2019. május 24., péntek



Best of Instagram | Blogturné Extra (Csudamíves)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra


A Kolibri Kiadó jóvoltából nemrég megjelent a bloggereink által imádott Nevermoor folytatása! Az első rész végén Morrigan felvételt nyert a Csudálatos Társaságba, miután legyőzött egy halálos átkot és jó néhány veszélyes próbát kiállt. A kislány boldog, hogy a  Társaság tagjai és a Deukalión Hotel lakói között igazi családra és barátokra lelt, de ez a varázslatos világ még számtalan titkot rejt. Ráadásul Nevermoorban a félelem uralkodik, ugyanis emberek tűnnek el! Vajon a Csudamívesek tehetnek róla?
Ha szeretnétek megtudni, hogy mit gondolnak bloggereink Morrigan Crow kalandjainak folytatásáról, tartsatok velük! Ráadásul, ha ügyesek vagytok, a blogturné végén lehetőségetek lesz megnyerni a Kolibri Kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

A mai bejegyzésben ránézünk a Csudamíves - Morrigan Crow baljós öröksége című könyv instagram képeire. Mivel szuper a fandom – az első részről itt írtam (és készítettem egy insta posztot ahhoz is) -, könnyen lehet hozzá jópofa és tetszetős képeket készíteni! (Ezek a képek nem a sajátjaim és nem is a többi blogturnézóé, így mindenhol jelöltem a készítőt.)

Fülszöveg:
Morrigan Crow legyőzte a halálos átkot, kiállta a veszélyes próbákat, és felvételt nyert a rejtélyes Csudálatos Társaságba, a titokzatos Nevermoor azonban még számtalan felfedeznivalót tartogat számára. Ám hamar rá kell jönnie, hogy nem minden varázslat a jót szolgálja.
Morrigan a Társaság új tagjaként azt reméli, hogy végre igazi családra és barátokra lel. Csudákra számít, kalandokra és felfedezésekre, de kiderül, hogy a Társaság egyetlen dologgal akarja megismertetni: a Csudamívesek által elkövetett rémtettekkel. Ráadásul valaki zsarolja a társait… És ami a legrosszabb: az emberek sorra tűnnek el. Nevermoor fantasztikus városát, amely valaha a mágia biztonságos szigete volt, most félelem és gyanakvás fojtogatja…

Kiadó: Kolibri kiadó
Oldalszám: 420 oldal
Eredeti cím: Wundersmith: The Calling of Morrigan Crow
Eredeti megjelenés éve: 2018
Fordító: Pék Zoltán
ISBN: 9789634370253


--- Olvassatok tovább az extrához! ---

vvvvv
@dorothybutlerbooks képe, amin az írónő is szerepel (lent középen):

@currentchapter viccesen aranyos képe:

@selectionbooks1 tetszetős képe:

@novelpaperbacks képe egy érdekes borítóval:

@sassenachthebookwizard Funkos képe:

@thebookcorgi képe, amiért odáig vagyok:

@flora_the_sweaterist csodás húsvéti képe:

@cassandrapage01 szintén Funko POP!-os képe:

@manatees_and_books szörnyecskés képe:

@digressica (az írónő) osztotta meg @tomeriddle képét, amin a rajongó idézetes tetoválása szerepel:


Nyereményjáték:

A Kolibri kiadó újdonságai között jó pár tetszetős borítót találtunk, amikor a szemünkbe ötlött a frissen megjelent Csudamíves… és bizony a bloggereink köztudottan szeretik a szép könyvborítókat, ezért a mostani feladatunkban borító részleteket kell felismernetek! Találjátok ki, hogy melyik könyvhöz tartozik a borító, és írjátok be a könyv címét a megfelelő helyre a rafflecopter dobozban!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


ÁLLOMÁSOK:

05/24 - Hagyjatok! Olvasok! (extra)
05/26 - Könyv és más
05/28 - Hagyjatok! Olvasok!

vvvvv
Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!
Köszönöm a figyelmet!
vvvvv


1 megjegyzés:

  1. A magyar borítóhoz képest a külföldiek sokkal jobbak. Bár mint széria, a magyar illeszkedik az első részhez, mégis sokkal szebbek az angol borító.

    VálaszTörlés