2021. június 8., kedd



Borítómustra | Batman ​- Az éjszaka rémei (Blogturné Extra)

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

  

 

Wonder Woman és Macskanő után újabb DC ikonnal bővül a szuperhősök köre, ugyanis nemrég megjelent a Könyvmolyképző kiadónál Marie Lu könyve, a Batman Az éjszaka rémei! Ezúttal Gotham Citybe látogatunk, ahol a 18 éves Bruce Wayne igyekszik elűzni az Éjszaka Rémeit. Tartsatok bloggereinkkel, és ismerkedjetek meg egy újabb DC szuperhőssel! Ne feledjétek, egy szerencsés olvasónk a turné végén meg is nyerheti a regényt!




Vakmerő srác, aki hajlandó áthágni a szabályokat egy olyan lányért, aki talán a legádázabb ellensége.

Mielőtt Batman lett, Bruce Wayne volt.

Az Éjszaka Rémei rettegésben tartják Gotham Cityt, és a következő célpontjuk Bruce Wayne. Egyesével kivégzik a város elitjének tagjait, miután fogságba ejtik őket. Mindeközben Bruce betölti a tizennyolcadik életévét, megörökli a családi vagyont és a Wayne Vállalatot, ami által hozzáfér minden egyes kütyühöz, amiről valaha álmodott. Csakhogy összetűzésbe keveredik a rendőrséggel, és a büntetésül kirótt közmunkát kénytelen a hírhedt Arkham Elmegyógyintézetben ledolgozni, ahol a város legkegyetlenebb gyilkosai ülnek rács mögött.

Madeleine Wallace páratlan gyilkos… és Bruce egyetlen reménye. Az Arkhamben megismerkedik a zseniális lánnyal, akit rejtélyes szálak fűznek az Éjszaka Rémeihez. Mit titkolhat? És miért egyedül Bruce-szal hajlandó szóba állni? Sikerül vajon kifürkészni a titkait, vagy éppen hogy olyan információkkal látja el, melyek segítségével a lány leigázhatja a várost? Az Éjszaka Rémei egyre közelednek, Bruce pedig sötét penge élén táncol.

Nincs szükség szuperképességekre ahhoz, hogy valaki szuperhőssé váljon. De túléli-e vajon ezt a feszült, ármánnyal, lélegzetelállító fordulatokkal és döbbenetes átverésekkel teli játszmát?

Szegődj mellé az igazság nyomában!

 

Kiadó: Könyvmolyképző (DC legendák / Vörös pöttyös könyvek)

Műfaj: Young Adult, Urban fantasy, Kaland, Szuperhősös, Retelling

Terjedelem: 320 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789634575597 · Fordította: Szabó Krisztina

Eredeti mű: Batman: Nightwalker · Eredeti megjelenés éve: 2018

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS 

<< ÉRTÉKELÉS hamarosan >>

 --- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

Panini – 2020 – német borító



 

باژ 2017 – fárszi borító

 


Bayard Jeunesse – 2018 – francia borító



ACT – 2018 – orosz borító


 

dtv – 2019 – német borító

 


Urban Reads – 2018 – szerb borító

 


Penguin – 2018 – angol borító

 


Könyvmolyképző – 2021 – magyar borító

 


Nyereményjáték:

 

Az idők folyamán elég sokan alakították már Batmant, ezért úgy döntöttünk, hogy az állomásokon talált Bruce Wayne-ekről ki kell találnotok melyik filmben vagy sorozatban szerepelnek! (Több filmes színész esetén elég az egyiket beírni.)

 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

 


a Rafflecopter giveaway

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[BLOGTURNÉ KLUB]

8 - Hagyjatok! Olvasok! (extra)

10 - Readinspo

12 - Hagyjatok! Olvasok!

14 - Sorok között

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése