2019. január 3., csütörtök



AniTiger – Újévi Fogadalmak Book Tag 2019


(Még több taget a „book tag” címke alatt található.)
Hahó!
Remélem, hogy jól teltek 2019 első napjai! :))

Az enyémek elég rohanósak voltak, mert beindult a nagyüzem. :) Már belevágtam az eltervezett Marvel-maratonba - és a sorozatokkal szemezek... hátha azokat is el kéne kezdedni -, ami az újévi fogadalmaim egy sarkalatos pontja szerintem. Igazából 2019 három nappal a háta mögött még nem váltotta meg a világomat. ;)



Mivel még csak kapkodom a fejem napközben, olvasni alig volt időm, ma  csak egy book taget olvashattok, ami valamilyen szinten a 2019-re tervezett olvasmányaimmal kapcsolatos. Pár féltégla, pár klasszikus, pár realista romantikus, néhány ijesztőnek és/vagy bolondnak tűnő író könyve. Merjünk nagyot álmodni! 

A mai taget már is kitöltöttem, szóval, ha gondolod, akkor v.ö.: EZZEL.
--- OLVASS TOVÁBB ---
❖❖❖❖❖
1. Egy író, akitől szeretnél olvasni idén, de eddig még semmit nem olvastál tőle

A csajok a Dracul blogturnéját nyomták nemrég, én meg másra sem tudtam gondolni, minthogy már A negyedik majmot is régen el szerettem volna olvasni. (Már fel is tettem az e-book olvasómra, szóval tényleg csak neki kéne állni.)

2. Egy könyv, amit mindenképpen szeretnél elolvasni

„A nők a világ minden táján felfedezik, hogy különös erővel rendelkeznek. Ujjuk egyetlen érintésével képesek szörnyű fájdalmat okozni, sőt: gyilkolni is. A férfiak pedig rájönnek, hogy kicsúszott a kezükből az irányítás… Elérkezett a Lányok Napja, de vajon hogyan fog véget érni?”

3. Egy klasszikus, amit szeretnél elolvasni

Kerestem és kutattam utána, végül megkaptam ajándékba.

4. Egy könyv, amit szeretnél újraolvasni
(és utána a többi részt is újraolvasnám)
Régen olvastam már őket, túlságosan is régen…

5. Egy könyv, ami ezer éve várólistás és idén el akarod olvasni végre

Bár igazából BÁRMELYIK ilyen virtuális valóságos / játékos könyvet mondhatnám, amiket ezer meg egy éve el akarok olvasni… Az a baj, hogy elkezdem őket olvasni, de annyira rákattanok valamelyik PC game-re, hogy hetekig el sem jutok a könyvig. (de ha meghozza a kedvet a játékhoz?!)

6. Egy jó vastag könyv, amit beterveztél

750 oldalacska, és bár ez se piskóta, tervezek ennél hosszabb regényt is 2019-re! ,) 
Lásd lejjebb...

7. Egy író, akitől már olvastál és idén is szeretnél

Odáig vagyok Gaiman bácsi elborult stílusától, több könyvet is tervezek tőle olvasni 2019-ben, például a Törékeny holmikat és az Amerikai isteneket.

8. Karácsonyra kapott könyv, amit el fogsz olvasni idén

Tudom, hogy egy 1184 oldalas, téglányi könyvről van szó, de nagyon régóta el szeretném olvasni, mert imádtam az AZ-filmadaptációkat. A régit is, az újat is.

9. Egy sorozat, amit elkezdeni és befejezni is 2019-ben fogsz

Egyrészt eléggé beütött nekem az Aquaman mozifilm (Marvel-fanként lenyomtam 2 nap alatt az eddigi DC filmeket miatta!), másrészt ez a barátnőm kedvence, és régóta rágja miatta a fülem...

10. Egy megkezdett sorozat, amit be fogsz 2019-ben fejezni

Az első részt, A papírmágus nem jött be, de a második részt, Az üvegmágust szerettem, ezért jó lenne a trilógia utolsó részét elolvasni 2019-ben.

11. Van valami olvasási terved? Ha igen, hány könyvet tervezel idén elolvasni?

Jó lenne 150 könyvet elolvasni 2019-ben!

12. Bármilyen egyéb célkitűzés?

ITT > írtam a fogadalmaimról! ;)

vvvvv
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
A képek a Pinterest tábláimról vannak. ;)
vvvvv


1 megjegyzés:

  1. Pont így vagyok én is, hogy belassultam év elején olvasásügyileg, de nem is baj. Jó könyveket válogattál össze, sok sikert a teljesítéshez!! (A tag-et viszem én is, most annyira lelkes lettem, hogy nekem mik is szerepelnének rajta, hogy ki kell töltenem :))

    VálaszTörlés