2016. december 24., szombat



Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok!



☃ ☃ ☃ ☃ ☃



Békés, boldog karácsonyt kívánok minden kedves (és kedvetlen – Badumm tsss… rossz poén.) Olvasómnak! Jó pihenést, evést, faállítást, bejglizést és családi együttlétet kívánok mindannyiótoknak! 
Úgy döntöttem, hogy áthozom ezt a faja kis képet az előző évből, mert mindmáig szeretem Grinch / Görcs történetét és ez a kedvenc részem a könyvből. Viszont a könyv, film és zeneajánlót nem hoznám vissza idén, hanem pár „Ejj, de elolvasnám” -típusú karácsonyi könyvet hoztam. 
Az előző évi karácsonyi bejegyzéseim itt olvashatóak: 2014, 2015. 
Ha érdekel egy humoros KEDVES MIKULÁS! címzésű levél, akkor KATT IDE.


☃ ☃ ☃ ☃ ☃

Karácsonyi könyvek, amiket szeretnék a polcomon tudni



~ Az első részét (értékelés itt) nagyon szerettem, mindenképpen megszerzem ezt a részt!



~ Ez már az első év, amikor szerepel a tervezett karácsonyi olvasnivalók között ez a regény, de… Lassan haladok a Korongvilág sorozattal, hiába imádom az író bácsit.



~ Három karácsonyi történetet tartalmaz és a vasárnap közzétett Karácsonyi Projekthét 2016 posztomban említettem is, hogy mennyire odáig vagyok a borítóiért. Érdekel, hogy milyen belül, ha ilyen szép kívül. ;]



~ 12 szerelmes ünnepi történetet tartalmaz. Akárcsak az előző könyv esetében, most is fennáll a kintről szép, milyen lehet belül –probléma. Kíváncsi vagyok rá is!



~ Tolkien. Karácsonyi. Illusztrált. Meséje. Kell ennél többet mondanom?! Ráadásul GoodReadsen több, mint 5000-en csillagozták és 4 fölött van az átlaga. Engem meggyőzött.



~ Ő is egy friss megjelenésű, szépen illusztrált könyvecske. Alapból is tetszett, de igazából Zsófi_és_Bea, illetve KönyvParfé blogposztjai győztek meg arról, hogy EZ NEKEM VALÓ, vagyis egy karácsonyszerető ember sem fog csalódni ebben a történetben.

Karácsonyi könyvek, amiket szeretnék egyszer elolvasni
  


~ Két kedves és nagyon jó ízlésű könyvtárosomnak (Siccnek meg Jeffinek) is nagyon bejött ez a kis történetecske, de Molyon is 94 %-on áll a könyv. Kíváncsivá tett.



~ Ismét mások miatt lett kedvem elolvasni, ugyanis sok-sok-sok figyeltem értékelte nagyon magasra. Sosem olvastam még semmit az írótól, szóval közrejátszik az is, hogy szeretnék nyitni az új felé.



~ Vegazus Mini-könyvklubjának hála egész jól haladgatok M. Poirot történeteivel. Tervben van az összes ajánlott rész elolvasása és ez a rész ilyen – anyukám ajánlotta… Igazából a nemrég olvasott Poirot karácsonya helyett, csak nem értem, hogy miért. :]



~ A Csokoládé óta szeretem az írónő stílusát, bár még nem volt esélyem elmélyedni a munkásságában. Ez a könyv, illetve a Rúnajelek is nagyon régóta várólistás nálam.



~ Nagyon tartok Joe Hill könyveitől, mióta láttam a Szarvak című filmet és olvastam A szív alakú dobozt... Nem jön be, de borzasztóan érdekel ez a könyv a fülszövege és a címbéli névjáték miatt. Odáig vagyok a hasonló ötletes dolgokért. 

☃ ☃ ☃ ☃ ☃

Köszönöm a figyelmet! Boldog Karácsonyt!

☃ ☃ ☃ ☃ ☃ 







A Karácsonyi Projekthét 2016 résztvevői és a blogjaik:

BarbyMalik0112 (Kitablar), Gorkie (Olvasó körút), molly_ (Coffe and Manga), Mira_Könyvespolca_blog (Mira Könyvespolca), Drew_Coel (Metaforaszennyezés), ColourfulFantasy (Heaven for the Books), Gothic01 (Goodbye Agony), ReaKovats (Real Thoughts), Karinaa7 (Karina and Books), Judy22 (Adri könyvmoly), Valentine_Wiggin (Today Wiggin), Sol (Könyvvadászok), Niitaa (Csingiling és a Könyvzug), vikcs (Never give up), Szantii és Saya (Bookish Notes), Vicky3 (Three Points of View), pveronika (Veronika’s Reader Feeder), Fangirl033 (My Book World), HoneyBee0395 (Books of Dreamer), csokitorta (Varázstinta), Samantha (Sam’s blog), Alice_Bertrand (Feel Invincible), Alice_The_Sweaterist (The Sweaterist), neverhooder (Neverhood’s diary), perpetua és Indie (Könyvjelző Blog), K_A_Hikari és Ashley_Redwood (Írásaim Tárháza), NagyDorka és Janina13 (Anya olvas), illetve nem utolsósorban – AniTiger (Hagyjatok! Olvasok!). :)

Szervező: Virág_Blogger (Never Let Me Go)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése