2017. július 2., vasárnap



AniTiger - Summer Book Tag | Summer Forever Projekt 2017



Az a helyzet, hogy néhány elvetemült blogger kitalálta, hogy csináljunk ismét egy projekthetet. Amihez azonnal csatlakoztam, mert IMÁDOM a projektheteket! Szeretem a kihívást, amit a különféle tematikus posztok kitalálása és megvalósítása ad. Szóval, projekthetezünk! 
Summer Forever Projekt 2017
(2017. július 1-9.)
Téma: a nyár

Én egy book taggel kezdek neki – tudom, roppant kreatív vagyok -, amit az egyik keblenc bloggeremtől kaptam. A poszt végén a többi projekthetes résztvevő bloglinkjét is megtaláljátok egy nagyon izgalmas képen elrejtve!

A taget K_A_Hikaritól kaptam, olvassátok el az ő kitöltését is!
❖❖❖❖❖
1.  Milyen könyvet olvastál, ami nyáron játszódik?

Nem gondoltátok volna, hogy őt mondom, mi? Pedig IMÁDTAM! Igazából egy Szigethez hasonló fesztiválon játszódik és kis híja volt, hogy olvasás után nem vágtam bele a fesztiválozásba. (Ami egyébként totál létidegen tőlem, mert én egy kényelemszerető lustaság vagyok. ;))

2. Melyik könyvbéli helyszínre mennél vissza szívesen nyaralni a nyáron?

~ A könyv hatására a szívem Skóciába húz egy ilyen legyezőhorgász tanfolyamra. Fel is véstem a bakancslistámra! Tulajdonképpen egész jól haladok a projekttel, csak pénzem nincs rá és útitársam. :')

3. Mit olvasnál szívesen kötelező olvasmányként ezen a nyáron?

A kötelező olvasmányokból már kinőttem – mondjuk a LOL-könyveknek se vagyok a célközönsége, de én őt olvasnám a legszívesebben a nyáron.

4. Melyik könyvbéli karakterrel/karakterekkel töltenél el szívesen egy estét a nyári tábortűznél?

A fenti könyv egyik főszereplőjével, Berzencével! Oké, csöppet kattant a srác, de szeretem az őrült egyéneket, plusz jó a humora - és még varázsolni is tud. Álompasi.

5. Ajánlj egy könyvet erre a nyárra!

Hahahaha, olvasd el a BÁBELT! (ld. fent) Viszont, ha nagyon le akarod kötni magad, akkor ugorj neki a John Cleaver történeteknek, mert augusztusban érkezik az utolsó része és egy iszonyatosan ütős sorozatról van szó! (Nem egy nyári, könnyed olvasmány lesz, de oda se neki.)



6. Mi az első, ami eszedbe jut a nyár és a könyv szó hallatán?

Nem írtam róla a blogra, de odáig vagyok ezért a könyvért. Igazi nyári, könnyed, romantikus történet. Kicsit klisés, de szuper aranyos!

7.  Melyik könyvet/könyveket tervezed elolvasni ezen a nyáron?

Már megírtam a NYÁRI TERVEK bejegyzésemben, hogy miket szeretnék elolvasni a nyáron! De belinkelem a képeket a tervezett könyvekről. ;) 

❖❖❖❖❖
Jó olvasást!
Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖ 


EXTRA:
Lessetek be a többi projekthetezőhöz is!
Náluk is tombol a nyár!


@Virág_Blogger @Sol @BarbyMalik0112 @neverhood @csokitorta @NagyDorka @Ashley_Redwood @sateenkaarigirl @perpetua @Gothic01 @AliceBertrand @M_Annie_99 @Vicky3 @VNoémi @FairyDust @molly_ @Mira_Könyvespolca_blog @_RókaLány @AniTiger @Niitaa @pveronika @Valentine_Wiggin @Judy22 @Beatrice8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése