2019. május 6., hétfő



Borítómustra | Blogturné Extra (Szív küldi)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

A Scolar kiadó jóvoltából nemrég megjelent a Fangirl és az Eleanor és Park írónőjének legújabb regénye, Szív küldi címmel. A történet középpontjában Lincoln van, aki kettesben él az édesanyjával és szócsatákat vív jóval monogámabb nővérével. A férfi munkája az, hogy internetbiztonságisként egy lapkiadó dolgozóinak az e-mailjeit olvassa minden éjszaka, vagyis azokat, amik valami csúnya vagy tiltott szót tartalmazva a megjelölt e-mailek között landolnak. Lincoln eléggé unja a munkáját, ám élvezettel olvassa Beth Fremont és Jennifer Scribner-Snyder levelezését. A két szabadszájú nő humorosan, önirónikusan és vidáman ír egymásnak mindennap, és pontosan tudják, hogy valaki olvassa a leveleiket. Mire Lincoln észbe kap, beleszeret Bethbe…
Tartsatok bloggereinkkel, és tudjátok meg, hogy ők mit gondolnak a regényről. A turné végén pedig a kiadó jóvoltából kisorsolunk köztetek 3 példányt a Szív küldi c. regényből!

Fülszöveg:
Beth Fremont és Jennifer Scribner-Snyder tisztában van vele, hogy valaki olvassa az e-mailjeiket. Ez ugyanis a szabály a lapkiadónál, ahol dolgoznak. Ám a lányok nem tudják komolyan venni a dolgot. Vicces, szabadszájú leveleikben részletesen megbeszélik a magánéletüket.
Lincoln O'Neill nem is érti, hogy került ide, ebbe az állásba, ahol az a dolga, hogy mások e-mailjeit olvasgassa. Amikor jelentkezett internetbiztonságisnak, egészen másra számított.
Amikor Lincoln elkezdi olvasni Beth és Jennifer levelezését, tudja, hogy figyelmeztetnie kellene őket. De nem teszi, annyira elvarázsolják a lányok történetei.
Mire rájön, hogy beleszeretett Bethbe, már túl késő lenne bemutatkozni…


Kiadó: Scolar kiadó
Oldalszám: 328 oldal / puhatáblás
ISBN szám: 9789632449708
Fordította: Gebula Judit
Eredeti mű: Attachments / Eredeti megjelenés éve: 2011


<< BLOGOS ÉRTÉKELÉS HAMAROSAN >>
--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv
Milady Romance kiadó, 2012 (angol borító)

Spring kiadó, 2015 (indonéz borító)

ЕГМОНТ България kiadó, 2016 (bolgár borító)


Q kiadó, 2017 (holland borító)

Orion kiadó, 2011 (angol borító)

Chá das Cinco kiadó, 2016 (portugál borító)

Orion kiadó, 2011 (angol borító)

Goldmann Verlag kiadó, 2011 (német borító)

Ikar SK kiadó, 2017 (szlovák borító)

Piemme kiadó, 2012 (olasz borító)

Olimpos Yayinlari kiadó, 2011 (török borító)


Nyereményjáték:

Rainbow Rowell nevét szerencsére elég sokan ismerik hazánkban, így arra gondoltunk, hogy egy könnyű feladatot kaptok tőlünk, ami az írónő által írt karakterekhez kapcsolódik! Minden állomáson találtok egy regényszereplőt, és az a feladatotok, hogy megtaláljátok a párját. A rafflecopterbe írjátok be, hogy melyik állomásokon voltak az azonos illusztrátor által megalkotott párok (Pl.: 3. állomás + 6. állomás vagy Blog neve1 + Blog neve2), ám mivel valaki pár nélkül marad, be kell írnotok annak a KARAKTERNEK a nevét, aki hoppon maradt a megfelelő rubrikába.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


Feladvány:

ÁLLOMÁSOK:
05/06 - Hagyjatok! Olvasok! (Borítómustra)
05/08 - Sorok között
05/10 - Angelika blogja
05/12 - Deszy könyvajánlója
05/14 - Spirit Bliss Sárga könyves út
05/16 - Könyvvilág
05/18 - Hagyjatok! Olvasok!
05/20 - Könyv és más
05/22 - Kelly és Lupi olvas

vvvvv
Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!
Köszönöm a figyelmet!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése