2016. január 14., csütörtök



Jessica Park: Flat-Out Matt - Titkolni bolondulásig (Szeretni bolondulásig 1,5)



– Randizz olyan csajjal, akinek lila haja meg egy csomó tetkója van! Olyasvalakivel, aki szenvedélyes és vicces, és akit nem csak az eszed érdekel. Aki hajlandó volna kiugrani veled egy repülőből.

- Finn Watkins

Fülszöveg:
Matt harmadéves a Massachusettsi Műszaki Egyetemen. Kockafejű, szellemes, zseniális srác.
És nagyon, de nagyon buta is.
Amikor a szépséges, menő, éleselméjű Julie beköltözik a házukba, mégis miért (jaj, miért?!) bújik Matt a bátyja, a hiányolt Finn bőrébe, azzal áltatva magát, hogy csak a lány kedvéért teszi?
A dolog egész ártalmatlannak tűnik, amíg Julie átmeneti vendégeskedése hosszú távúvá nem válik. És amíg a helyzet szívszorító őrületté nem fajul. Na meg amíg Matt bele nem szeret Julie-ba, Julie pedig bele nem szeret Finnbe.
De hát… Matt a hozzá való. Bárcsak megértethetné ezt Julie-val! Méghozzá anélkül, hogy el kelljen árulnia neki az igazat, ami mindannyiukat tönkretenné. Főleg Celeste-et, sérülékeny lelkű húgát, akinek talán mindenkinél jobban szüksége van Julie-ra.
A Szeretni bolondulásig-ban Julie szemszögéből láthattad Mattet. Ezzel a kisregénnyel, a Szerelem bolondulásig-gal most mélyebbre hatolhatsz Matt világába. Átélheted a történetet az ő oldaláról, megszakadhat érte a szíved, amikor megszakad a szíve, és ismét beleszerethetsz ebbe a szokatlan hősbe.
Indulj érzelmes utazásra az előzményeket bemutató két fejezettel, majd a Szeretni bolondulásig ezúttal Matt szemszögéből elmesélt hét fejezetével, és végezetül vár Julie történetének vadonatúj, pikáns fináléja!

Könyv információk:

Eredeti cím: Flat-Out Matt
Eredeti megjelenés éve: 2013

Könyvmolyképző, Szeged, 2014 
156 oldal · puhatáblás ·
ISBN: 9789633991664 ·
Fordította: Komáromy Zsófia

A sorozat részei



   2. Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig
(Az értékeléshez olvass tovább!     )

Hogyan találtunk egymásra?

A Flat-Out Love folytatása, amire egész kíváncsi voltam az alapsztori után, mert imádom a pasi nézőpontokat! Egyébként ezt is Szimirza ajánlotta, szóval a 1,5. részt beválogattam a Várólista Csökkentőseim közé! :)

Szerintem:
A kötet tartalma néhány novella – előzménytörténetek Finnel és Fotó Finnel, néhány Flat-Out Love fejezet újra elmesélve úgy, ahogy Matty élte meg őket és 1 extra rész Julie-val.
Igazából: hiánypótlás, vagyis minden, amit igényeltem az első regény után!

A bónusz sztoriknak nagyon örültem, de a legjobb az volt, hogy az izgalmasabb részeket újravette az írónő Mattel. Bírom ezt a kockát és csak még jobban megszerettem őt a Flat-Out Matt válogatásai által. Celeste jelleméhez, karakteréhez is sokat tett hozzá, sőt még a Watkins kölykök anyukáját is sikerült elfogadhatóvá tenni. (Őt nem annyira kedveltem meg most sem.) Be kell látnom, hogy Finn tényleg nagyszerű gyerek, Matt igazán jó „példaképet” választott magának. Finnre fel lehet nézni!
(Persze ez nem jelenti azt, hogy ne Mattet választanám a Watkins pasik közül, nekem továbbra is ő áll közelebb a szívemhez és nem az alap oknál fogva.)

Kedvenc szereplők: Matt, Celeste

Kedvenc részek: Celeste meg a muffin evés, Matt és Finn közös túrája, a karácsonyfa-szitu Matt szemszögéből!

Összegzés

Sokkal, de sokkal érdekfeszítőbb és izgalmasabb volt az egész Matt elmesélésében. Imádom a srácot, de alapból is jobban szeretem a fiú/férfi szereplők által újra elmesélve az alapsztori egészét vagy egy-egy kiragadott részeit. Itt ez utóbbiról volt szó, bár nem kevés előzményt kaptunk mellé meg egy izgalmasabb lezárást is. 
Nagyon szerettem olvasni, végig vigyorogtam a könyvet!

Értékelés: 5
 
Ajánlás:
  • Romantikára vágyóknak.
  • Bárkinek, aki szerette az első részt és egy picit több Mattet, Juliet meg Celestet akar! 

Dal a könyvből: In Like Lions - Shallow Cars

Kedvcsináló idézetek:
– Szóval, akkor beszélsz anyával?
– Igen. Te csak ne aggódj! Mindent rendbe teszek.
– A Csak semmi pánik, jedi vagyok pólód segítségével? – mosolygott Matt.
– Majd segítesz te, az Egy igaz barát nem döf hátba – csakis mellbe pólódban.

– Egyvalami viszont aggaszt – mondta Celeste lassan.
– Mi az? Mi a baj a sráccal?
– Seth számomra roppant ellenszenves tulajdonsága az, hogy jelenleg éppen romantikus és talán szexuális kapcsolatot létesít a fiatal hölggyel, akibe te egyre jobban belebolondulsz.
Matt szinte felhorkant.
– Uramisten! Jó éjszakát, Celeste! Talán egykiadós alvás majd észhez térít.
– Talán egykiadós alvás majd észhez térít téged! – közölte Celeste magától értetődően.

Fotó Finnre pillantott, aki a szoba sarkában állt, a fal felé fordítva.
– Mit csinál Fotó Finn? Ha a padlóra pisil, neked kell feltörölni.

♡♡♡♡♡
A képek a következő Pinterest táblámról származnak: Flat-Out Love series
A könyv a GoodReadsen: Flat-Out Matt        
♡♡♡♡♡


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése