2018. június 20., szerda



Book A Sloth Club | "Mini karácsony" 8.



A témához tartozó bejegyzések a „book box” címke alatt elérhetőek.

BOOK A SLOTH CLUB

Már majdnem egy hete, hogy megérkezett hozzám a júniusi BASC magyar YA doboza, de még csak most jutottam el a posztolásig. (Mondjuk instagramon már aktívkodtam unboxing témában...) A jó hír az, hogy a doboz megérkezése és a bejegyzés megírása között már kipróbáltam az egyes ajándékokat - némelyiket többször is. 
Érdemes figyelni és követni a társaságot minden közösségi médián, mert nagyon jó kis nyereményjátékaik vannak (mondom ezt úgy, hogy még nem nyertem egyszer se :D), például az egyikhez fényképezkedni kellett a dobozzal. Tudom, hogy nagyon magyarázom a bizonyítványom szaga van ennek a szövegnek, de csak és kizárólag ezért készült ez a kép itt jobbra... (Ez van, nyereményjáték-függőségben szenvedek...) 

A kicsomagoláshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩
SPOILER VESZÉLY!
vvvvv
TÉMA

ÁLOMVILÁGOK

Annyira imádom az álmokkal, az álmodással kapcsolatos történeteket, ezért iszonyatosan vártam ezt a hónapot. Mondjuk egy teljesen más könyvbe botlottam ebben a témában, így azt vártam, szóval nem kis meglepetés ért, amikor kibontottam a dobozt, és Laini Taylor könyve volt benne. :D Persze cseppet sem bánom.

JÚLIUSI DOBOZOK
MAGYAR TÉMA: Városnézés Londonban
ANGOL TÉMA: Once upon a time
FELNŐTT DOBOZ: NA romantikus
Vásárlási időszak: Június 9 (10h) - Június 17 (éjfél)
Kiszállítási időszak: Július 18-től

II. Fandom doboz - ShadowHunters
Vásárlási időszak:  Június 16 (10:00) - Július 16 (10:00)
Kiszállítási időszak: Szeptember 10-től

Álomgyár és BASC közös Baráth Viktória doboza
"Az igazság nyomában"
Dedikált könyvek
Vásárlási időszak: Június 2 (00:00) -  Augusztus 2 (23:59)
Kiszállítás várhatóan: Október 5

Milton nyomozó esetei
- Új doboz, információk itt

3-6-12 hónapos csomagok folyamatosan vásárolhatók. Ajándékutalványok is!

A KÖNYVEK


...és azt is megmondom, hogy miért nem bánom, hogy ez a könyv volt a dobozban. Ugyanis legalább hétszer mentem vissza a Könyvhéten a Maxim kiadó standjához, és gondolkodtam el azon, hogy megvegyem-e ezt két társával egyetemben a stand 2+1 akciójában! Végül nem vettem meg, így dupla öröm, hogy őt rejtette a doboz. (Az írónő nekem már bizonyított a Füst és csont leánya, illetve a Vér és csillagfény napjai című könyveivel..)

FÜLSZÖVEG:
Az álom választja az álmodót, nem fordítva – és az ifjú Lazlo Strange, a háborúban elárvult segédkönyvtáros mindig is attól tartott, hogy az ő álma bizony rosszul választott. Ötéves kora óta megszállottja egy rég elveszett, rejtélyes városnak, de a fiatalember nem elég vakmerő ahhoz, hogy nekiinduljon felkutatni a legendás helyet, átszelve a fél világot. Ám amikor döbbenetes lehetőséget kínál fel számára az Istenölő nevű hős és legendás harcosokból álló csapata, Lazlo úgy dönt, meg kell ragadnia ezt az esélyt, különben örökre elveszíti az álmát. Mi történt a mitikus városban kétszáz évvel ezelőtt, ami elvágta a világtól? És ki lehet a kék bőrű istennő, aki újra meg újra felbukkan Lazlo álmaiban? A válaszokat az ősi város rejti…

APRÓSÁGOK / KÜLÖNLEGESSÉGEK

Rosefields füstölő – még nem gyújtottam meg, de mivel odáig vagyok minden égethető dologért - értsd: füstölők, illóolajok, gyertyák -, ezért már akkor imádtam, amikor megláttam - és megéreztem, ugyanis jó erős illata van - a dobozban. Szerintem még sosem használtam hasonlót, kíváncsi vagyok rá.


Rosefields égősor dobozkában – Talán ennek örülök a legjobban a dobozból, mert imádom az instás képeken az ehhez hasonló füzéreket, mint képfeldobó kellékeket. Régóta vágytam egy hasonlóra, szóval öröm a köbön! (Már használom.)


Hopes and Dreams vonalas A5-ös füzet – ami egyszer szuper Bullet Journalként fog üzemelni nálam. Nagyon bejön a mintája, tetszik, hogy milyen masszív és elgyötörhető. 

Rosefields Álomfogós poháralátét – Na, ha valamit, akkor ezt nincs szívem használni a dobozból... és ezt tartom a leggyengébb láncszemnek is, de nem az általam való kihasználatlansága miatt. Nem tudom, ez annyira nem adta. Viszont fotózási kellékként tuti tudom és fogom is használni. :) #bepositive


Book A Sloth Club Vászontáska – IMÁDOM! Végre nem kretén színű, végre nem rövid fülű, végre egy minden tekintetben tökéletes vászontáskát rejtett a doboz! Szeretem a BASC csapat fejlődését, és egyszerűen imádom az új táskámat. (Már használom.)


Rosefields Üvegpohár szívószállal (mályva színű) – Ez a legtökéletesebb dolog a dobozban, mert ez passzol a leginkább hozzám színében és mintájában, illetve totál passzol az új mániámhoz is: eperturmix-függő lettem. Találtam egy turmixgépet otthon, kitakarítottam és birtokba vettem, azóta minden pihenőnapomon beiktatok valami epres turmixos cuccot, amit imádom ilyen poharakból elfogyasztani. =^.^= (Többször is használtam.)

ÖSSZESSÉGÉBEN

Ez a doboz bizony megéri az árát, ha ugyanolyan imádattal viseltetsz a vászontáskák, a poharak, a szép mintájú keménytáblás füzetek és az égethető és világító cuccok iránt, mint én. Szeretem a hasznos ajándékokat, így tényleg csak halkan merem mondani, hogy a leggyengébb dolog a poháralátét, mert ez csak rajtam múlik, hogy nem fogom használni. Összességében ez egy olyan doboz, ami után nehéz lesz jobbat összerakniuk.

DOBOZOLÁSI pro és kontra: Már másodszor érkezett dobozban a doboz, amit féltek a nyári záporoktól (vagyis a beázástól), viszont tele volt töltőanyaggal a doboz, így most nem lötyögött a BASC doboz a csomagoló dobozban, ami SZUPER ötlet volt, mert így épségben megérkeztek az üvegtárgyak is mindenkihez.   

Várom a következő dobozt!

vvvvv
Köszönöm a figyelmet! Jó olvasást!
A képek sajátok.
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése