogy Banner valami tragikus hősnő, aki annyira szereti Zót, hogy sosem hagyná ott egyedül – és nem tudják, hogy amikor éjszaka magához nyúl, akkor rám gondol.

Istenem, remélem, így van!

Vagy egyedül vagyok ezzel a szánalmas komédiában, amelyben még csak azt sem tudom, melyik az én szerepem? Lehet, hogy egész végig úgy mondom a szövegemet, hogy azt hiszem, én vagyok a főszereplő, miközben igazából a balféket játszom, aki odavan a lányért, de nem az, aki a végén megkapja.

 

10.

Ez a férfi, ez a gyönyörű, megközelíthetetlen férfi az enyém. És úgy szeret, akár egy kamion – az a hatalmas fajta, ami csak megy, megy, és semmi nem állíthatja meg, ami az útjába kerül. Kicsit nyomasztó érzés egy ilyen egyirányú figyelem tárgyának lenni, de közben ez a világ legjobb érzése is.

– Azt akarod mondani, hogy örökké ezt akarod? – kérdezem magabiztosabban, mint valaha.

– Örökké? – Összevonja a szemöldökét, és gyorsan megrázza a fejét. – Az örökké túl romantikusan hangzik. Nekem a fájdalmad, a mocskod és a sötétséged is kell. A gyengeséged és a hibáid.

Csókokkal halmozza el az arcomat és az orromat, lelkes rajongást hagy a bőrömön, ahol hozzám ér.

– Nem örökké akarlak, Banner – mondja. – Hanem végérvényesen.

 

 

Nyereményjáték:

 

Mivel a sorozatban nagy szerepet kap a kosárlabdázás, ezért a mostani játékunk is ezzel kapcsolatos. Minden állomáson találtok egy híres kosárlabdázóról egy képet, a ti dolgotok pedig beírni a Rafflecopter megfelelő dobozába, hogy ki látható az adott állomáson.

 

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

 

 


a Rafflecopter giveaway

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[BLOGTURNÉ KLUB]

02. 14. Fanni’s Library

02. 17. Hagyjatok! Olvasok! extra

02. 20. Hagyjatok! Olvasok!

02. 23. Ambivalentina

 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése