2016. október 30., vasárnap



AniTiger - Halloween Book Tag (egy másik)


2015-ben írtam egy érdekességekkel, könyv és film ajánlókkal teli Halloween-es bejegyzést a blogra, amit < ITT > el lehet olvasni. Úgy döntöttem, hogy idén inkább könnyedebb vizekre evezek és kitöltök egy book taget, amin szintén tegnap akadt meg a szemem! Igaz, hogy tegnapra is jutott egy book tag, de oda se neki. Ma is rosszalkodjunk egy kicsit! ;) (Tudom, hogy nem éppen friss a book tag, de I Don’t Care.) 

A taget innen loptam: Tekla Könyvei blog!
Update: közben ugyanerre kihívott K. A. Hikari, az Írásaim Tárháza bloggere!
❖❖❖❖❖
Kedvenc horror/thriller könyv:


Ritkán szeretek bele horror vagy thriller műfajú / témájú könyvekbe, mivel elsősorban ezeket nézni szeretem, de van egy szívem csücske sorozat, ami nem mást, mint az egyik kedvenc íróm Dan Wells -John Cleaver – sorozata! (A legújabb rész épp a kezem ügyében van és várja, hogy nekiálljak! *szuperizgatottfanatikusfeeling*)

A legijesztőbb jelenet egy könyvben, amit valaha olvastál:

Igazából bármelyik zombis regényt mondhatnám itt, amiben a zombik túl közel kerültek a főszereplő aurájába… engemet az ilyen dolgok képesek kikészíteni, filmen se bírom a hasonló részeket.

Beöltöztél már/beöltöznél Halloween alkalmából valamelyik könyves karakternek?

Azt hiszem, hogy nem, de vannak nagy bulik, amik összefolynak. Talán egyszer, amikor hosszabb, göndörebb hajam volt, akkor mászkáltam fel ’s alá egy fősulis buliban a könyvemmel, hogy ”Én vagyok Hermione!”, de ezt úgyis letagadom. ;)

Mit gondolsz, minek öltözne be a kedvenc szereplőd Halloweenkor?

Az én kedvencem? Mondjuk Perselus Piton? Sajnos nem fogadnék arra, hogy beöltözne bárminek is – a nagy, fekete denevért leszámítva… -, de imádnám Jack Skellingtonként a Karácsonyi lidércnyomásból!


Melyik a kedvenc horror-/thriller típusod?

ZOMBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK minden mennyiségben! Thrillerben viszont azokat szeretem, amiktől inkább lélektanilag leszek K.O.!


Ha a könyvek olyan olcsóak lennének, mint a cukorkák, akkor melyik kötetet adnád oda a Trick or Treaterseknek?

Ha a könyvek olyan olcsóak lennének, mint a cukorkák, akkor egyrészt nem férnék be a lakásomba, másrészt mindenkinek a kedvenc íróim köteteit adogatnám – Böszörményi Gyula, Vavyan Fable, Darren Shan, Dan Wells, Kerstin Gier, J.K. Rowling, Cassandra Clare, Christopher Moore, Neil Gaiman, Rick Riordan és, Sarah Addison Allen könyveit!

Mi a halloweeni olvasmánylistád?

Az a helyzet, hogy a molyon több Halloweenes kihívás is megy, szóval beszereztem néhány gyerekkönyvet, amiben akad boszorkány meg kísértet. Nincsen kedvem semmi komolyabba kezdeni, mert a gyerekkönyvek után végre az új Dan Wells regény jön, és már alig várom!


A tervezett gyerekkönyveim:

Miket ajánlasz halloweeni olvasásra?

Ajánlom a Karácsonyi lidércnyomást, a Halloween és halált és a többi könyvet, filmet és zenét, amit tavaly összeírtam: KATT!

A tag szabadon vihető, mint általában!
❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
Szép hétvégét mindenkinek!
❖❖❖❖❖


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése