2023. február 6., hétfő



Borítómustra | Good Boy - Jófiú (Blogturné Klub Extra)

 

A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra

   


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Elle Kennedy és Sarina Bowen új sorozatának első részét:  Good Boy - Jófiú  címmel. A sorozat a PNC nevet viseli, amely a hokisbarátnőkre utal: Pipik és Nejek Clubja. A kezdő történet Blake Riley sztárhokis és Jess Canning egymásra találását meséli el, akiket a HIM sorozatból már ismerhetnek az olvasók. Ha szívesen olvasnád a regényt, kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.




Jess Canning életének legnagyobb kihívása, hogy megszervezze az öccse, Jamie és hokisztár párja, Wes esküvőjét, ahol a legmenőbb hokijátékosok is ott vannak a vendéglistán. Mivel eleve ő a család fekete báránya, nem vallhat kudarcot. És senki – de tényleg senki! – nem szerezhet tudomást az óriási hibáról, amit tavasszal, egy gyenge pillanatában követett el a vőlegény tanújával. Helytelen dolog volt, aminek nem lesz ismétlése. Kizárt. Még akkor sem, ha a világ legszexibb pasijáról van szó.

Blake Riley a sors személyes ajándékának érzi az esküvőt. Jess és ő is tanúk? Kezdődjön a játék! És akkor mi van, ha némi (na jó, nagy) ellenállásba ütközik? Csak meg kell győznie a makacs szőkét, hogy igazából jófiú, rossz hírnévvel. Szerencsére minden profi hokijátékos tudja, hogy erőfeszítést kell tennie, ha gólt akar lőni.

Jessnek viszont égetőbb problémája is akad annál, mintsem hogy pásztorórákra gondoljon egy nagyra nőtt kisfiúval. Vajon időben elkezdődik a szertartás – még akkor is, ha valaki leitatta a nagymamát? Való egyáltalán csillám egy esküvőre? És mennyire helyénvaló kinyírni a vőlegény tanúját?

Vigyázat, véletlen tea- vagy kávéfélrenyelést okozhat! Ne olvasd nyilvános helyen, ahol nem illik hangosan nevetni! Szexi, de vicces hokijátékosokat tartalmaz, kiskutya-ölelgetéssel és egy pikáns fehérneművel.

 

 

Kiadó: Könyvmolyképző (Rubin pöttyös könyvek)

Terjedelem: 336 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789633736302 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria

Műfaj/Téma: NA, romantikus, erotikus, betegség, humoros, sport/sportoló

Eredeti cím: Good Boy / Eredeti megjelenés éve: 2017

 

WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

 

--- Olvassatok tovább! ---

vvvvv

 

2021-es Always publishing olasz borító 

 

2021-es SVM Publishing holland borító

(Nekem személy szerint ez a kedvencem...)

 

2021-es ACT orosz borító 

 

2018-as FLAMINGO dán borító

  

2018-as Baronet cseh borító 

 

219-es J’ai lu pour elle francia borító 

 

2022-es Litera román borító

(...és ezt a borítót kedvelem a legkevésbé.)

   

 

Nyereményjáték:

 

Az esküvőszervezéssel veszi kezdetét a regény, így most régi és új esküvői fotókkal játszunk. Ismerjétek fel legalább az egyik hírességet a képekről és írjátok be a sztár nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

 

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

 

  

a Rafflecopter giveaway

 

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[Blogturné Klub]

01.28 Kelly és Lupi olvas
01.31 Angelika blogja
02.03 Sorok között idézetes extra
02.06 Hagyjatok! Olvasok! borítós extra
02.09 Hagyjatok! Olvasok!
02.12 Sorok között

 

 

vvvvv

Köszönöm a figyelmet!

vvvvv


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése