2016. március 6., vasárnap



Magyar Könyvek Viadala III. - Nomináltam, szavazzunk!


Az a helyzet, hogy már tavaly is indítottam a saját kedvenceimet a Magyar Könyvek Viadalán és idén is így jártam el. Az utolsó pillanatra halasztva ugyan, de összeszedtem az általam szeretett regényeket, fordítókat, borítókat és nomináltam. Március 1-én el is indult a viadal – most már csak a szavazatokat várják a 2015-ben kiadott magyarok által írt regények, magyar fordítók és magyar tervezésű borítók. Még csak két szavazás indult el, melyek „Az év legszebb borítója” és „Az év fordítója” szavazások.

(Szavazási határidő: március 31. éjfél | Eredményhirdetés: április 1.) 
(A nagyobb képért kattints rá!)
(Szavazási határidő: április 03. éjfél | Eredményhirdetés: április 04.) 
(A nagyobb képért kattints rá!)

Szavazni az oldalakra kattintva tudsz a viadal hivatalos oldalán. A soron következő szavazásokról a Magyar Könyvek Viadalának a facebook oldalán is értesülhetsz: Magyar Könyvek Viadala FB! Még minimum 5 kategória indulni fog, ahogyan múlnak a napok, szóval érdemes vissza-visszanézni a hivatalos vagy a facebook oldalra. (Oh, egyébként a képek is a hivatalos oldalakról származnak, nem az enyémek!)

FIGYELEM!

Ez a bejegyzés a Viadal népszerűsítését hivatott szolgálni, nem foglak megkérni titeket, hogy szavazzatok az általam javasolt jelöltekre vagy a nekem tetsző borítókra / emberekre / regényekre. Igazából el sem fogom mondani, hogy kiket javasoltam vagy kire szavaztam az egyes fordulókban, de a viadal lecsengése és a díjazottak kihirdetése után igyekszem egy összegző posztot hozni az eseményről!

Mindenkinek jó szavazást!

2 megjegyzés:

  1. Nem is tudtam, hogy benne vagy a nominálásban! :)

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem elmondhatom, hogy jókat válogattunk idén össze:)
    Nekem megírhatnád, te kikre szavaztál judyadry@gmail.com

    VálaszTörlés