2014. április 10., csütörtökJoss Stirling: Challenging Zed (Lélektársak 1,5)

Challenging Zed (Benedicts #1.5) by Joss Stirling

FÜLSZÖVEG:

Want to know what Zed Benedict was thinking when he met his soulmate Sky Bright for the first time? Find out for FREE in this compelling short story.

The Benedict brothers all have different abilities and powers. One can move things with his mind, another can heal. Zed Benedict is the youngest and the most powerful of the seven brothers and he is on the road to destruction until he meets his soulmate, Sky Bright. She is his balance, the light to his dark. Together they are even more powerful. Zed knows that they are meant to be together and that there is a connection that cannot be denied. But how can he convince Sky that their destinies are entwined when she doesn’t even realize the true nature of her potential? A brilliant addition to the Finding Sky series for both new and old fans alike.

[

Szeretnéd tudni, hogy mit gondolt Zed Benedict, amikor először találkozott a lélektársával Sky Brigth-tal? Tudd meg ebből az ingyenes, rövid novellából.

A Benedict fivérek mindegyikének más képessége és ereje van. Egyikük tárgyakat képes mozgatni az elméjével, a másik képes gyógyítani. Zed Benedict a legfiatalabb és a legerősebb a hét testvér közül és úton van az önpusztításba, mígnem találkozik a lélektársával, Sky Bright-tal. A lány kiegyensúlyozottá teszi, Ő a fény a sötétségben. Ketten együtt sokkal erősebbek. Zed tudja, hogy együtt kell lenniük és a kettejük kapcsolatát nem lehet tagadni. De hogyan tudná meggyőzni Sky-t, hogy a sorsuk összefonódott, amikor a lány nem ismeri az igazi természetének a helyzetét? Egy csodálatos kiegészítés a Finding Sky (magyarul Lélektársak – Sky) sorozathoz az új és a régi rajongók örömére.

[
SZERINTEM:

Hát… ez ismét durván aranyos volt… Sajnálom, tudom, hogy sza… rossz Zed-nek, de alig bírtam lekaparni a vigyoromat.

Őszintén szólva imádtam volna, ha nem csak egy pár oldalas ízelítőben tekinthetek Zed fejébe, hanem egy teljes rész erejéig, ahogy a Veszedelmes sorscsapás teljesen Travis POV-ja volt…

Jajj, mire rájöttem, hogy honnan és milyen képek szállingóztak bele Zed fejébe…. :) Izgalmas megoldás!

Aranyos, érdekes, mulatságos – imádom a Benedict családot! :)

A könyv angolul ingyen letölthető ebook-ban az Amazon-ról: (KATT IDE)

BŐVEBBEN + spoiler:

Igazából picit előrébb kezdődik a sztori, mint Sky esetében – itt Zed és az érte aggódó család kapcsolatát ismerjük meg. Betekinthetünk a Zed gyermekkorába, picit közelebbről megismerjük a nyomozós családot is.

Miért is vigyorogtam? Aranyos, ahogy Sky idióta képregény hősei elárasztják szegény Zed fejét, aki nem tudja, hogy miért látja magát Farkasember (Wolfman) jelmezben. A zenekari próbát, raftingolást, a bolti találkozást és a Szellemvárosbeli összefutást mind-mind átélhetjük a vonakodó fiú szemszögéből, sőt a pillanatot is, amikor felismeri a Lélektársát Sky-ban. Egyszerűen imádnivaló. Aranyos, szerencsére szóba sem kerülnek a Kelly-k, akik azért rányomták a rossz hangulatot az első részre.

[

Értékelés: 5 

[
IDÉZETEK:

„Zed felt increasingly miserable every time he kicked the ball past Sky. He wasn't even trying very hard, but she just wasn't goalkeeper material.
No, she was cuddling material.”

[


„How like his dad to let Zed take the mature path and make his own decisions. Even when Zed made choices he knew his parents disliked, they were great believersin letting their boys have their own heads. No tight hand on the reins for them. They were confident all would turn out OK in the end.”

5 megjegyzés:

 1. Szia! Én is olvastam már a könyvet,szerencsére nekem a trilógia mindhárom része megvan és most újra elkezdtem őket olvasni,és éppen a mai nap jutott eszembe,hogy az első rész Zed szemszögéből is meg lett írva. Esetleg nem tudnád,hogy hol,melyik könyvesbolt(ok)ban szerezhetném be esetleg? Válaszodat előre is köszönöm! :) Fruzsi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Én eddig csak angolul találkoztam vele az amazonon! Egy 32 oldalas semmiségről van szó, nem hiszem, hogy kiadták könyvformátumban. :)

   Törlés
  2. Rendben,azért nagyon szépen köszönöm! :)

   Törlés
 2. Sziasztok nem tudjátok véletlenül hogy valahol le van-e fordítva magyarra akönyv és ingyen letölthető?

  VálaszTörlés