2016. szeptember 16., péntek



AniTiger - MOLY tag


(credit)
Az a helyzet, hogy ez egy különösen zsúfolt hét volt… Hiába állnak hegyekben a bepötyögésre váró értékeléseim, egyszerűen nem jutok el odáig, hogy begépeljem, megformázzam őket, hozzájuk tegyek pár képet és frissítsem a blogot. Ami késik, nem múlik, addig meg tessék: Itt egy Book Tag! :D
Ezt a taget @napi_könyv írta át molyosra, ugyanis eredetileg egy Goodreads tagről van szó, amit Little Book Owl egyik videójában látott. (Linkek: ide katt a videóért, ide katt @napi_könyv kitöltéséért, ide katt a blogjáért.)
KÖSZÖNÖM SZÉPEN a kihívást! =^.^=
❖❖❖❖❖
1. Melyik könyvet jelölted be utoljára olvasottként?

2016. szeptember 14., 17:55 – ez a pontos befejezési dátum, vagyis szerdán a munkaidőm utolsó óráit áldoztam rá.

Hagyjatok! Olvasok! (@anitiger_mosolya) által közzétett fénykép,

2. Mi az aktuális olvasmányként bejelölt könyved?

Jelenleg négy könyvet olvasok:


A Sandmanek már a végén lévő képregény forgatókönyvet olvasom, a Sok hűhó semmiért drámát meg csak munkaidőben olvasom, amikor akad pár szabad percem. A Lapról lapra a színtisztán ráérős és kényelmes, szórakoztató olvasmányom jelenleg. A Karácsonyról álmodókat tegnap kaptam meg e-könyvben a kiadótól recinek, mert már csak 99 NAP ÉS KARÁCSONY!!! Ááááááá! :D

3. Milyen könyvet adtál hozzá utoljára a várólistádhoz?

Könyvmoly Párbaj könyv, ráadásul A listás. :D Jó lenne mielőbb elolvasni, mert ráadásul könyvtári. Szerintem 1-2 nap és neki is látok. (hesssssteg: SzeressükGaimanBácsit!)

4. Milyen könyvet tervezel legközelebb elolvasni?

Az előbb említett Gaiman könyvön kívül? Őt:

5. Használod a csillagozós értékelési rendszert?

Persze. Igyekszem nem egymáshoz mérni ugyan a könyveket, hanem hogy önmagukhoz képest hány csillagot érdemelnek, de ez nem mindig kivitelezhető sajnos. Gyakran eszembe jut, hogy ha erre 3 csillagot adok, illetve egy másikra szintén annyit adtam, de ez picivel jobb, akkor feljebb értékeljem-e… Nem szoktam mondjuk emiatt jobbra értékelni valamit, de zavar. :D

6. Részt veszel-e valamilyen kihíváson?

Óóóóóóó… Azt hiszem, hogy van egy pár aktív kihívás, amin részt veszek. (A Részvétel kihívásokon szekcióm több oldal hosszú… a legkorábban lejárótól - 2016. szeptember 28. – egészen a marha soká lejáróig - 2030. december 31. – van vagy ezer kihívás, amin részt veszek…)

(Fontos hozzátennem, hogy tisztában vagyok azzal, hogy ez beteges és nem szeretnék anonim kihívásfüggők csoportokba járni, szóval felesleges ajánlgatni!) ;)

7. Használod a kívánságlistát?

Aha… Ott vannak azok a könyvek, amiket majd megveszek, ha egyszer nagyon akciósak lesznek vagy antikváriumban találok rájuk potom összegért. A kívánságlistám a nagyon vágyottak listája, amit hamarabb kapok meg valószínűleg (Adná az ég. :D), mintsem, hogy sikerül összeraknom egy kis pénzt rá. Általában nem erről a listáról vásárolgatok…

8. Milyen könyvet fogsz venni legközelebb?

Elképzelésem sincs.  :D
Hmmm....
Figyelgetem az Alexandra heti- és más boltok egyéb akcióit, aztán ha kell és jó áron van, akkor befizetek rá. Vagy ha egy nagyon vágyottat valaki árulni kezd molyon, akkor akár arra is rámehetek. 
Nem tudom, nem tervezek előre.

9. Van kedvenc idézeted? Melyik idézetet kedvencelted utoljára?

William Shakespeare: Sok hűhó semmiért drámájából kedvenceltem egy mondatot.


„Bolondságok szerelmese, de nem szerelem bolondja – ahogy ti hiszitek.”


10. Kik a kedvenc szerzőid?

Neil Gaiman
Van pár… :D Ők az abszolút favoritok, akiknek azonnal harapok az új sztorijaira:

De imádom őket is nagyon és minden témában tudnak olyat alkotni, amit el szeretnék olvasni: Cassandra ClareChristopher Moore,  Fodor ÁkosJ. K. RowlingJ. R. R. Tolkien,   Jane AustenJennifer E. Smith,  John GreenKisimoto MaszasiRainbow Rowell,  Stephen KingTim Burton.

11. Csatlakoztál valamilyen zónához?
 Igen, néhányhoz… Rendben, bevallom, hogy rengeteghez, ezért fel sem sorolnám mindet, de például hozzájuk csatlakoztam:

- Saját zóna:
La Tour” by Didier Graffet
Steampunk - Örököltem ugyan, de mivel imádom a steampunk témát, korszakot, ruhákat, könyveket, mindent - így nem bánom. :)

12. Min változtatnál a moly.hu oldalán?

Beugró teszttel kelljen bizonyítani, hogy elolvastad a Súgót és be is magoltad. :D Jó, vicceltem. Pár emberre viszont tényleg ráférne, hogy addig üljünk mellette, amíg el nem olvassa és fel nem fogja a Súgó-t az elejétől a végéig.

13. Te milyen kérdést tennél hozzá a taghez?
Mik azok a FRISSeidben, amikre azonnal rákattintasz és mit az, amit ha olyan a kedved, akkor lazán leszűrsz?

Én azonnal elolvasom a KARCokat, átbogarászom a POLCokat a frissemben, aztán megnézem a kedvenc molyaim személyes frisseit (barátnők, barátok, akikkel levelezek vagy csak szeretem a tartalmaikat), mindezek után simán leszűröm a frisseket… Sorry.

Kiket szeretnék meghívni?

@ K_A_Hikari -t és @Ashley_Redwood -ot, az Írásaim Tárháza blog két íróját

A tag szabadon vihető, mint általában!
❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
Szép hétvégét mindenkinek!
❖❖❖❖❖


1 megjegyzés:

  1. "Beugró teszttel kelljen bizonyítani, hogy elolvastad a Súgót és be is magoltad. :D"
    LOL XD, megszavazom én is :DDD
    és ellopizom a booktaget ;)

    VálaszTörlés