2015. november 13., péntek



Várható megjelenések: Libri, Maxim, Twister Média, Maxim, Agave Könyvek, Európa, Könyvmolyképző, Corvina, GABO, Cartaphilus


A Friss megjelenések 12 könyve mellé szeretnék felsorolni 17 további könyvet, amelyek érdekesnek, izgalmasnak tűnnek, nagyon állat a borítójuk, figyelemfelkeltő a címük vagy csak birizgálják a fantáziámat, mióta először hallottam róluk.
Ezek a Várható megjelenések, amelyek kiadása a november 14. és december 8. közé tehető időszakra van beígérve. (Csúszás természetesen előfordulhat.)

Érdemes hozzátennem, hogy ez a lista sem teljes – tulajdonképpen mely kívánságlista lehet TELJES karácsony előtt? Szóval én őket kérném (meg egy új könyvespolcot)!

❖❖❖❖❖


Libri
> Francesca Haig: A tűz gyermekei (A tűz gyermekei 1.)
(Megjelenés: 2015. november 15.)
Érdekesnek tűnő poszt-apokaliptikus regény, amelyben mindig egy ikerpár születik és megmagyarázhatatlan oknál fogva az egyik sérült, a másik abszolút tökéletes.

(2015. november 15.)
Egy regénybe oltott életrajzi és szerelmes regény, ami egy brit lányról szól, aki nem bírja a fényt – se a mesterségeset, se a napfényt.


Maxim / Dream válogatás
> Madeleine Roux: Asylum (Asylum 1.)
(2015. november 16.)
Ifjúsági szellemes, misztikus horror-thriller, ahogy az a borítóján is látszik! Remélem borzongató lesz, mert nagyon várom.

> Sandra Regnier: Az elfek öröksége (Sárkányok gyermeke 1.)
(2015. november 16.)
Elfes, romantikus fantasy! Igazából a borítója fogott meg és csak aztán olvastam el miről szól. Kíváncsian várom.

(2015. november 16.)
Romantikus, tragikus, lírai hangvételű ifjúsági regény érdekes címmel és borítóval.


Maxim /?
(2015. november 30.)
Humorosnak ígért, furcsa lényekkel teletűzdelt, mágiától csöpögőnek bélyegzett ifjúsági kalandregény, aminek se a borítója, se a fordítója nem sok jót ígér, de elég régóta várom, szóval érdekel.

(2015. november 30.)
Poszt-apokaliptikus ifjúsági történet, aminek van egy sorozata is, amit én sosem láttam, mindig csak terveztem megnézni. Most már megvárom a sorozattal a könyvet!


Twister Média
> Sara Raasch: Hó, mint hamu (Hó mint hamu 1.)
(2015. november 16.)
Hűha, le a kalappal az új kiadó előtt, aki elhappolta a régi kiadók elől Raasch külföldön szanaszét hypeolt könyvének a jogait. Már a megjelenése óta a radaromon van ez a könyv, mert ahányszor fellépek TUMBLR-e mindig szembejön pár posztban. Odáig vannak érte! Disztópia, high fantasy, kaland, mágia, ifjúsági regény – mi kell még?

Agave Könyvek
> Lev Grossman: A varázslókirály (A varázslók trilógia 2.)
(2015. november 17.)
Én nagy szerettem az első részét a trilógiának (A varázslók értékelés itt) és kíváncsi vagyok, mi lesz Filloryban ezekkel a bolond varázslókkal, szóval várom a folytatást és a visszautat a mágikus világba!

(2015. november 19.)
A Ready Player One (RP1 értékelés) óta szerelmes vagyok az íróba, szóval tőlem lehet akármilyen ez a könyv – kell! kategóriás. Sci-fi, retro, földönkívülis, ifjúsági – csodaszép borítóval persze.


Európa
(2015. november 20.)
Angol humor, retro hangulat, London. Nem vagyok ugyan oda a ’60-as évekért, de kíváncsi vagyok erre a Vicces lányra!

> Lauren Rowe: A Klub (A klub 1.)
(2015. november 23.)
Erotikus regény, amiben egy szexmániás férfi és egy enyhén frigid nő párosa egymásra talál valami véletlen kapcsán. Inkább csak az a része érdekel, hogy hogyan jön a képbe a társkereső iroda.


Könyvmolyképző
(2015. november 24.)
Izgalmasnak tűnő ifjúsági fantasy regény, amiben a világunknak van egy rejtett arca is. Zabálom az ilyeneket!

Corvina
(2015. november 23.)
30 emberi történet alcímmel jelenik meg ez a csodás borítójú kiadás. Az Így szerettek ők című sikerkönyveit szerettem és erre is kíváncsi leszek.

GABO
(2015. november 26.)
Főleg John Green története érdekel, ugyanis miatta figyeltem fel erre a csodás karácsonyi történet gyűjteményre! Ráadásul elképesztően szép a magyar borító! Let it snow!


Cartaphilus
> Rick Yancey: Az ötödik hullám ÉS Végtelen tenger (Az ötödik hullám 1-2.)
(2015. december 8.)
Szépen eltologattam Az ötödik hullámot - olyannyira, hogy az újrakiadása mellett megjelenik a folytatása is december elején. Picit szégyellem magam, mert nagyon érdekel, és mindjárt jön a film is!

❖❖❖ Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet! ❖❖❖

2 megjegyzés:

  1. Milyen kellemesen meglepődtem, hogy magyarul is kiadják Sara Raasch: Hó, mint hamu könyvét. Már a külföldi megjelenés óta üldöz ez a könyv. Nagyon kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Velem is folyton szembejön külföldi oldalakon. Kíváncsi leszek rá!

      Törlés