2017. április 1., szombat



Mától Pokémon mester és sárkánytréner leszek! | Változások a blog életében...


Az a helyzet skacok, hogy belefáradtam… 

Túl sok a munka, túl sok az ÉLET és már szinte alig marad időm az olvasásra… A múltkor is vagy 20 percig voltam a könyvtárban és CSAK 5 könyvet tudtam összevadászni!

Hát mi ez, ha nem egy jel?
Ahogy az is egy jel lehet, hogy a minap egy 344 oldalas könyvet - Jennifer E. Smith: Létezik térkép a szerelemhez? – 5 napig olvastam!
Mi ez, ha nem annak a jele, hogy unom az olvasást?!
Hogy nem kötnek le a könyvek?! Persze a blogolást nem fogom abbahagyni, egyszerűen csak a napi mobiljátékos kalandjaimról fogok írni! Máris mutatom, hogy melyik három játékról várható a továbbiakban mindennapos élménybeszámoló!


♛♛♛♛♛

Shakes & Fidget

Időrabló stratégiai szimulátor.
Lehetsz klántag, lehetnek kedvenceid, akikkel más kedvenceket győzöl le és különféle küldetésekre indulhatsz a kocsmából! Nemrég egy új frissítés keretein belül elkezdhettük felfedezni a szörnyekkel teli Kazamatákat és fejlesztgetni a saját erődünket, illetve hadseregünket, amikkel más erődök ellen szállhatunk harcba.
Nem igényel túl nagy odafigyelést, ahogy nem is rabol el túl sok időt az ember életéből. Humoros szövegű és feladatokkal teli játék.


Pokémon GO

Sétáló-szimulátor, amiben mindenféle szörnyecskéket kaphatsz el!
Kecsegtető, mi?
Ez az első félig a valóságban, félig az okostelefon virtuális terében játszható MMORPG játék, ami kizavarta a kockákat a világba! Egy-két éve robbant be a játék és kis hazánkban is hatalmas sikernek örvendett. Mostanra már csak azok játszanak vele, akik épp egy olyan új telefont vesznek, ami képes vinni a játékot (mint én), illetve akik mindig is Ash Ketchum nyomába akartak lépni, hogy ők legyenek az elsők, akik összegyűjtik az összes liga összes pokémonját és legyűrjék az összes termet.
Engemet egyelőre lefoglal, hogy keltegessem a tojásaimat, elbandukoljak a közelben lévő ismeretlen pokémonokig és idegesítsem az öcsémet a pokémonok neveinek rossz kiejtésével. (Ugyanis ő hatalmas Pokémon manga és anime-fan is, míg én csak és kizárólag a pokémonos Nintendo DS játékok stratégiájába szerettem bele.)


Dragon Mania Legends

Egy app, amiben saját sárkányaid lehetnek!
De komolyan, ennek a játéknak az lényege, hogy a saját sárkányhadseregeddel újabb és újabb területeket hódíts meg, minél több ellent győzz le és vezesd győzelemre a klánodat!
Van benne etetés, farmolás, breedingelés, harcolás, de még bányáid is lehetnek, ha elég ügyes vagy, amik pár óránként nagyobb mennyiségű aranyhoz juttatnak.
Holnap már hozom is a kedvencem, Gelb, a meteorit sárkány élettörténetét!


♛♛♛♛♛

A képek sajátok!

(A telefonomon az összes játék megtalálható, sőt, néha szoktam is velük játszani. Persze azért inkább maradok az olvasásnál…)

Boldog, bolondos április elsejét!

♛♛♛♛♛


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése