2022. január 25., kedd



Jól ​vagyok! Kreatív inspirációs napló | Blogturné Klub könyvajánló

  

 

„Abban a pillanatban, amikor valaki figyelmet szentel valaminek, legyen az akár egy fűszál, a dolog rejtélyes, bámulatos, leírhatatlanul pompás világgá változik.”

Henry Miller

 

 



Jól vagyok! Kreatív inspirációs napló

színes illusztrációkkal

 

Kreatív és inspiráló utazás a belső világodba.


Erőt és bölcsességet meríthetsz a könyv feldolgozása során, gyakorolhatod vele az önmegismerést és az oldottabb önkifejezést, a segítségével megbarátkozhatsz a kreatív oldaladdal. Te döntheted el, mire használod – naplónak, vázlatfüzetnek, jegyzettömbnek, poháralátétnek –, de bármihez kezdesz is vele, reméljük, hogy örömet fog okozni.


Amivel találkozhatsz a könyv feldolgozása során:

Azonnal hasznosítható tanácsok és gyakorlatok.

Kreativitás, önkifejezés és belső jólét.

 

 

Könyv információk:

 

Eredeti mű: The Wellbeing Journal:

Creative Activities to Inspire

Eredeti megjelenés éve: 2017

Next21, Budapest, 2021

puhatáblás · ISBN: 9789635681839 ·

Fordította: Farkas Veronika

WEBSHOP

MOLY

GOODREADS

(Az értékeléshez olvass tovább!       )

Szerintem…

 

Ahogy a fülszöveg is írja, ez a kiadvány elég sok mindent tartalmaz. Rajzolhatsz bele, leírhatod, hogy milyen napod volt, idézeteket gyűjthetsz bele, kiszínezheted az előre megrajzolt képeket vagy akár saját magadtól is rajzolhatsz mindenfélét. Ezek mellett elég sok idézetet, feszültség- és stresszcsökkentő tippeket is találhatunk benne.  

 


Nekem leginkább a mindfulness, ellazító gyakorlatok tetszettek, de szerettem a beválogatott idézeteket is. Persze a kiadvány legjobb része az, ahogyan illusztrálva van! Az egész könyv olyan, mintha egy falatnyi tavasz vagy nyár lenne az ember kezében! Csodálatos színekkel van teli és a sok-sok vidám forma már az első belelapozáskor feldobott!

 

 

„A tél ölelésében tudja meg az ember,
hogy lelke mélyén a nyár soha nem múlik el.”

Albert Camus

 

 

Mivel nem vagyok túl kreatív, szeretem, ha „vezetik a kezem” az ilyen kiadványok, és ez kicsit szedett-vedett volt ebből a szempontból nézve. Akad olyan oldal, ahol ad tippet vagy feladatot arra, hogy mit csináljunk a másik oldallal (többnyire ki kell színezni azokat vagy leírni néhány dolgot magunkról), de elég sok teljesen üres vagy csíkozott oldal van benne mindenféle instrukció nélkül.

Szerintem egy kreatívabb, színezni imádó ember kezéből kikerülő végeredmény igazi csoda lehet, és eléggé sajnálom, hogy nem vagyok elég művészi hozzám. Persze így is szórakoztatott és kikapcsolt a lapozgatása - tényleg rendkívül inspiráló kiadvány -, de maradok az egy tematika köré épülő naplóknál. 

 

Kinek ajánlom? Színező pártiaknak


 

Ajánlás: Szerintem jó ajándék azoknak, akikről tudjuk, hogy szeretnek felnőtt színezőkkel szórakozni és/vagy rájuk fér némi stresszcsökkentés. Kreatív embereknek tökéletes ajándék.

 

Még pár kép a könyvből:

  

 


 




◈ ◈ ◈ ◈ ◈

Nem saját képek. A képek a könyvből származnak! 

Random Pictures For My Blog + Jól vagyok! Pinterest tábla.

The Wellbeing Journal a GoodReadsen

◈ ◈ ◈ ◈ ◈ 


Te is úgy érzed néha, hogy elárasztanak a teendők és túl sok a stressz a mindennapokban? A Next21 Kiadó gondozásában megjelent Jól vagyok! Kreatív inspirációs napló segít abban, hogy a pörgős hétköznapokon találjunk egy szeletke békét és nyugalmat, és az alkotáson keresztül kerüljünk közelebb önmagunkhoz. Tarts öt bloggerünkkel a blogturnén, és nyerd meg a Kiadó által felajánlott példányt!

  


 

Nyereményjáték:

 

Mostani nyereményjátékunkban elevezünk kicsit az önismeret vizeire, és Titeket is erre invitálunk! Minden állomáson találtok egy-egy önismereti kérdést, helyes válasz nincs, de köszönjük, ha megosztjátok velünk személyesebb gondolataitokat.

 

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

 

 

MAI KÉRDÉS:
Milyen környezetben érzed a legjobban magad?

 

Az én válaszom:
Otthon – csendes és békés környezetben

a Rafflecopter giveaway

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[BLOGTURNÉ KLUB]

01.23. Könyv és más

01.25. Hagyjatok! Olvasok!

01.27. Olvasónapló

01.29. Readinspo

01.31. Csak olvass!

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése