2018. október 30., kedd



Marissa Meyer könyvajánlója | Blogturné Extra (Cinder)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

Marissa Meyer Holdbéli krónikák sorozata immáron a Könyvmolyképző Kiadó Vörös Pöttyös sorozatában jelenik meg, felújított kiadásban, extra novellával! Hamupipőke feldolgozásból ilyet még nem olvastál, ezt garantáljuk! Ahogy az eredeti fülszöveg is írja: ez nem az a tündérmese, amit már ismersz, de olyan, amit sosem fogsz elfelejteni.
Tarts hát velünk blogturnénkon Te is Új-Pekingbe, hogy megismerd Cinder és a többiek kalandjait! Ha pedig ügyesen játszol, a könyv egy példányát is megnyerheted.



A mai bejegyzésben egy kicsit megvizsgáljuk az írónő által ajánlott könyveket, mert imádom, ha egy író szeret olvasni. Azt pedig még jobban szeretem, ha összegyűjti egy csokorba, hogy milyen könyveket ajánl az olvasóinak! Első körben a magyarul is megjelent könyveket vesszük górcső alá, de akit az összes regény érdekel, pislogjon a forrásra.

Fülszöveg:
Egy modern, erős Hamupipőkének is lehet szüksége támaszra!
Új-Peking zajos utcáin emberek és androidok tömege hömpölyög. A népességet borzalmas járvány tizedeli. Az űrből kegyetlen holdbéliek figyelik őket, várnak, hogy lecsaphassanak. Senki sem tudja, hogy a Föld sorsa egyetlen lányon múlik…
Cinder, a tehetséges műszerészlány másodrangú állampolgár. A múltja titkokkal teli, a mostohaanyja egyre csak korholja, ráadásul őt hibáztatják a mostohahúga megbetegedéséért is. Csakhogy Cinder élete idővel összefonódik a jóképű Kai hercegével, és hirtelen egy világokon átívelő, vad csatározás, intrikák kellős közepén találja magát. Ráadásul közben tiltott szerelem lobban lángra a szívében.
A kötelesség és a szabadság, a hűség és az árulás között őrlődve kénytelen kideríteni az igazat a múltjáról, hogy megvédhesse a világát. Olyan titkok közepette, melyekért mások ölni is tudnának.
A modern Hamupipőke történet főhőse okos és leleményes, a tétek magasak. Vajon sikerül megőriznie a szívét?
Tartalmazza a Glitches kiegészítő történetet is.


Eredeti cím: Cinder
Sorozat: Holdbéli krónikák 1.
Oldalszám: 448 / ISBN: 9789634574804
Fordító: Bujdosó István, a novellát fordította: Szabó Krisztina

Várható megjelenés: 2018.11.06.

<< BLOGOS ÉRTÉKELÉS hamarosan >>
 --- Olvassatok tovább! ---

vvvvv
       Tündérmesék


       Futurista történetek és disztópiák


Veronica Rossi: Végtelen ég alatt
(Írtam róla.)

       Horror és paranormális sztorik


       Fantasy regények

Holly Black: Átokvetők trilógia
(Én is ajánlom.)


Laini Taylor: Füst és csont leánya
(Én is ajánlom.)


       Realista fikciók


       Nem fikciós történetek



Nyereményjáték:

A Cinder nem titkoltan Hamupipőke feldolgozás, ahogy ezt már a blogturnénk felvezetőjében is olvashattátok. Ennek örömére merüljünk el a Hamupipőke feldolgozások világában!
Minden állomáson egy jelenet fotót találtok valamilyen filmből, ami részben vagy egészben Hamupipőke-feldolgozás, vagy legalábbis merített Hamupipőke történetéből.
A feladat egyszerű: írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba a filmek címét! (Angol és magyar címet is elfogadunk.)

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


Feladvány:


ÁLLOMÁSOK:

Október 26 - CBooks - Értékelés
Október 31 - Sorok között blog - EXTRA
November 01 - Függővég - EXTRA
November 02 - Hagyjatok! Olvasok! - Értékelés
November 03 - Nem félünk a könyvektől – EXTRA



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése