2015. április 30., csütörtök



Helena S. Paige: Egy lány beállít az esküvőre (Egy lány 2.)



„– Elvileg ez kéne, hogy legyen életed legfontosabb napja – sóhajtasz nagyot.
– Úgy érted a legstresszesebb napja – horkan fel Lisa. – Hidd el nekem, ez az egész iparág csak egy nagy összeesküvés, amit az esküvőszervezők és a virágboltosok találtak ki.”


Fülszöveg:
Interaktív erotikus regény

Egy volt sulitársadnak végre bekötik a fejét, és te kerülsz a koszorúslányok népes csapatának élére. Neked már nem tudnak újat mutatni, annyiszor csináltad ezt végig. De mi van, ha ez az esküvő más lesz, mint a többi? Ha ügyesen kevered a szálakat, talán nem csak a menyasszony számára tartogat meglepetéseket a nászéjszaka… Forró szenvedély, kéjes izgalom és döntések hosszú sora vár rád minden csak rajtad múlik! Ne feledd, bármelyik utat választod, fantasztikus éjszakában lesz részed. Ha pedig mohón belevetnéd magad az összes élménybe, csak lapozz vissza a könyv elejére, és válassz másik végzetet. 

A te vágyaid a te törvényeid!

Szeretnél közelebbről megismerkedni a jóképű vőféllyel, aki épp az esküvői sátor mögött gyakorolja a beszédét, és szüksége lenne egy kis segítségre?
Vagy elénekelnél egy duettet az ifjú DJ-vel, akitől a közös produkció után sem kellene elszakadnod?
És mi lenne, ha az esküvőszervező karjaiban kötnél ki, akinek nem csak az ültetési rend és a virágdíszek járnak ma este a fejében?
Csak rajtad múlik
A Helena S. Paige írói álnév, amely három barátnőt takar. Hármójuk stílusa, tapasztalatai nőként és szerzőként egyesülnek Helena S. Paige karakterében, aki olyasmit is papírra mer vetni, amit más kimondani sem volna képes pironkodás nélkül. Első könyvük, az Egy lány belép a bárba fergeteges sikernek bizonyult hazánkban és világszerte és már itt is a folytatás! A sorozat kötetei zavarba ejtően szórakoztató és izgalmas, interaktív olvasmányok, amelyekben a történetet az olvasó döntései alakítják. Ám akármilyen irányt vesz a sztori, a happy end mindig garantált…
Eredeti cím: A Girl Walks into a Wedding
Libri, Budapest, 2014
230 oldal · ISBN: 9789633105313

Szerintem:
Továbbra is némileg kételkedve állok az erotikus könyvek elébe, viszont a játékkönyveket szeretem! Nekem ez az esküvős sztori sokkal szimpatikusabb volt, mint a bárba lépős.

POZITÍV

Rengeteg választási lehetőség van, sokkal több lezárást kapott, mint a másik könyv. Sokkal kidolgozottabbak a karakterek, jobbak a háttér sztorik és a bonyodalmak. Érdekes kis olvasmány, csodás fordítással és szép borítóval. Ráadásul ki van emelve a biztonságos szex.

NEGATÍV

Akárhogy döntök, tulajdonképpen a legtöbbször nem azt kapom… az előző rész kevésbé volt túlbonyolítva, viszont a választás szerint alakult a sztori. Itt meg „Mégis vele lennél?” …Igen!... „Ha mégis vele lennél…, akkor sem így lesz, hanem amúgy.” Pfff…

Humor: STEVE! Úristen ez a pasi! Hát vinnyogtam a röhögéstől, akkora állat! Szegény Jane…

Ebook VS. Papírkönyv

Tanulságnak annyit könyvelnék el, hogy a papíralapút szanaszét hajtogatja az ember, mire mindent körbejár és kipróbál, az ilyen könyvek esetében az e-book melletti döntés a bölcs döntés.

Értékelés: 4
A felhozatal:
Ahány nő, annyi ízlés – tudják ezt a könyv írói, szóval ebben a könyvben ismét van bőven választható pacák. Természetesen felbukkannak ebben a részben is a leszbik, de nem csupán választható opcióként, de történetcsavaró/-feldobó elemként külön leszbikus pár is van. (A pink hajú, vagány Lisát imádtam! Isteni a szövege.)

Első végigjátszásra sikeresen eltéptem Franciaországba vacsorázni egy aznap megismert pilótával… Aztán kitérítettem a hitéből egy papot, magammal citáltam az esküvőre egy flúgost… Abszolút szórakoztató a sztori, bár az erotikus elemek az első könyvnél gyengébbek. Izgalmas, fordulatos, na de kiket szemelhetünk ki a könyvben?

Az esküvői napokban összeszedhetjük magunknak:
  • a hihetetlenül jóképű papot,
  • a szexi pilótát,
  • humor-bomba Stevet,
  • a dögös DJ-t,
  • az esküvőszervezőt,
  • a menyasszony bátyját.

(SPOILER bekeretezve)

Az esküvő is többféle lezárást kap, ami különösen tetszett nekem! A kedvence(i)m az(ok), amikor Bruno és a csajszi összejönnek, de az is bejött, ahol az atya megpattan a nőcivel. (Volt olyan lehetőség is, amelyben Elvis-imitátor adja össze a házasulandókat.)

Tényleg a humorra mentek rá ennél a kötetnél, ami nem válik a hátrányára – nekem bejött, de ha valaki az erotikát keresi benne, némileg hoppon marad. Egyébként sokféle szex-jelenet van a könyvben: gyorsan elsülés, egyéjszakás kaland, masztizások, szájjal kielégítés és átlagos közösülés is. Kukkolós jelenet is akad, amin nem kicsit röhögtem, de kifejezetten kedvencem nem lett.

Maradi vagyok, drukkoltam a romantikus happy endért, hiába szex-játékkönyv.


Idézetek:
– Declan nem a szobájába ment. Annál sokkal messzebb.
– Ó, baszd meg! Mit csináltál már megint? – Lisa azonnal levágja, hogy valami történt.
– Hogyhogy sokkal messzebb? – kérdi Jane, akinek kicsit lassabban esik le a dolog.
– El kellett mennie – hebeged –, mert… hirtelen… váratlanul… megingott a hite.
– Te mocskos kis…! – mondja Lisa a szája elé emelt keze mögül. – Te aztán ott vagy a szeren, basszus! Csapj bele! – kiáltja, de te rá sem hederítesz.
– Nem, semmi ilyesmiről nincs szó – tiltakozol.
– Te dugtál a papunkkal, és erre most lelépett? – kérdezi Jane megemelt hangon, mire mindenki felétek fordul.
– Nem is dugtam vele! – sziszeged. – Csak csókolóztunk egy kicsit. Nem tehetek róla. Úgy értem, te is láttad a pasast! Baszd meg, igazi félisten!
– Hát nem egészen. Csak Istennek dolgozik – mondja Lisa. – Ami, ha jobban belegondolsz, csak ront a helyzeteden. 


– Biztos nem tudlak meggyőzni, hogy maradj egy koktélra? – kérdezi Mikey.
– Mit szólnál egy Sex on the Beachhez vagy egy Slippery Nipple-höz? Szerintem mindkettő kedvedre való lenne.
Szép, gondolod magadban, úgy fest, Mikey valójában csak egy nőcsábászparódia.
– Ez a szánalmas szöveg be szokott válni? – érdeklődsz udvariasan.

– Nem is értem, hogy csinálod. Nekem még soha nem volt egyéjszakás kalandom.
– Micsoda? – Lisa őszintén meg van lepve. – Soha?
(…)
– Nem arról van szó, hogy nem akartam… csak valahogy sosem volt rá alkalmam.
– Hát, ha itt sem sikerül megdugatni magad, akkor az lesz a legjobb, ha hazamész, beszerzel öt macskát meg egy nagyibugyit, és leülsz sorozatokat nézni. Na, ki tetszik?


❀❀❀❀❀
Képgyűjteményem a Pinteresten: Random Pictures For My Blog.
Borítók Goodreadsen!

❀❀❀❀❀

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése