2018. július 10., kedd



BubbleBook | Light Bubble Unboxing ~ Szívkirálynő



A témához tartozó bejegyzések a „book box” címke alatt elérhetőek.

BubbleBook

Nem bírtam magammal, és csak megrendeltem egyet magamnak a „fürdőbombás társaságtól” is, akik már a legelején megmondták, hogy a dobozuknak egy tuti eleme van: valami fürdőkádban pezsgő dolog! Nos, ez engemet első körben nem igazán fogott meg, de borzalmasan jó dobozaik voltak eddig, így elkezdtem pörögni azon, hogy csak ki kéne próbálni valamelyik dobozt…
Amint megláttam a SZÍVKIRÁLYNŐ témát, azonnal tudtam, hogy ez a csomag KELL nekem, mert 100%-ig biztos voltam abban, hogy melyik könyvet fogja rejteni, plusz odáig vagyok az Alice Csodaország-fandomkért, így egészen biztos voltam abban, hogy bármi témához köthető dologgal betalálnak nálam. (Egyébként a steampunk témánál már nagyon gondolkodtam a doboz megrendelésén, rengeteget csacsogtunk róla Rétával, a Habár, a könyves kocsma bloggerinájával. Ő végül megrendelte azt a dobozt, ÍME AZ UNBOXINGja.)

A kicsomagoláshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩
SPOILER VESZÉLY!

vvvvv
TÉMA

SZÍVKIRÁLYNŐ
  
AUGUSZTUSI TÉMÁK:
lightBubble csomag: „Olasz kiruccanás”
darkBubble csomag: „Alvilági hajsza”
Ár:  8.990 Ft

A KÖNYV


FÜLSZÖVEG:
Bár Catherine az egyik legkelendőbb fiatal hölgy Csodaországban, és a házasodni kívánó Szív Király kedvence, őt mégis egyebek foglalkoztatják. Ínycsiklandozó süteményeket süt, és a leghőbb vágya az, hogy pékséget nyisson a legjobb barátnőjével. Az édesanyja szerint ilyen gondolatok azonban nem méltók egy olyan fiatal lányhoz, aki akár királynő is lehetne.
Cath megismerkedik Jesttel, a jóképű és titokzatos udvari bolonddal. Életében először valódi vonzalmat érez valaki iránt. Kockáztatva, hogy vérig sértik a Királyt és éktelen haragra gerjesztik Cath szüleit, a két fiatal titkos, viharos kapcsolatba bonyolódik. Cath a saját szerencséjének kovácsa akar lenni, és a saját feltételei alapján akar szerelembe esni. Ám a sorsnak más tervei vannak e varázslatos, őrült és szörnyetegekkel teli vidéken…

APRÓSÁGOK / KÜLÖNLEGESSÉGEK

KÖNYVSZÜTYŐ: A könyv egy bájos, szívekkel tarkított könyvszütyőben érkezett, ami lényegében csak egy körbevarrt anyag. (Nincs benne tömítő- vagy puhító anyag, ahogy gomb vagy zsebecske sem.)

Alice Csodaországban illusztrációjú FRANCIA KÁRTYALAPOK: amiket a könyvben rejtettek el a gondos kezek, és amikre nagyszerű érzés volt rábukkanni! (Érdemes előbb szemügyre venni a doboz ajándékait és csak a végén elolvasni, hogy miket tartalmaz a kísérőlap szerint. Vicces és izgalmas játékká teszi a bontogatást!)


KÖNYVAJÁNLÓ LEVÉL az írónőtől: amit piros szalaggal kötöttek át. Igazából néhány gondolatmenetet tartalmaz arról, hogy minek a hatására kezdett a Szívtelenbe. Szép kivitelezésű, kedves és olvasásra ösztönző üzenet.


Témához passzoló KÖNYVJELZŐK: két idézetes könyvjelzőt is rejtett a csomag, az egyik a „Kerülj bele a csomagba!” pályázat nyertesének a tervezése, a másik pedig a csomaghoz tervezett „gyári” könyvjelző. Vörös alapon fehér és fekete színűek, totál illenek a könyvhöz, a borító hangulatához.

ÁFONYÁS ZUHANYBOMBA: amiről nem vagyok meggyőződve, hogy hogyan is kéne használni, mert a magyar leírásban nem szabad a bőrhöz érnie, míg az eredeti leírásban nincs ilyen tiltás. (A zuhany- és a fürdőbomba nem arra van kitalálva, hogy feldobja a tisztálkodást?!) - Amúgy iszonyatosan intenzív a bomba illata, amint kivettem a dobozt a bubis borítékból, azonnal megcsapott. Nekem nagyon bejön!


Alice témájú VÁSZONTÁSKA: szerintem kihagyhatatlan eleme a könyves dobozoknak, így boldog vagyok, hogy egy kreatív, idézetes tatyóval bővült a gyűjteményem!


Esmeralda TEAKEKSZ és „Mindig teaidő” prémium GYÜMÖLCSTEA: Ha Alice Csodaországban, akkor tea és keksz dukál a történethez, hiszen ki ne tudná, hogy micsoda őrült teapartiba keveredik a leányzó? Még nem kóstoltam meg egyiket se, de ami késik, nem múlik.

Egyéb – a külső csomagolás: hatalmas fehér bubis borítékban, belülről puha girlandokkal kibélelten érkezett. Szerintem masszívan ki volt bélelve, bár semmi törékenyt nem rejtett a csomag.  

ÖSSZESSÉGÉBEN

Nem bántam meg, bár azért első ránézésre elég sokba került a doboz a tartalmához képest... 8091 Forintot fizettem a dobozért 10%-os kuponnal: a könyv 3 499 Ft teljes áron, egy idézetes vászontáska kb. 1500 Ft, a zuhanybomba kb 5-600 Ft, a keksz kb. 2-300 Ft, a teás doboz 500 Ft (plusz bele a tea) + 1500 Ft a postaköltség (mondjuk), és máris kábé a pénzemnél vagyok, ha nem nézem tovább a nyomtatott cuccokat vagy a kártyákat, és a belefektetett energiát. Mégis van némi hiányérzetem, de nem tudom megfogalmazni, hogy mi.
Tulajdonképpen tetszett, jó kis doboz lett – és ismétlem önmagam: nem bánom, hogy befizettem rá! Vicces bontogatás volt! :) Viszont lehet, hogy legközelebb akkor bontok ilyet, ha kapok valakitől vagy rep search lehtőséget nyerek...  

vvvvv
Köszönöm a figyelmet! Jó olvasást!
A képek sajátok.
vvvvv




1 megjegyzés: