2017. március 11., szombat



3 éves lett a blog! | JÁTSSZUNK! | 2. forduló



Érdemes tudni, hogy a Hagyjatok! Olvasok! blog 2014. március 3-án nyílt meg és in medias res egy könyvértékeléssel kezdődött el minden. (Azóta sem írtam egy normális bemutatkozást… csak olvasok és írok, olvasok és írok… Illetve mégsem!) Eleinte nem akartam belevonni a dologba, de a kérdezz-felelek posztok, a book tagek és az anitiger-személyes címke alatti dolgok miatt csak személyessé vált a blog.
Talán túlságosan is a szívemhez nőtt?
Lehet…
Annyira mindenképpen, hogy ismét megünneplem a születésnapját, immár... 

A HARMADIKAT! 
Hipp-hipp-HURRÁ!

Két dolgot találtam ki a blog évfordulója kapcsán. Az egyik, hogy készítettem neki reggel egy saját FACEBOOK OLDALT, aminek a widgetje már be is van illesztve a jobb oldalsávba ( arra à ) meg ide a bejegyzés alá, vagyis mostantól a Hagyjatok! Olvasok! blogot el lehet érni a facen is.


Kövessetek, kommenteljetek, küldjetek képeket a nyereményeitekről, amiket korábban nálam nyertetek, vagyis csináljátok azt, amit az ilyen oldalakkal szoktatok. (Nem, nem tudom, mi a szokás. Majd megtanulom. ;)) Nem szeretnék naponta ötvenezer posztot kilőni a frissetekbe, szóval no para… ;)

A másik, amit kitaláltam egy nyereményjáték...

Vagyis HÁROM nyereményjáték!

Három korábban olvasott recenziós példányt lehet megnyerni nálam. Mind a háromról írtam már a blogon, de ma csak az első könyvre fog fény derülni… a következő játék jövő hét pénteken (március 10.) (UPDATE: 11-én, mert nem sikerült hazaérnem éjfél előtt és izzítani a posztot. Sajnálom!) kezdődik, a harmadik pedig az azt követő pénteken (március 17). 
Mindegyik könyvért március 24-e éjfélig lehet játszani, vagyis az első könyvért három hétig, a másodikért két hétig és a harmadikért egy hétig tudtok játszani.

3 év, 3 játék! Kezdjük el!

AMÁSODIK NYEREMÉNY:

(A könyv blogos értékelése elérhető a címre kattintva!)



FÜLSZÖVEG:
Janka a csinos, 31 éves pincérnő leghőbb vágya, hogy belépjen életébe a nagy szerelem. Amikor megismerkedik Dáviddal, a híres énekessel, úgy érzi, benne megtalálta azt, akit mindig is keresett. Kapcsolatuk mégsem alakul felhőtlenül, bármilyen szenvedélyesen szerelmes is a popsztárba. Ahogy egyre jobban megismeri Dávidot, kiderül a férfi sötét oldala. Janka azonban nem tud tőle elszakadni…

A könyv arra keresi a választ, hogy milyen egy bántalmazó férfi és egy bántalmazói kapcsolat. Hogyan lehet egy ilyen kapcsolaton túljutni és önmagunkra találni annak ellenére, hogy képtelennek érezzük magunkat az elszakadásra? Hogyan lehet egy fájdalmas kapcsolaton túl is újra boldognak lenni?

A JÁTÉK:

1) Légy a blog olvasója! ;)
Nagyon remélem, hogy az értékelésekkel és a recenziókkal sikerül kedvet csinálnom 1-1 könyvhöz, amire régóta vártok, vagy amibe egy jó ajánlás nélkül nem kezdenétek bele. A könyves bloggerek ezért írnak, tiszteljük meg őket azzal, hogy nem csak a potya könyvre hajtunk… 
A Facebook oldal kedvelését, követését külön köszönöm!

2) Hozzászólásban írd meg, hogy milyen műfajú könyveket szeretsz a legjobban olvasni és azt is, hogy az említett műfajban mi JÓT olvastál legutóbb?

3) EXTRA: Ajánlanád nekem vagy nagyon nem? :)

4) SORSOLÁS: 2017. március 25-én vagy 26-án sorsolom ki mind a három regényt!

FONTOS!

Tudnivalók, vagyis ez az apró betűs rész:
- ezúttal is a miniwebtool.com –al sorsolok;
- nem fogok külön értesíteni senkit;
- a nyertesek neveit közzéteszem egy blogposztban és külön a Facebook oldalon is, szóval érdemes figyelni;
- a nyereményt kizárólag Postaautomatába, Weboxba, Foxpost automatába tudom küldeni, illetve postán maradó is lehet - akkor jelentkezz a játékra, ha valamelyik megoldás belefér;
- ha 2017. március 31-ig nem jelentkezik egy nyertes, akkor új nevet fogok sorsolni.

Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!


22 megjegyzés:

  1. Szia, Én a legjobban a fantasykat szeretem, amit a legutóbb olvastam és imádtam Karen Marie Moningtól Új ​nap virrad (Tündérkrónikák).

    VálaszTörlés
  2. Hahó ismét! :D

    Én főleg fantasy, romantikus és mostanában erotikus könyveket olvasok. A legutóbbi fantasy, amit utoljára olvastam és jó volt az talán a Soman Chainani: Jók és Rosszak Iskolája (már olvastad szóval nem tudom ajánlani :D). Romantikusból Rojik Tamás könyve a Befogad és kitaszít (ajánlom!!!), nekem nagyon tetszett és elég különleges szerelemről ír, erotikusból pedig Jessica Park: Lélegezz velem! (háát...határeset, bár örülnék neki ha elolvasnád, mert kíváncsi vagyok a véleményedre), amit imádok! Köszi ezt a játékot is ^^

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Az én egyik kedvenc könyves műfajom a krimi. Legutoljára Agatha Christie: Paddington 16.50 című könyvét olvastam. :)
    Neked is ajánlom, ha még nem olvastad.

    Köszönöm szépen a lehetőséget! (:

    VálaszTörlés
  4. Többek között szeretek biográfiákat, életrajzi könyveket olvasni. Legutóbb a Loving Amy-t olvastam Janis Winehouse-tól, imádtam.
    Ha szereted Amy Winehouse-t, akkor nagyon ajánlom :)

    VálaszTörlés
  5. Általában a romantikus, szórakoztató könyveket szeretem, amelyek kikapcsolnak a sok rohanásból. Néha szeretem ezt fűszerezni valamelyik fantasyval is. Tehát legutóbb amit olvastam romantikus volt fantasy-val, az a Lélekvesztők volt. Imádtam :D
    Érdekes a feltevés, mi lenne ha tudnánk a halottak lelkével még beszélni, ha csak elbúcsúzni is. Ez az a feltevés amit soha nem fogunk megtenni sajnos... Érdemes elolvasnod. :)

    VálaszTörlés
  6. Szia! Hát többnyire romantikus könyveket vagy fantasyt olvasok...legutobb a Szerethetetlen trilógiáját olvastam ki. Nagyon imádtam..Ezeket a könyveket mindenkinek ajánlom, mert itt nem csak a nyálas romantika van a középpontban. Szóval szerintem ez bárkinek, neked is tetszene.

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Kedvenceim a romantikus, szórakoztató könyvek, de néha egy-egy krimire esik a választásom :-)
    Legutóbb olvasott könyvem Nem hagylak egyedül c. Colleen Oakley regény volt.
    Neked is ajánlom, ha még nem olvastad, bár nehéz témát dolgoz fel, az írónő stílusa megnyerő és szívhez szóló.

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Én nagyon szeretem a romantikus,sci-fi,fantasticus,vámpíros könyveket.
    Romantikus könyvek írói közül nagy kedvencem Nora Roberts.
    A vámpíros könyvek közül nálam a J.R.Ward könyvek a legjobbak,konkrétan a Fekete tör testvériségről szóló 12-13 kötetes regénysorozata.
    természetesen elolvasásra ajánlanám az előbb említett J.R.Ward regényeket és a tavalyi év során és az idén Jeffrey Archer Clifton-krónikáját,amely 7 kötetes.Utolsó kötete a napokban jelent meg.A Clifton-krónikákban Harry Clifton élete körvonalazódik ki 6 éves korától kezdve egészen,mint befutott író.
    Nagyon tetszik ez a játék.
    Köszi.

    VálaszTörlés
  9. Szia!

    Általában fantasykat olvasok, az olvasmányaim nagy része ez, és nehezen lépek ki a komfortzónámból :D
    pont ma fejeztem be V. E. Schwab: Egy sötétebb mágia című regényét, és nagyon jó volt, mindenképpen ajánlom, hamarosan értékelést is írok róla :) :)

    VálaszTörlés
  10. Szia! :)

    A blog olvasója lettem Alessana Sy néven :)
    Imádom a fantasztikus műveket pláne, ha romantikával van fűszerezve.
    Azonban mostanában inkább csak a romantika felé megyek. A legutóbbi nagy Ő könyvem: Jessica Park: Flat-Out ​Love – Szeretni bolondulásig c. könyve, mely a Szeretni bolondulásig című sorozatának az első kötete. Egyszerűen.. ÁHW. Rejtély, titkok és jó kis romantikus bonyodalmak. csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Továbbra is Emese Kovácsként követlek :)
    Jöhet minden, amibe van egy kis romantika. A legutóbbi könyvek közül kettőt emelnék ki: az egyik Sarah J. Maas Éjkoronája, a másik pedig Lorraine Heath: A herceg szeretője. Mind a kettőt szívből ajánlom :)

    VálaszTörlés
  12. 1. Olvasód lettem.
    2. A kedvenc műfajom a fantasy. Legutóbb Darynda Jones Charlie Davidson sorozatából a már megjelent három kötetet olvastam ebből a műfajból.
    3. Ajánlanám neked is, mert humoros, pörgős. Én három nap alatt kiolvastam a három kötetet.

    VálaszTörlés
  13. 1. Az vagyok :)
    2.-3. Fantasy. Sok kedvencem van, de Ransom Riggs
    Vándorsólyom ​kisasszony különleges gyermekei -t ajánlanám, mert szerintem nagyon egyedi könyv.

    VálaszTörlés
  14. 1. Az vagyok :)
    2.-3. Fantasy. Sok kedvencem van, de Ransom Riggs
    Vándorsólyom ​kisasszony különleges gyermekei -t ajánlanám, mert szerintem nagyon egyedi könyv.

    VálaszTörlés
  15. Sziamia :)
    A romantikus a zsanerem, de fantasykat is szivesen olvasok johet erotikus is bizonyos mertekkel :)
    Ami romantikus es imadtam:Brittainy C Cherry: Lebeges + Kim Holden Bright Side :)
    Amit ajanlok: Bessenyei Gábor eddig megjelent két könyvét ha még nem olvastad.
    Pusszantás :*

    VálaszTörlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  17. Halihó!
    Legkedvesebb műfajom a fantasy és a thriller, némi horrorral vegyítve. Mondhatni, minden, ami véres, és nem tipikusan tünci-bünci, nyálregény, az jöhet, mert utóbbiaktól kimenekülök a világból. Legutóbb Stephen King: A rémkoppantók böszme nagy (közel 1000 oldalacska) regényét olvastam, felemás érzésekkel. Egyrészt számomra King megunhatatlanul zseniális, ha az írásról van szó, másrészt a könyv témája, vagyis a földönkívüli élet kissé ingoványos talaj, nem csak azért, mert most nem ez a mainstream, hanem véleményem szerint nagyon kreatívnak kell lenni, hogy érdekes történetet kerekítsünk belőle. A megszokott lassúsággal építi a sztorit, a hangsúly szokás szerint a karakterein van, aztán az utolsó száz-százötven oldalon úgy pörögnek az események, hogy letenni sem lehet. Szóval, amennyiben nem riaszt el egy ufós téma, úgy mindenféleképp ajánlom. Arra viszont készülj fel, hogy több esetben is kiverheti a biztosítékot... :)
    További jó olvasást!

    VálaszTörlés
  18. Szia! :)
    Nekem elég széles az érdeklődésem a könyvek terén, de legtöbbet talán fantasyt olvasok. Most olvasom T. C. Lang: A lámpás nyomában című könyvét és eddig nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  19. Szia :) imádom a fantasy és történelmi romantikusokat is. Szinte falom őket. Legutoljára ami nagyon tetszett Jodi Picoult és Samantha Van Leer:Lapról lapra könyvét olvastam, romantika , tündérmese. Csak ajánlani tudom :)

    VálaszTörlés
  20. Szia!
    Én főleg az erotikus-romantikus könyveket szeretem. Rengeteg ilyen könyvet olvastam, de ami a mai napig a favorit nálam az Borsa Brown:Az Arab, és Jodi Ellen Malpas: Ez a férfi trilógia. Abban az esetben ajánlom ezeket a könyveket, ha szereted az ebben a műfajban íródott könyveket.
    Köszönöm a lehetőséget! :-)

    VálaszTörlés
  21. Szia! :)
    Én a fantasy-t kedvelem nagyon. Most olvasom Kerstin Gier:Időtlen szerelem trilógiáját, nagyon tetszik. Molyon meglestem, hogy már olvastad.

    VálaszTörlés
  22. Szia!
    Újabban a fantasy műfajt szerettem meg. Jelenleg a Tüskék és rózsák udvarát olvasom Sarah J. Maas-tól. Molyon úgy láttam, hogy még nem olvastad. Nekem nagyon tetszik, csak ajánlani tudom. :)

    VálaszTörlés