2017. október 2., hétfő



AniTiger - Érkezik az első magyar könyves doboz! (Book A Sloth Club)


Csodás októbert mindenkinek!

Már a havi zárásban is említettem, hogy régóta gondolkodom azon, hogy valamilyen könyves dobozt (Book Subscription Boxes) rendeljek magamnak külföldről. Molyon van egy Subscription Boxes zóna, de több külföldi könyves blogger ismerősöm is rendszeres megrendelője több ilyen doboznak.

Mi az a Book Subscription Boxes?

Egy könyves ajándékdoboz, amiben a tematikájától függően van egy frissen megjelent könyv (ami lehet: YA / thriller / romantikus / krimi / gyerek / ifjúsági –regény) és néhány könyvvel vagy könyves fandommal kapcsolatos dolog!

Például a Loot Crate-ben mindenféle tematikus kockacucc van, a Mermaid Crate sellős kiegészítőket és YA könyvet tartalmaz, míg az Unicorn Crate ugyanez unikornisokkal a főszerepben. A Cratejoy doboz tartalmazhat jegyzetfüzetet, gyertyát, aranyos képeslapot vagy valamiféle krémet. A My Guilty Pleasures Book Crate valamilyen tematika jegyében tartalmaz egy erotikus / történelmi / fantasy YA vagy NA regényt és néhány ékszert, gyertyát és egyéb apróságot.

De ott a BookLoot, The Bookish Box, az Illumicrate, a Shelflove Crate, a SpearCraft Book Box, az Enchanted Book Box, a Whimsify Box, a LitJoy Crate, a FairyLoot, The YA Chronicles vagy az OwlCrate. Külföldön hatalmas keletje van ezeknek a dobozoknak. Vannak, akik külön unboxing / kibontós videót is készítenek hozzájuk!



Imádom ezeket a dobozokat, ezért alig vártam az első magyar dobozt, amikor befutott egy hír @Coffee-tól, miszerint hamarosan ÉRKEZIK!

Book a Sloth Club

Már 300 ember figyelmét vonta magára az első magyar könyves dobozt forgalmazó tervével a Book a Sloth Club. Érdemes figyelni a Facebook oldalukat, illetve előregisztrálni az első dobozra a weboldalukon.

„Az előregisztrálók között 3 db ingyenes dobozt sorsolunk ki!
Az előregisztráció végső határideje:
2017. október 6 (péntek).
Sorsolás: 2017. október 7 (szombat).
Az előregisztráció nem kötelez titeket semmire, viszont könnyebbé teszi számunkra az értesítéseteket.” 

Írják a honlapjukon, továbbá küldtek néhány infót hírlevélben is:

„Az előregisztráltak az értesítő levélben találnak 2db 50%-os és 5db 20%-os kupont is!
Ahogy látjátok, limitált kuponok, szóval a lehető leggyorsabb kell majd felhasználnotok, hogy a tiétek legyen a kedvezmény. Annyit ígérhetek, hogy előre szólunk, hogy melyik nap és hány órakor megy majd ki ez a levél. Minden kedvezmény csak és kizárólag 1 doboz megvételére használható fel. A több hónapos előfizetésnél már eleve kedvezményesebb árakat határoztunk meg, ott ezeket a kuponokat nem használhatjátok fel.

A webshop
közben már elkészült, a lehető legegyszerűbb, de a célnak a legmegfelelőbb módon alakítottuk ki. Kétféle fizetési módra lesz majd lehetőség. Egyrészt Paypal/Bankkártya (azaz, ha van paypal-od, akkor azzal, ha nincs, akkor paypalon keresztül, de bankkártyával), másrészt előreutalással, ha nincs paypal-od és nem szeretnél kártyával vásárolni.

Nem szeretnénk viszont,
ha semmit látnátok abból, hogy is fog kinézni a doboz, mit is képzeltünk bele, és enélkül kelljen rendelnetek, ezért felkértünk pár bloggert és youtuber, vállalják el, hogy mi küldünk nekik egy mintadobozt, ők pedig véleményezik azt, méghozzá úgy, hogy azt ti is láthassátok. Így október első felében láthattok majd minta doboz kibontó (unboxing) és véleményző videókat, blogposztokat, amivel még inkább felkelthetjük az érdeklődéseteket és utána meg is rendelhetitek a következő, már igazi dobozt is. Pontos időpontokról időben tájékoztatunk titeket.
Többféle csomag közül választhattok majd. Így lesz mód 1 doboz (aktuális) megvásárlására, illetve 3-6-12 hónapos előfizetésre is. Ez utóbbi esetén 10 doboz áráért kaphattok 12 dobozt. Ez két ingyenes dobozt jelent!
Egyik mód sem automatikusan (recurring) ismétlődő előfizetés, mert bár külföldön ez már bevett gyakorlat, mi úgy gondoljuk, hogy minden doboz után (illetve 3-6-12, attól függően melyik csomagot választottad) lehetőséged lesz eldönteni, hogy szeretnéd-e továbbra is kapni, vagy sem. Mi reméljük, hogy ez minden esetben igen lesz.

A doboz áráról
annyit már most elmondhatok, hogy nem a külföldi árakat vettük figyelembe, hanem azt, hogy mi Magyarországon mennyit adnánk ki egy ilyen jellegű dobozért, ami minden esetben tartalmazni fogja a következőket
Egy aktuális magyar nyelvű könyvet, ami vagy a YA és romantikus vonalból kerül ki, vagy a Fantasyk világából. De azt garantálni tudjuk, hogy a lehető legkörültekintőbben választjuk ki. Kaptunk is már felajánlást csapatoktól, akik segítenének nekünk ebben.
Minden esetben felvesszük a kapcsolatot a könyv írójával és megkérjük, hogy küldjön nektek pár sort a könyvvel kapcsolatban. Így hozva közelebb az írót az olvasóval.
A dobozaink tematikusak lesznek, és a tematikának megfelelő meglepetés tárgyakat is fog tartalmazni a doboz. Garantáltan ismétlés mentesen. Kétszer ugyanazt a tárgyat nem fogod kapni. Minimum 3 meglepetést fog tartalmazni a doboz, de inkább többet.
Még egy dolog:
mivel ez egy induló vállalkozás és semmiképp sem akarjuk túlvállalni magunkat, limitált raktárkészlet áll majd rendelkezésetekre, ami az első doboznál 100db lesz majd, és időről-időre felülvizsgáljuk ezt a számot. A honlapon mindig jelezni fogjuk hány doboz megrendelésére van még lehetőség.
Reméljük kellőképpen felcsigáztuk az érdeklődéseteket, mert már tényleg nem kell sokat várnotok, hogy megismerjétek a dobozokat és megrendelhessétek az oldalunkon.

Addig is, olvassatok sokat! Hisz ez a legfőbb célunk.
A Book A Sloth Club csapata”

Én izgatottan várom, hogy mit alkotnak és remélem, hogy ti is!
Köszönöm a figyelmet! Szép hetet kívánok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése