2024. október 4., péntek



Borítómustra | White ​Cat - A Fehér Macska (Átokvetők 1.) (Blogturné Klub Extra)

  A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  


A Könyvmolyképző Kiadónak köszönhetően nemrég új borítóval jelent meg Holly Black A fehér macska című regénye, amely átokvetőkről és gengszterekről szól. Kövessétek végig bloggereinkkel a turnét, és a végén ti is nyerhettek egy példányt a könyvből, ha helyesen válaszoltok a kérdéseinkre.




Gengszterek és sötét mágia megragadó története, ahol a puszta érintés szerelmet vagy halált hozhat, és az álmok valóságosabbak, mint az ember saját emlékei.

Cassel átokvetők családjából származik. Hatalmukban áll, hogy kezük legkisebb érintésével megváltoztassák az érzéseidet, az emlékeidet, a szerencsédet. Mivel az átokvetés törvényellenes, ők mindannyian bűnözők. Gengszterek vagy szélhámosok. Kivéve Casselt.

Az ő érintése nem varázslatos, úgyhogy ő kívülálló – az egyenes srác egy görbe úton járó családban. Ha nem vesszük figyelembe azt az apróságot, hogy három évvel ezelőtt meggyilkolta a legjobb barátját, Lilát.

Azóta Cassel – beleolvadva a tömegbe – gondosan felépítette a normalitás látszatát. Ám a látszat bomlásnak indul, amikor egy éjszaka elkezd alva járni.

Szörnyű álom űzi, amiben egy fehér macska akar szólni hozzá. Más felkavaró dolgokat is észrevesz, két bátyjának furcsa viselkedését is beleértve. Titkolnak előle valamit, amiből egy rejtélyes történet bontakozik ki.

Ahogy Cassel elkezdi gyanítani, hogy részese egy óriási csalásnak, szeretné tisztázni a múltját és az emlékeit. Hogy kiderítse az igazságot, Casselnek túl kell járnia az összes körülötte lévő szélhámos eszén.

 

Kiadó: Könyvmolyképző (Vörös Pöttyös örvény)

Terjedelem: 304 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789635979837 · Fordította: Kovács Krisztina

Műfaj/zsáner: urban fantasy, boszorkányság, romantikus, mágia, rejtély

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

<< ÉRTÉKELÉS 10.10-én >>

 --- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

első magyar borító

 


spanyol borító (2022 by Umbriel)

 


angol borító (2010 by Gollancz)

 


titokzatos borító

 


angol borító (2011 by Margaret K. McElderry)

 


német audiobook borító (2011 by Random House Audio)

 


angol borító (2012 by Indigo)

 

 

svéd borító (2012 by Ponto Pocket)

 

 

kínai borító (2014 by 臉譜)

 



 

Nyereményjáték:

 

Ezúttal a játék során olyan könyvek címét kell kitalálnotok fülszövegrészletekből, amelyekben fontos szerepet játszanak a macskák. A dolgotok annyi, hogy a könyv magyar címét beírjátok a Rafflecopter-doboz megfelelő helyére.


(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

 

 

„Miért kell szorosan magunk mellett tartanunk szeretteinket és hogyan fedezzük fel azt, ami igazán számít az életben? 

A történet főhősének napjai meg vannak számlálva. A rokonaival nem érintkezik, egyedül él, egyetlen társasága Káposzta nevű macskája és bizony felkészületlenül éri, amikor a doktor közli vele, hogy már csak néhány hónapja van hátra.”

a Rafflecopter giveaway

 

 

ÁLLOMÁSLISTA:

 

[Blogturné Klub]

10. 03. Spirit Bliss Sárga könyves út – Extra

10. 04. Hagyjatok! Olvasok! - Extra

10. 06. Spirit Bliss Sárga könyves út

10. 08. Dreamworld

10. 10. Hagyjatok! Olvasok!

 

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet! Tartsatok velünk a turnén!

vvvvv 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése