2017. szeptember 27., szerda



AniTiger - Őszi Book Tag


Szerda hajnal van és én nem tudok aludni…
…mert poloskainvázió tombol a városban... (az országban… a világban?) és tegnapelőtt rám ijesztett egy a saját szobámban. (Amit lassan hermetikusan körül fogok zárni valahogy…) Mondjuk este meg darazsam volt, ami szintén aggodalomra ad okot. (What The Hell? Hol jött be?!)
Szóval szép reggelt mindenkinek!
Ha már aludni nem tudok, akkor élvezem az őszt egy book tag erejéig!

A taget Dorkánál (Anya olvas blog) találtam, olvassátok el az ő kitöltését is!
❖❖❖❖❖
Lehullott levelek
A világ tele van színekkel. Mondj egy könyvet, amin jelen van a piros a citrom és-narancs sárga.

Mondok én hármat is, mert imádom mindhárom könyv színvilágát! :))

Kényelmes pulcsi
Végre elég hideg van a kényelmes meleg ruhák viseléséhez. Melyik könyv tölt el melegséggel?

Mostanság a magam kedvéért-boldogságomért Ana Galán Mondragó-sorozatát olvasom, amiben minden skac saját sárkányt kap tizenévesen, aki utána a társa lesz egy életen át. () Már csak az utolsó rész van hátra, amit sikerült nem kihoznom az összes többivel együtt a könyvtárból (ezért este kaptam este egy kisebb idegrohamot amúgy :D), szóval közel a vége. Az egész úgy jött, hogy kedvet kaptam elmélyedni a spanyol irodalomban (egy kihívás miatt persze) és ez tetszett meg a választékből. Egyébként egy nagyon aranyos sárkányos sorozat, masszívan 4-4,5 csillagosak a részek szerintem, szóval ajánlom mindenkinek!


Őszi vihar
A szél süvít, az eső kopog. Melyik könyv, vagy műfaj lenne, amit ilyen napon olvasnál?

Legyünk stílszerűek: Csendes Nóra: Zápor utca!

Hűvös csípős levegős
Melyik rideg karakter helyébe lépnél?

ÉN?! Bármelyikébe, mert simán hozom a figurát!
Ha felém kezd valaki közeledni az előre megfontolt ölelés szándékával, akkor már messziről látni a gyanakvást a szememben és a kutatást a meglépésre! Ridegség? Ha kinyitod az értelmező szótárat, akkor Perselus Pitonnal ott állunk illusztrációul, természetesen egymástól 3 lépés távolságra. Valószínűleg az ő helyébe lépnék a legszívesebben.

Forró almabor
Melyik az a könyv, ami alulértékelt?


Nekem nagyon bejött, mégis 70%-on áll a Molyon. Aláírom, hogy nem ért a Madarak a dobozban nyomába, de nekem irtóra tetszett!
Merem ajánlani az írót!

Kabátok, sálak, kesztyűk
Az időjárás hidegebbé vált és ideje, hogy melegebben öltözzünk. Melyik az a könyv, ami annyira csodás borítóval rendelkezik, hogy legszívesebben csak magadnak tartanád meg?

Most olvasom, de Jeffi példánya, vagyis nem hiszem, hogy örülne, ha megtartanám… :P (Értem, hogy nem erre irányult a kérdés.) Eleve azért olvasom most, hogy a hónap kezdete előtt vissza tudjam adni neki, ugyanis ez a havi Mini-Könyvklub olvasmányunk októberben. (Igazából a cenzúrázott verzió a havi könyv - Oscar Wilde: Dorian Gray arcképe -, de azt már olvastam. Ld. a címre kattintva a bejegyzést.)

Hagyjatok! Olvasok! (@anitiger_mosolya) által megosztott bejegyzés,

❖❖❖❖❖
Jó olvasást!
Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖


1 megjegyzés:

  1. Ó, most látom, hogy kitöltötted :) a ridegég valós én sem mertelek megölelni, mikor találkozunk xD

    VálaszTörlés