2015. december 6., vasárnap



Nyereményjáték - eredményhirdetés!



Először is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt!
Köszönöm, hogy játszottatok!

A rövid lejárati idő ellenére is sokan jelentkeztetek: összesen 68-an. Még az utolsó fél órában is érkeztek emailek. Örülök, hogy ennyien lettünk a végére! Nagyon jól estek a kedves szavak és a gratulációk. Ne haragudjatok, hogy nem válaszoltam minden egyes e-mailre.

SORSOLÁS

A sorsoló program a miniwebtool.com volt, ami tulajdonképpen egy virtuális kalap – az általatok megadott rendes neveket, beceneveket vagy fantázianeveket nemes egyszerűséggel bemásoltam a MILO-kalapba és a Lány a kötélen-kalapba. A sorsolásra szánt nevek között több nagyon vicces és jópofa is volt, jókat mosolyogtam! :)) Jó páran mindkét kalapba belekerültek, mert mindkét könyv érdekli őket. (Nem kellett választani – lehetett mindkettőre nevezni, így aki utalt rá, hogy ha muszáj dönteni, akkor ezt vagy azt kéri: mindkét kalapba belekerült. Persze, aki egyértelműen az egyik könyvet írta, csak annak a könyvnek a sorsolásába került bele.)

A NYERTESEK



Gratulálok mindkettőtöknek! :) Írtam e-mailt is, 3 napotok van válaszolni!

Érdekesség

Összesen 47 név került bele a Milo kalapba és 57 névvel győzött a Lány a kötélen!

Aki most nem nyert, ne csüggedjen, mert mint írtam – lesz még nyereményjáték, ha nem is tudok konkrét időpontot írni. :)

Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
Boldog Mikulást mindenkinek!



1 megjegyzés: