2021. június 6., vasárnapBorítómustra | The Grace Year - A tizenhatodik év (Blogturné Extra)

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

Kim Liggett történetében a fiatal lányoknak különös varázsképesssége van, aminek köszönhetően hatnak a férfiakra. Hogy erejüktől megszabaduljanak, egy szigetre száműzik őket 16 éves korukban, ahonnan nem mindenki tér vissza. Vajon Tierney James a hazatérő kevesek közé tartozik? Tartsatok bloggereinkkel a blogturnén, és ne felejtsetek el játszani se. A Maxim kiadó jóvoltából három szerencsés olvasónk meg is nyerheti A tizenhatodik év egy példányát!
Senki nem beszél a kegyelem évéről. Garner megyében azt tartják az emberek a fiatal lányokról, hogy varázshatalmuknál fogva házasságokat forgatnak fel és rabságba taszítják a férfiakat. Már különleges bőrük is ellenállhatatlan afrodiziákumot választ ki, amely a nőiség küszöbén álló kamaszlányok varázslata. Így tizenhatodik életévükben a vad természetbe, egy szigetre száműzik őket, hogy ott megszabadulhassanak sötét hatalmuktól, és kezes feleséggé válhassanak. Már aki hazatér élve. A tizenhat éves Tierney James ennél jobb életről álmodik: egy olyan világról, amelyik nem állítja szembe egymással sem a barátokat, sem a nőket. Mikor azonban kezdetét veszi számára is a kegyelem éve, hamar rájön, hogy nem egyedül az elemek tombolásától kell félnie. Nem is csak a trancsírozóktól, akik prédára vadásznak a táborlakók közül, hogy busás áron adják el a megyebelieknek örök fiatalságot ígérő testrészeiket. A legnagyobb fenyegetést egészen máshol leselkedik rá. Vajon ellen tud majd állni a szív szavának?

 

Kiadó: Maxim (Dream Válogatás)

Műfaj: Young Adult, Disztópia, Fantasy, Sci-fi

Terjedelem: 336 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789634992530 · Fordította: Béresi Csilla

Eredeti mű: The Grace Year

Eredeti megjelenés éve: 2019

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS 

<< ÉRTÉKELÉS hamarosan >>

 --- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

 悅知文化 - 2020 – kínai borító 

Dressler Verlag - 2020 – német borító 

Urban Reads - 2020 – szerb borító

 Globo Alt - 2019 – portugál borító 

Del Rey - 2019 - angol borító 

Wednesday Books - 2020 – angol borító 

Editura Litera - 2019 - román borító 

Ψυχογιός - 2021 - görög borító 

Salamandra - 2021 – spanyol borító 

Casterman - 2020 – francia borító

 


Wydawnictwo Dolnośląskie - 2021 – lengyel borító

 


Maxim kiadó - 2021 – magyar borító

 


Nyereményjáték:

 

Nyereményjátékunkban ezúttal azt tesszük próbára, mennyire ismeritek a 16 éves YA-regény főszereplőket! Minden állomáson találni fogtok egy fülszövegrészletet, és ki kell találnotok, hogy melyik könyvhöz tartozik! A könyv címét írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

 

(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)

 

“Amikor a tizenhat éves K. a húgát mentve önként jelentkezik, hogy részt vegyen a viadalon, az felér egy halálos ítélettel.”

a Rafflecopter giveaway

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[BLOGTURNÉ KLUB]

6 - Hagyjatok! Olvasok! (Borítómustra)

8 - Deszy könyvajánlója

10 - Kelly és Lupi olvas

12 - A Szofisztikált Macska

14 - Könyv és más

16 - Readinspo

18 - Utószó

20 - Sorok között

22 - Hagyjatok! Olvasok!

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése