2023. február 9., csütörtök



Elle Kennedy, Sarina Bowen: Good ​Boy - Jófiú (PNC 1.) | Blogturné Klub könyvajánló

  

 

– Ez kémiai alaptörvény – csatlakozik a beszélgetéshez Blake egy horkantás kíséretében. – Egy hokijátékos minden csajnak kell.

– Aligha – tiltakozom. – És jó voltam kémiából.

– Gyerekek – szól ránk Wes. – Legyetek kedvesek.

 




Jess Canning életének legnagyobb kihívása, hogy megszervezze az öccse, Jamie és hokisztár párja, Wes esküvőjét, ahol a legmenőbb hokijátékosok is ott vannak a vendéglistán. Mivel eleve ő a család fekete báránya, nem vallhat kudarcot. És senki – de tényleg senki! – nem szerezhet tudomást az óriási hibáról, amit tavasszal, egy gyenge pillanatában követett el a vőlegény tanújával. Helytelen dolog volt, aminek nem lesz ismétlése. Kizárt. Még akkor sem, ha a világ legszexibb pasijáról van szó.

Blake Riley a sors személyes ajándékának érzi az esküvőt. Jess és ő is tanúk? Kezdődjön a játék! És akkor mi van, ha némi (na jó, nagy) ellenállásba ütközik? Csak meg kell győznie a makacs szőkét, hogy igazából jófiú, rossz hírnévvel. Szerencsére minden profi hokijátékos tudja, hogy erőfeszítést kell tennie, ha gólt akar lőni.

Jessnek viszont égetőbb problémája is akad annál, mintsem, hogy pásztorórákra gondoljon egy nagyra nőtt kisfiúval. Vajon időben elkezdődik a szertartás – még akkor is, ha valaki leitatta a nagymamát? Való egyáltalán csillám egy esküvőre? És mennyire helyénvaló kinyírni a vőlegény tanúját?

Vigyázat, véletlen tea- vagy kávéfélrenyelést okozhat! Ne olvasd nyilvános helyen, ahol nem illik hangosan nevetni! Szexi, de vicces hokijátékosokat tartalmaz, kiskutya-ölelgetéssel és egy pikáns fehérneművel.

 

Könyv információk:

 

Eredeti megjelenés mű: Good Boy

Eredeti megjelenés éve: 2017

Könyvmolyképző, Szeged, 2022

336 oldal · puhatáblás ·

ISBN: 9789633736302 ·

Fordította: Sándor Alexandra Valéria

Sarina Bowen · Elle Kennedy:

 

1. Him – Ez a srác

2. Us – Mi

---

1. Good Boy – Jófiú

2. Stay - Marad!

 

KMK WEBSHOP / BELEOLVASÓ / MOLY / GOODREADS

(Az értékeléshez olvass tovább!       )

Miért olvastam el…?

 

Nos, engem nem a nagydarab hokis srácok vonzottak ehhez a történethez, hanem teljesen odáig voltam az írópáros Him – Ez a srác és Us – Mi regényeiért, amiben két meleg hokijátékos jön össze. Imádtam Wes és Jamie szerelméről olvasni, megszerettem az írók stílusát és a humorukat. Mivel ez a regény Wesmie-ék esküvőjével kezdődik, számomra kihagyhatatlan volt.

 

Szerintem…

 

Azonnal a közepébe csöppenünk az eseményeknek, ugyanis a Jess Canning által rendezett álomesküvő előkészületeit, majd magát az eseményt izgulhatjuk végig a rendezvényszervezői karrierjét éppen feladni készülő nővel együtt. Nem elég, hogy az egyik leendő férj egy híres hokijátékos, a másik leendő férj a nő testvére… Szóval Jess nem kicsit stresszel, amit az egyéjszakás kalandja, a szintén híres jéghokis, Blake Riley. Az a Blake Riley, aki a fiúk kvázi szomszédja, jóbarátja és egyébként senkinek nem mesélt a kalandjáról Jessicával! Az a Blake Riley, aki sms-ben flörtöl vele és idióta esküvői ötletekkel idegesítette az elmúlt hónapokban…

 


Nem meglepő módon nagyon szerettem Blake optimista „akar engem ez a csaj” és Jess „ignoráljuk minél jobban Blake-t” alapfelállásból induló lassú összebarátkozását, majd kamurandipartnerré, szexpartnerré, majd párrá válását. Rengeteg humorral és minimális drámával tálalják nekünk a csóró, nővérnek tanuló egyetemista lány és a híres, gazdag hokis kapcsolatának állomásait.

Szerettem a regényt, és egy ponton túl ez már nem annak volt köszönhető, hogy mennyire szerettem Jamiet és West, hanem annak, hogy rendkívül szórakoztató volt a kicsit lökött férfi és az elkötelezett, tankönyveibe temetkező nő egymással való kommunikációja. Én szeretem azt, amikor az egyik fél nehezen áll kötélnek és nem átall beszólogatni a másik félnek. A hideg kiráz azoktól a romantikus történetektől, amikor a főszereplő a másik karjába alél, aztán jön a holtomiglan, holtodiglan… Mondjuk érdemes hozzátenni, hogy nagyon dögös erotikus jeleneteket szokott írni az írópáros, és ezúttal sem kellett csakódnom bennük. Egyszerre humoros és fülledt történet!   

 

 

– Jaj, bébi, miért sírsz? – kérdezem reszelős hangon. – Ne csináld már.

– Miért ne? – kérdezi szipogva. Csiklandozza a fülemet a hangja.

– Mert nem bírom. Legszívesebben megverném azt, aki ezt művelte veled.

– Nem verheted meg az anyukámat – nevet erőtlenül.

– Cindy volt az?

Meglepődtem. Jess anyukája a világ legcukibb nője. Szerintem még soha, egyetlen rossz szót sem hallottam a szájából. Jess reszketve kifújja magát.

– Azt mondta, hogy büszke rám.

– Hogy volt mersze! – nyögök fel.

 

 

Talán Jess szála annyiból érdekesebb volt, hogy kudarcnak érzi önmagát, amiért őt leszámítva az összes testvére megtalálta a hivatását, míg ő a rendezvényszervezést is épp feladja a történet elején azért, hogy ápolónak tanulhasson. Emelem a kalapom előtte, hogy nem adja fel a nehézségek és a pénzügyi gondok ellenére se, és igenis elköltözik egy másik országba, nekifekszik a tanulásnak, teper, hogy jobbá válljon, hogy megtarthassa az ösztöndíját. 

A regény nem csak Jessről és Blake-ről szól, hanem többször felbukkannak a szeretteik, Jess szobatársa és Blake csapattársai, de még a csapattársaik asszonykéi is a könyvben, akik szintén sokat hozzátettek ahhoz, hogy élvezetes legyen a történet. Egyébként az PNC a barátnők (Pipik) és a feleségek (Nejek) klubjának a rövidítése, akiknek külön páholyuk van a meccsekre, vagy ha a párjaik idegenben játszanak, akkor többnyire közösen bulizgatva drukkolnak a tévé előtt. Náluk jobban szerettem azokat a részeket, amikor a Riley-család vette körül Jesst, pedig azért akadtak ott is drámák, például felbukkant Blake exmenyasszonya, aki nem igazán örült a felbukkanó új barátnőnek….

 


Összességében

 

Amennyire vártam ezt a részt – főleg Wes és Jamie esküvője miatt -, annyira örültem, hogy Jess és Blake ennyire izgalmas és szerethető párost alkotnak. Blake tényleg igazi jófiú, ugyanakkor szókimondó és imád jéghokizni, míg Jess mintha még keresné az útját, nem akar senki nyakán lógni, közben pedig bátor és filigrán.

Szórakoztató a történetük, főleg mert rengeteget szerepel bennük a családjuk, és bizony elég sokat nevettem a nagyon magas és nagyon hangos Riley-családon!

 

Értékelés: 5

 

EXTRA: Külföldi borítómustra

 


Kedvcsináló idézetek:

– Egy, két, há, és… – suttogja Blake.

Elindulok vele. Egy lépés. Kettő.

Éppen akkor, amikor az emberek hátrafordulnak, hogy minket nézzenek, képes megmarkolni a fenekemet.

Csakis mennyei közbenjárás lehet az oka, hogy sikerül nem felsikoltanom. Helyette bemutatok egy esetlen hárítást, amitől kis híján a fűben kötök ki, de gyorsan észbe kapok.

– Jaj, istenem! – suttogom összeszorított szájjal. – Miért kínzol?

– Kicsit mintha üveges lett volna a tekinteted. Muszáj volt csinálnom valamit, hogy el ne ájulj itt nekem. Most már jobb?

Ha lenne nálam kés, akkor már halott lenne.

 

A kapcsolat szótól többnyire kiráz a hideg. Öt éve vagyok agglegény, és nem áll szándékomban változtatni ezen a tényálláson. Ne érts félre: nem tartok minden nőt hazug és megbízhatatlan seggfejnek. De miért kockáztassak? Jobb lazán venni a dolgokat. Jobb, ha a dugásról szól, és hagyjuk a bizalmat.

 

Jamie mellettem megigazítja Wes zakójának a hajtókáját, aztán gyengéden megfogja a vőlegénye állát.

– Csodásan nézel ki. Tudod, ugye?

Wes félénken rámosolyog, aztán vesz egy mély lélegzetet. Idegesnek látszik a szegény drágám. Wes nem örül a ráirányuló figyelemnek, hacsak nincs hokiütő a kezében.

  Rendben leszek – mondja reszelős hangon. – Alig várom, hogy házasok legyünk.

– Holnap már úton leszünk a tengerpartra – suttogja Jamie.

– Azt is alig várom – helyesel Wes.

– A kicsikénk megházasodik – sóhajt fel anya. – Ez azt jelenti, hogy hivatalosan is öregnek számítunk?

– Ha igen, akkor se áruld el nekem – morogja apa.

 

  Ki akarod próbálni, milyen beleülni egy jéghokis ölébe? Kellenek neked a fogaid? Ha nem, akkor hajrá.

Erre belenevet a telefonba.

– Bármelyik pillanatban szájba veretném magam, ha cserébe összejöhetnék egy hokijátékossal. Tudod, hogy mindig is az volt az életcélom, hogy a sportág odaadó vezérszurkolója legyek.

Hidd el, hogy túlértékelik a dolgot – mondanám neki legszívesebben.

– Kérlek, ne vágasd szájba magad – mondom inkább helyette. – Wesnek szuperül fogadták a dolgot a csapattársai. De nem töltettem ki minden vendéggel külön kérdőívet, amiben nyilatkoznak, hogy részükről mennyire oké ez a melegtéma.

Dyson a legkacérabb figura, akit valaha láttam. Esküszöm, hogy szerintem még a tükörképével is flörtöl, amikor egyedül van otthon.

 

☆☆☆
Nem saját képek. Pinterest tábla: Sarina Bowen & Elle Kennedy könyvek

WAGs #1 borítók a GoodReadsen.

☆☆☆


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Elle Kennedy és Sarina Bowen új sorozatának első részét: Good Boy - Jófiú címmel. A sorozat a PNC nevet viseli, amely a hokisbarátnőkre utal: Pipik és Nejek Clubja. A kezdő történet Blake Riley sztárhokis és Jess Canning egymásra találását meséli el, akiket a HIM sorozatból már ismerhetnek az olvasók. Ha szívesen olvasnád a regényt, kövesd az állomásokat, és a játék megfejtéséért cserébe megnyerheted a könyvet a kiadó felajánlásában.

 


 

Nyereményjáték:

 

Az esküvőszervezéssel veszi kezdetét a regény, így most régi és új esküvői fotókkal játszunk. Ismerjétek fel legalább az egyik hírességet a képekről és írjátok be a sztár nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába.

 

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

 

 

a Rafflecopter giveaway

 

BLOGTURNÉ ÁLLOMÁSOK:

 

[Blogturné Klub]

01.28 Kelly és Lupi olvas
01.31 
Angelika blogja
02.03
 Sorok között idézetes extra
02.06
Hagyjatok! Olvasok! borítós extra
02.09
Hagyjatok! Olvasok!
02.12
Sorok között

 

 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése