2018. április 27., péntek



Book A Sloth Club | "Mini karácsony" 6.



A témához tartozó bejegyzések a „book box” címke alatt elérhetőek.

BOOK A SLOTH CLUB

Bár már 12-én kézbe vehettem a dobozt, csak most jutottam el addig, hogy képeket készítsek, montázsoljak és bejegyzést írjak a dobozomról. Valószínűleg én leszek a legutolsó befutó, de ez most így alakult, ugyanis a gépem rosszalkodik (pedig fel lett újítva), ráadásul minden bejegyzés sablonom és a teljes photoshopom elveszett. 
(Brush, font, template, minden eltűnt, ami eltűnhetett.)
A lényeg az, hogy megvolt az oka a késésnek, de igazából, amitől tartottam - hogy a májusival közös bejegyzésben tudom csak hozni az áprilisi dobozt -, az nem következett be! :))  

A kicsomagoláshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩
SPOILER VESZÉLY!

vvvvv
TÉMA

GONDOLAT SPIRÁL

Volt némi elképzelésem arról, hogy mi lehet a könyv, de azt, hogy miért ez a téma, az hatalmas homály volt. Igazából továbbra is az, mert minden eleme szuper a doboznak, valahogy nem tudom, mi köze a spirálhoz. Oké, a borítón van spirál, a nyalóka is spirál formába van csavarva, de ennyi.  Mindenesetre ötletes az elnevezése, de most kicsit jobban fúrja az oldalamat a májusi téma! Nézzük csak:

MÁJUSI DOBOZOK

MAGYAR TÉMA: KALANDOS UTAZÁSOK
ANGOL TÉMA: SIN CITY NIGHTS
FELNŐTT DOBOZ: DISZTÓPIA
Vásárlási időszak: Április 7 (10h) - Április 30
Kiszállítási időszak: Május 15-től

FANDOM DOBOZ: SARAH J MAAS
Vásárolható dobozok száma: Limitált
Vásárlási időszak: Március 3 (10h) - Április 30
Kiszállítási időszak: Május közepétől

3-6-12 hónapos csomagok folyamatosan vásárolhatók. Ajándékutalványok is!

A KÖNYV


Valahogy egyből ez a friss megjelenés ugrott be, amikor megtudtam, hogy mi lesz a témája ennek a doboznak, de úgy voltam vele, hogy John Green-t szeretem, a teknősök menők, szóval, ha ez lesz, akkor boldog leszek. Jelentem: boldog vagyok!


FÜLSZÖVEG:
A tizenhat éves Azát sosem hozta igazán lázba a szökevény milliomos, Russel Pickett utáni nyomozás, de miután százezer dolláros pénzjutalom forog kockán, legjobb és legvakmerőbb barátnőjével, Daisyvel buzgón kutatni kezd utána. Együtt próbálják megtalálni az utat először is Pickett fiához, Davishez.
Aza minden erejével igyekszik. Próbál jó gyerek, jó barát, jó tanuló és még jó detektív is lenni, miközben sötét belső gondolatai spirálként tekerednek köré.

APRÓSÁGOK / KÜLÖNLEGESSÉGEK

Mr Candy spirál alakú nyalóka, vagyis a témához legjobban passzoló eleme a doboznak. Én imádom az ilyen „vásári” nyalókákat, ezért bejön a választás.


Plüss teknős – na, ez az elem valami irtó cuki! Nem tudok olyan öreg lenni – a távolban 3 X közeleg felém… -, hogy ne örülnék egy aranyos plüssbárminek! Passzol a könyvhöz is, és egy másik ajándékhoz is, ami egy teknősös zsebóra láncon. Az órával egyetlen bajom van, hogy arany színű, én meg ezüstös vagyok, de nyáron szeretem a bronz és az arany cuccokat is hordani, szóval no problem.


Live Colourfully Relax Gyertya, ami végre olyasmi, amire mindig ácsingózom, ha meglátom a külföldi dobozokban. Nagyon erőteljes, de jó illatú, ráadásul nem szerény mennyiség, vagyis jó ideig elég lesz.

Egyébként ugyanezt a tartalom irigységet érzem a könyvvászon kapcsán mindig, így nagyon örültem, amikor megláttam a doboz alján az első saját könyvvászonomat! Amúgy fel is avattam. A könyvfesztiválra ebben vittem a dedikálásra váró könyvpéldányomat (A. M. Aranth: A Liliom Kora), és sérülés nélkül haza is jött velem, miután sikeresen dedikáltattam az íróval.


TIPPTREE Csokoládé üvegcse + The Coffee Brewer különleges brazil kávé, vagyis két igazi exkluzív ínyencség. Nem titkoltam sosem, hogy az ilyen különlegességek miatt ácsingózom könyves dobozokra. Olyasmik, amikről nem hallottam a doboz kibontása előtt, vagy ha hallottam is, nem tudnám őket honnan beszerezni… Az ilyenek miatt telitalálat nálam ez a doboz.

Hűtőmágnes az új logóval, amit imádok, ezért imádom az új hűtőmágnesem is.

ÖSSZESSÉGÉBEN

Előre a negatívumokkal: az új doboz kinézete nagyon tetszik, de szerintem a régebbi megoldás jobb volt, mert most folyton elkezd kicsúszni a tartó része, ha bolygatom a dobozt.  
És akkor folytassuk a pozitívumokkal, amikből több van. Az új logó irtó cukker, ahogy a hűtőmágnes is, amin a doboz mellett szerepel. A teknősös könyv, plüss és zsebóra hármasa részemről nagy ötlet ugyan, de engemet a különlegességek vettek meg maguknak, azaz a kávékülönlegesség, az üvegcsés csoki és a könyvkabát! Nagyon meg vagyok elégedve a dobozzal, vagy a TOP 3-as helyet vagy a TOP4-est érdemli meg az eddigiek alapján. 
Inkább a TOP3-as helyet gondolnám neki. 
Várom a következő dobozt!

vvvvv
Köszönöm a figyelmet! Jó olvasást!
A képek sajátok.
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése