2019. január 5., szombat



START! Mini-könyvklub 12. felvonás



A témához tartozó bejegyzések a „mini-könyvklub” címke alatt elérhetőek.

Heyho, kedves Olvasók!

Ismét eltelt 4 hónap, ami azt jelenti, hogy elindult a Mini-Könyvklub soron következő fordulója! Miután az előző körben az egyik könyvet nem sikerült elolvasnom, megfogadtam magamnak, hogy egyik 2019-es fordulóval sem járhatok így! Izgatottan vártam, hogy mi lesz a szavazás eredménye, és mostanra már biztossá váltak a könyvek! (OFF: Az a vicces, hogy az első hónapot „megúsztam”, mivel nemrég olvastam azt a könyvet, és a szabályok értelmében ilyenkor nem kötelező újra írni róla. ;)) Ha kedvet kapnál, még ebben a hónapban csatlakozhatsz hozzánk - Blog se kell a részvételhez! -, de most már el kell olvasnod az első megszavazott könyvünket! ;)
òòò A folytatáshoz olvass tovább! òòò

vvvvv

Mi az a Mini-könyvklub? - Röviden

A könyvklub 2019. január 1-től december végéig tart, a klubtagok ezalatt az időszak alatt havonta elolvasnak 1-1 regényt. Az első három hónapban előre meghatározott könyveket olvasunk, amiket az olvasás végeztével alaposan kibeszélünk, kiértékelünk: mindenki ír egy-egy könyvértékelést, és kitöltünk egy kérdőívet a könyv fontos (és kevésbé fontos) kérdéseiről. Az utolsó hónapban mindenki maga választ egy olvasmányt az előre megadott könyvek közül. Részletes szabályokért és a jelentkezéshez klikkelj ide! Jelentkezni 2019. április 30-ig lehet. (Idézet Vegazus oldaláról.)

Mikre szavaztam?*
Rejtő Jenő: Az elátkozott part ~ humoros, kaland, krimi
N. K. Jemisin: Az ötödik évszak ~ posztapokaliptikus, dark / low / heroikus fantasy, disztópia
Grecsó Krisztián: Mellettem elférsz ~ tudatregény, családregény, LMBTQ+

Mi lett a végeredmény?



**(Mivel nemrég már írtam róla ITT, így nem lesz külön bejegyzés.) 

Mi jöhet szóba nálam, mint +1 szabadon választott?


Ebben a körben a „maradék” közül lehet szabadon választani, de mivel főleg azok érdekelnek, amikre szavaztam is, azok közül fogok választani. Ezekről a regényekről van szó: Grecsó Krisztián: Mellettem elférsz / N. K. Jemisin: Az ötödik évszak / Cory Doctorow: Kis testvér

Esetleg ajánlanátok valamelyiket?!

vvvvv
Köszönöm a figyelmet!
A képek Vegazus blogjáról vannak vagy a könyvek borítói.
vvvvv
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése