2015. július 5., vasárnap



Anitiger - Fél szemmel is alig látok-féle szolgálati közlemény


Ez most nem egy hosszú bejegyzés* és alig van köze a könyvekhez!

Pénteken a tanfolyamon muszáj volt helyet változtatnom, mert rémesen retek gépeink vannak és folyamatosan mennek tönkre. Ez már a harmadik hely, ahova átültem… A lényeg az, hogy a belső falhoz kerültem, ami egy vonalban van a légkondival, ami egész nap tolta az arcomba a 17°-ot…

Én vagyok a hülye, ugyanis sosem történt még velem hasonló, nem tudtam, hogy nem bírom ezt… bele sem gondoltam a dologba. Igazából új szitu lévén nem is volt mibe. Na, de a lényeg:
A tegnapi nap reggelére az egyik szemem bedurrant. Úristen! Árpa? Jégárpa? Ekcéma? Szemduzzanat? Anyu a Kötőhártya gyulladásra tippelt, én az árpára, aminek nincs közepe. 

Miatökömvan?! NEM LÁTOK! 



Borogattam hideggel, meleggel, kamillateás mindenfélével… mivel egyre rosszabb lett, tegnap délután meglátogattam a dunaújvárosi ügyeletet. Rettegek a kórházaktól, ment a para – de rám se nézett a doki néni! Hozzám se ért és rám se nézett! Hasból kivágta, hogy kötőhártya gyulladás és elzavart az ügyeletes gyógyszertárba egy recepttel, illetve annyit mondott még, hogy napi 5 csöpp mindkét szembe.

Ma reggelre az egyiket kinyitni se bírom, és a másik a tegnap reggeli másik szemem állapotában van. Olvasni tegnap óta nem tudok, de cserébe szédülök és szétverem magam térlátás hiányában…

A szolgálati közlemény annyi lenne, hogy régebben bepötyögött könyvek elmaradt értékeléseit fogom hozni, amiket megírtam, hogy a vizsgára felkészülés ne vegye el az időt a blogomtól. Szóval írás lesz, nem friss és ez egy totál másféle közlemény, mint amilyenre számítottam.

Még valami: nem, nem tudom, hogyan fogok levizsgázni. Azt sem, hogy meddig tart egy kötőhártya gyulladás. Elképzelésem sincs arról, hogy holnap reggel, hogy autózgatok el az utolsó tanfolyami napra.

*Sorry, de hosszú lett!
☯☯☯☯☯
Mindenkinek szép hétvégét és kellemes hetet kívánok!
Olvassatok sokat helyettem is!

☯☯☯☯☯

10 megjegyzés:

  1. Nekem is ez van/volt, már 2. hete szenvedek vele, most érzem, hogy javulóban van, már annyira nem szúr... Nekem Floxalt írtak fel, hát nem a legjobb....Kitartás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűha, sajnállak! :( Kitartást és jobbulást neked is! Ezt a két hetet rossz hallani így a második nap táján... Remélem már múlóban van nálad!
      Nekem Brulamycin szemcseppet írtak fel... Fáj, csíp, éget...-jeligére.

      Törlés
  2. Jaj, az ilyen annyira rossz, jobbulást! :( :) Remélem hamar rendbe jön a szemed és a vizsga is sikerülni fog! Kitartást!

    VálaszTörlés
  3. Mihamarabbi gyógyulást kívánok!
    Nekem is volt ilyenem nem egyszer, főleg a légkondi, meg a kereszthuzat miatt (kollégáim minden létező ablakot kinyitottak, hogy levegőzzenek), de eddig a kamillás borogatás mindig segített.

    VálaszTörlés
  4. Remélem meglesz!
    Nálunk itthon megy a kereszthuzat, de abból még sosem volt baj. A légkondi az újdonság az életemben, de már nem sokáig hál' Isten... Kamilla borogatás marad akkor, bár cickafarkat is be fogom próbálni. (Igazából bármit kipróbálok, csak lássak néha 1-1 órácskát.)

    VálaszTörlés
  5. Szegény, ha gondolod esténként felhívlak és olvasok neked, mint a ....fone reklámban! :) Jobbulást!

    VálaszTörlés
  6. Mielőbbi jobbulást és drukkolok a vizsgákhoz! :))

    VálaszTörlés
  7. Szegeny, mielobbi jobbulast kivanok! Es persze sikeres vizsgat!

    VálaszTörlés
  8. Jobbulást!! Ugyan nekem még nem volt, de az egyik barátnőmnek igen, szóval el tudom kêpzelni milyen rossz lehet. És remélem a vizsgát is sikerül valahogy túlélned. Szurkolok ;)

    VálaszTörlés