2018. október 18., csütörtök



Best of Instagram | Blogturné Extra (Morrigan Crow négy próbája)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

A Kolibri Kiadó jóvoltából immár magyarul is megismerkedhetünk az elátkozott gyermeknek számító Morrigan Crow-val, akit egy Jupiter nevű idegen elvisz Nevermoorba, ahol a lánynak ki kell állnia 4 próbát, hogy felvételt nyerjen a Csudálatos Társaságba. Ha szeretnétek megtudni, hogy mit gondolnak bloggereink Morrigan Crow kalandjáról, tartsatok velük, mert a turné végén lehetőségetek lesz megnyerni a Kolibri Kiadó által felajánlott 3 könyv egyikét!


A mai bejegyzésben egy kicsit ránézünk a könyvvel kapcsolatos instagram képekre. Mivel szuper a fandom, könnyen lehet hozzá jópofa és tetszetős képeket készíteni! (Ezek a képek nem a sajátjaim és nem is a többi blogturnézóé, így mindenhol jelöltem a készítőt.) 

Fülszöveg:
Morrigan Crow elátkozott gyerek. Mivel épp Napszálltakor született, őt okolják minden bajért: ha megdöglik a konyhamacska, ha szívrohamot kap a kertész. Ám ami ennél is szörnyűbb, hogy a 11. születésnapján, pontban éjfélkor meg kell halnia.
Csakhogy épp mielőtt tizenkettőt ütne az óra, az ajtóban megjelenik egy különös férfi, és azt kérdezi: „Mondd csak, akarsz-e élni?” Jupiter kimenti a Füst és Árny Vadászainak karmából Morrigant, és egy titokzatos városba, Nevermoorba viszi. Ahhoz azonban, hogy maradhasson, és felvételt nyerjen a Csudálatos Társaságba, a lánynak négy próbát kell kiállnia. Az élete a tét: ha sikerül, biztonságban élhet tovább Nevermoorban, ha nem, el kell hagynia a várost, és szembenéznie a végzetével.


Kiadó: Kolibri Kiadó, Budapest, 2018
380 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634370246 ·
Fordította: Pék Zoltán
Eredeti cím: The Trials of Morrigan Crow
Eredeti megjelenés éve: 2017

<< BLOGOS ÉRTÉKELÉS hamarosan >>

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv
Borító variációk
A könyvhöz többféle borító is készült, ezeket láthatjátok @maddyandbooks + @poodles.ponies.peonies + @barnensboktips + @karolineinwonder és @saskiaholtbooks. Nekem igazából mindegyik borító tetszik, de talán a legjobban az, amelyiken több esernyős karakter is szerepel. (Szeretem a színes borítókat!)

Fan art
@soulander–t megihlette a történet, és lerajzolta a kedvenc karaktereit! A könyv olvasását ahhoz az élményhez hasonlítja, mint amikor először olvasta a Harry Pottert!

Fan art 2.
@jacobturnerart több képet is készített a könyvhöz.

Fan art 3.
Nekem @lesyablackbird Morrigan Crow karaktere tetszik a legjobban! Épp így képzelem el a lányt olvasás közben! (Illetve talán egy picit fiatalabbnak, hiszen 11 éves.)

Könyves gyertya
@zanybibliophile a boldog tulajdonosa az egyik @ potionscandleco által készített Morrigan szója gyertyának. Kicsit irigykedem...!

Kreatív képek, amik megtetszettek
@mayka.ok szerint Morrigan egy szoknyás, pálca nélküli Harry Potter figura, aki mögött egy Willy Wonka mentalitású mentor áll. A könyvet olvasva helyesek a meglátásai! :D

@kristiespacilova érdekes könyvesernyős képe zseniális!

@storybookcook beöltözött Morrigan Crownak – és tök vicces lett szerintem!

@nori_of_norway pedig a legédesebb (és legpuhább) olvasója lehet a könyvnek!



Nyereményjáték:

A Kolibri kiadónál nagyon izgalmas ifjúsági fantasy regények jelentek meg az elmúlt években, amik felkeltették bloggereink figyelmét. A mostani feladat az, hogy a borító részletről felismerjétek a könyvet, és beírjátok a címét a megfelelő helyre a rafflecopter dobozban!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


Feladvány:


ÁLLOMÁSOK:

10/18 - Hagyjatok! Olvasok! (extra)
10/22 - Hagyjatok! Olvasok!
10/25 - Könyv és más
10/28 - Olvasónapló
10/31 - Spirit Bliss Sárga könyves út





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése