2017. december 29., péntek



Decemberi megjelenések, amik izgalmasnak tűnnek



Kiadó szerint:

(magyar) Bluemoon Könyvek, Cartaphilus, Delta Vision, Jaffa, Kossuth, Könyvmolyképző, L&L Kiadó, Libri, Maxim

(angol) dp DIGITAL PUBLISHERS, HMH Books for Young Readers, Poppy

  
Húha, máris itt az utolsó 2017-es friss megjelenésekkel foglalkozó poszt! Az a helyzet, hogy úgy döntöttem, hogy jövőre is megtartom ezt a gyűjtőposztot, mert nagyon jól átláthatóak lettek ezáltal a Merítésbeli friss megjelenésekkel kapcsolatos cikkeim. Gondolom nem gond, hogy megy tovább ez a rovat?! ,)
Röviden: a Maxim kiadó belehúzott decemberben, szinte csak belőlük áll ez a bejegyzés… Sőt, néhány friss könyvüket már meg is szereztem. A még meg nem szerezettekért meg sajog a szívem, de ez van. No, lássuk a medvét!

FIGYELEM!
A poszt nem az összes decemberi megjelenést tartalmazza, hanem ezek azok a könyvek, amik megtetszettek a havi megjelenések közül. Jóval több könyv jelent meg a hónapban, ezek azok, amiket kedvem támadt elolvasni!
❖❖❖❖❖

Bluemoon Könyvek

Fülszöveg: ~
Egy elit klub méltóságteljes nyilvános termei mögött egy rejtélyes szervezet tevékenykedik: a Felfedezők Társasága, kalandorok egy rejtőző csoportja, amelynek tagjai vakmerően bejárják azokat a helyeket, ahol a fény nem képes áttörni az árnyakon, és a józan észt megfosztják trónjától a mítoszok. A titkok, amelyek után kutatnak, zord hegyláncok között rejlenek, a sivatagban hevernek elfeledetten, az óceán fenekén nyugszanak, vagy a sarkvidék vastag jegébe zárva szunnyadnak. A Felfedezők Társaságának célja a rejtélyek felderítése, amelyek az ismert világ határain túl várják az elszánt kutatókat.
A Felfedezők Társasága-sorozat első kötete, az Utazás Shambalába az I. világháború idején játszódik, amikor a nyugati civilizációra igencsak vészterhes idők járnak – ekkor határozza el a Társaság, hogy megkeresi a mitikus aranyvárost. A kutatás az Északi-sarkvidéktől a mongol sivatagokig, Ázsia földalatti csatornáin át a Himalája szívéig viszi a felfedezőket, míg a legendás város végre felfedi titkát, s az egész földgolyón átívelő kaland végre eljut meghökkentő végkifejletéig.

SZERINTEM
Már jó ideje szemezek ezzel a könyvvel… Főleg, hogy hónapokkal ezelőttre ígérték! Azóta vadászom, hogy mikor jelenik már meg. A lényeg a lényeg: húzós az ára, de megdöbbentően színvonalas kiadványról van szó: rengeteg illusztráció, térkép, képregény és minden, mi szemnek és szájnak ingere van a könyvben! *.* (Sasoljátok meg a bemutató videóját! KATT.)

Cartaphilus

Fülszöveg: ~
Bekövetkezett a világvége. Az erdőket tűz pusztította el, a folyók és a tavak kiszáradtak, a tengerek szinte semmivé lettek.
Aztán jött a gyilkos kór: láz söpört végig a világon. Az emberek egymás ellen fordultak, tombolt az erőszak, melynek családok milliói estek áldozatul.
Majd megjelent a VESZETT, melynek tagjai válaszokat kerestek. És találtak egy fiút, aki tökéletesen megfelelt a céljaiknak. A fiú, Thomas, pedig épített egy Útvesztőt.
Thomas nem tudta, mennyi titok, mennyi hazugság veszi körül. Nem tudta, barátai és a VESZETT alkalmazottai közül kiben bízhat meg, és kik azok, akik alantas szándékkal megtévesztik, eszközként használják. Akik igaz barátai, azok a végsőkig hűségesek lesznek hozzá, még akkor is, amikor már emlékük sem marad róla. Amikor majd együtt kutatják az Útvesztő titkát a Tisztáson. Azét az Útvesztőét, melyet csakis Thomas rombolhat le.

SZERINTEM
Nem újdonság, hogy IMÁDOM Az útvesztő-könyveket, így azonnal repült a kívánságlistámra, amint megláttam magyarul.

Delta Vision

Fülszöveg: ~
„ÍNNYÉ! EZ AZTÁN JÓ MURI LESZ!”
Rabló Bandi, a nac mac fíglik Nagy Embere
Sajogi Stefánia, az ifjú boszorkány beleveti magát egy táncba – mire váratlanul beleszeret a tél szelleme. Hópelyhekkel árasztja fel, és jégből készült koronát ajánl fel neki – ami elég hátborzongató, ugyanakkor valahol… elég király.
Stefániának innentől kezdve úgy kell táncolnia, ahogy ő fütyül. Nem változtathat a koreográfián.
De, hacsak ki nem találja, hogyan bánjon el a Télkováccsal, nem lesz többé tavasz…

SZERINTEM
Érdekel, mert megvan a Sajogi-trilógia/sorozat második része. :)

Jaffa

Fülszöveg: ~
Barrett Meeks New Yorkban él bárzenész bátyjával, Tylerrel és annak halálos beteg szerelmével, Beth-szel. A szerelmi csalódástól bánatos Barrett egy novemberi éjjelen különös, angyali fényt lát a Central Park fölött. Nem tudja eldönteni, vajon csak a képzelete játszik vele, esetleg földönkívüliek eljövetelének tanúja, vagy inkább egy égi jel mutatkozott meg neki. Jó ideig senkinek nem beszél róla, mert fél, hogy bolondnak néznék.
A drogproblémákkal küzdő Tyler megható, szerelmes dalt próbál írni Beth számára a közelgő esküvőjükre, közben pedig elborzadva szemléli a világot maga körül, nem bírja elhinni, hogy az amerikaiak képesek másodszor is újraválasztani Bush-t.

SZERINTEM
Az úgy történt, hogy megláttam a borítóját... (Kezdem már, kezdem megint.) …és beleszerettem. Még sosem olvastam az írótól, de lehet, hogy meg kéne kóstolnom, hogy tetszik-e.

Kossuth

Fülszöveg: ~
A többszörös Oscar-díjas színész, aki forgatókönyvíróként, rendezőként és producerként is kipróbálta már magát, néhány éve irodalmi igényű írásokat jelentet meg a The New York Times, a Vanity Fair és a The New Yorker hasábjain. Ez az első kötete, melyet világszerte nagy várakozás előz meg.
Közismert, hogy a színész rajong a régi, mechanikus írógépekért – mind a 17 történetben valamilyen módon megjelenik egy. Némelyikben főszereplő, más írásokban egyetlen utalás erejéig kerül elő ez a huszonegyedik században divatjamúlt régiségnek ható masina.

SZERINTEM
Naná, hogy azért érdekel, mert az egyik kedvenc színészem írta!

Könyvmolyképző

Fülszöveg: ~
Lépj a jövő útjára!
2066 – Philadelphia.
Themisz, a titokzatos szuperszámítógép mindent lát, még a jövőt is. Kiszámítja, hogyan boldogulhat legjobban az emberiség.
Digitális jósok súgják meg a jövőt, ám az egyikük meghal, miközben Jarrednek, a zsoldosnak egy döbbenetes üzenetet mutat. Vajon rendszerhiba vagy valóban a jövőt fedi fel? Az események láncreakcióként követik egymást.
Rejtélyes szervezet lendül mozgásba, hogy a virtuális térbe börtönözött, testetlen hacker segítségével megfejtse a Themisz titkait. A meghasonlott zsoldos döntésre kényszerül véres állandóság és küzdelmes változás között. Yolanda, a reflektorokhoz szokott riporternő szembesül a kíméletlen valósággal. Vajon él a csábító ajánlattal? Engedi, hogy maga a jövő költözzön be saját húsába és csontjába? Victor, a cég vezérigazgatója is nyomozásba kezd, hogy olyan sötét titkot fedjen fel, amitől még őt is óvják.
Mi valójában a rejtélyes Themisz? Harc kezdődik a valóságban és a kibertérben egyaránt. Már nem csak Themisz a tét, hanem a szabadság. Vajon a test vagy az elme szabadsága fontosabb?

Fülszöveg: ~ Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Callum Hunt élete romokban hever. A legjobb barátja odaveszett. A kém elszökött. A fiú titka kitudódott.
Rács mögé dugták, örökre elzárták a mágusok közösségétől, miután kiderült róla, hogy micsoda – hogy mi válhat belőle.
Ám egy megdöbbentő felfedezés szabadsággal kecsegteti a fiút – amiért nagy árat kellene fizetnie. Vajon ki tud tartani Call, képes hű maradni a barátaihoz és a tanáraihoz? Vagy felvállalja a kockázatot, és elpusztít mindent, amit valaha szeretett? A negyedik év a Magisztériumban egészen más lesz, mint az eddigiek…

Fülszöveg: ~ Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Nina Kennedy éli az életét… de valójában nem… mindaddig, míg minden meg nem változik.
Repülőgépek, vonatok, magas terek… Nina mindentől fél. Valójában nem lép ki a komfortzónájából, napjait az irracionális félelmei és fóbiái irányítják. Amikor Brooklynba költözik, hogy elkezdhesse ápolói felsőfokú tanulmányait, élete 180 fokos fordulatot vesz, mert akaratlan, de intenzív vonzalmat érez bámulatos lakótársa, egy agyontetovált, agyonpiercingelt pasas iránt, aki egyben az egyik legokosabb ember is, akivel valaha találkozott.
Jake Green durva külseje és ördögi mosolya mögött arany szív rejtőzik. Feladatának érzi, hogy megváltoztassa Nina életfelfogását. Amikor Jake beleegyezik, hogy korrepetálja Ninát, alkut kötnek, de a tétek magasak, hisz arra kényszeríti a lányt, hogy szembenézzen a démonaival. Arra azonban még ő sem nem számított, hogy a tanítás alatt szerelembe esik.
Amit Nina nem vesz észre, az az, hogy Jake a saját poklát járja. Vajon szerelmük túléli-e a bombát, amit Jake rádob?

SZERINTEM
Az Integrálva című könyvet a barátnőm ajánlotta, aki ismeri az írót. HB és CC közös könyvének a sorozatát imádom, ezért érdekel a sorozat negyedik része is. Penelope Ward könyve kapcsán pedig MUSZÁJ elmondanom, hogy NEM A BORÍTÓ miatt került fel a listámra. Tetszett angolul valakinek, akit szeretek. (---és egy kíváncsi dög vagyok, mint tudjuk.)

L&L Kiadó

Fülszöveg: ~
Újvári Hanna a tinik megszokott életét élte egészen egy évvel ezelőttig, egy családi tragédia azonban mindent megváltoztatott. Most apukájával kettesben tölti a hétköznapokat, és rég nem a korosztályának átlagos problémái foglalkoztatják.
Miután átveszi a tizenegyedikes bizonyítványát, az évzáró után váratlan felkérést kap az igazgatótól: részt vehet egy iskolai versenyen, ahol kiváló matekosként főleg a logikai feladatok megoldásában számítanak rá.
Hanna környezete ragaszkodik hozzá, hogy elmenjen a megmérettetésre, így a Szirtes Gimnázium négyfős csapata elindul az Iskolák Országos Versenyére.
Az Ég Veled az Iskolák versenye trilógia első része.

SZERINTEM
Huh. Szóval ez most meglepő lesz. De tartsatok ki! Bevallom… Mindjárt… MOST: SZERETEM Leiner Laura regényeit! ;) Már untam kicsit Bexiéket, kíváncsi vagyok, hogy mivel rukkolt elő. (OFF: Tegyük össze két kezünket és imádkozzunk, hogy Hanna ne egy újabb Reni legyen!)

Libri

Fülszöveg: ~
Erzsébet Fenevadova, a szőrös fülű bajszos polihisztor, díva és szupermodell az ország legbefolyásosabb bundása. Igazi véleményvezér macska, akinek útmutatásaira szomjazik a nép. Napi huszonkét órás alvása és egyéb bokros teendői mellett ezért szakított időt arra, hogy lediktáljon egy újabb remekművet első számú szolgájának, Gergelynek.
Erzsébet nem rejti véka alá a véleményét. Legyen szó bármiről, bátran osztja az észt, és minden szava azt bizonyítja, hogy joggal pályázik az elnökasszonyi posztra. Nála ugyanis nincs tökéletesebb lény e földtekén.
A könyvben lerántja a leplet minden két- és négylábúról: megismerhetjük a menhelyről kukázott félszemű albínó macska eltitkolt múltját, de bepillantást nyerhetünk Erzsi féltve őrzött magánéletébe is.

SZERINTEM
Bírom ezt a két lököttet… Vagyis ezt a pasit a macskájával, Erzsivel. Egy titok: aktívan követem a FB és az Insta tevékenységüket is.

Maxim

Fülszöveg: ~
A kissé önbizalomhiányos Lele kétségbeesetten igyekszik jól teljesíteni az iskolában, esténként pedig az interneten próbálja kifejezni önmagát. Szellemes és aranyos kis videóit egyre többen nézik és követik. De amikor a szülei átíratják kis katolikus magániskolájából egy nagy, állami gimnáziumba Miamiban, Lele kilóg iskolatársai közül. Piszkálódás céltáblája lesz, egészen addig, amíg internetes hírneve egyik pillanatról a másikra a népszerűség csúcsára nem röpíti őt. Hamar belép az életébe egy új barátnő, egy új ellenlábas és egy új álompasi. Lele nagyon igyekszik megtenni minden tőle telhetőt, hogy egyensúlyban tartsa az iskolai életét a tanév során robbanásszerűen növekvő internetes hírnevével. Azonban most egészen új kihívásokkal kell szembenéznie: az állandó drámával, a kegyetlen klikkekkel, a váratlanul jött netes celebséggel. Mindeközben próbál a tanulásban is helytállni, hogy a szülei büszkék lehessenek rá.
Ezt a bűbájos könyvet megtölti a dilis lelkesedés, ami Lelét a Vine legnépszerűbb sztárjává tette, és a történet bebizonyítja, hogy a középiskola igazi hullámvasút!

Fülszöveg: ~ Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Allie Navarro alig várja, hogy megmutathassa a legjobb barátainak az alkalmazást, amit a ProgramozóLányok táborban csinált. A CLICK'D összepárosítja a felhasználókat az érdeklődési köreik alapján, és elküldi őket egy bulis kincsvadászatra, aminek a végén egymást találhatják meg. És minden úgy is lesz, ahogyan számít rá; az iskola második napján már mindenki erről beszél. Allie nagyon élvezi a dolgot, és azt is, hogy sikeresebb, mint Nathan, a suli zseni programozója. Azonban amikor egy kis hiba csúszik a rendszerbe, és megvan az esély arra, hogy minden apphasználó összes titka kiderüljön, Allie-nek rendbe kell hoznia a dolgot, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy meg kell osztania a számítógéptermet Nathannel.

Fülszöveg: ~
Barátság, család, szerelem, sikerek és kudarcok, boldogság és mély, sötét fájdalom… azaz EGY KIS ÉLET.
Négy fiatal, akik egyetemi éveik alatt ismerkedtek meg, a hírnév és a gazdagság vágyával New Yorkba költöznek. Mindannyian gondokkal küzdenek, sodródnak, és csak barátságuk és ambíciójuk élteti őket. Kapcsolatuk, melyet drogfüggőség, siker és büszkeség árnyal, az évtizedek folyamán egyre mélyül; a barátokat közös rajongásuk tartja össze: mindannyian szeretik a nagyon okos és titokzatos Jude-ot, akit kimondhatatlan gyerekkori trauma sebzett. A testvéri kötődés himnusza, a huszonegyedik századi szeretet és szerelem mesteri ábrázolása. Hanya Yanagihara felkavaró és lebilincselő regénye a családokról szól, amikbe beleszületünk, és amiket magunknak hozunk létre. Megmutatja a fájdalom mélységeit és a barátság határát, mely minden emberi életet behálóz.

Fülszöveg: ~
Echo életében egy szempillantás alatt minden megváltozott, amikor megtudta a döbbenetes igazságot: ő a Tűzmadár, a fény teremtménye, akinek küldetése a béke elhozatala. Azonban a távolban valami nagy, szörnyű és sötét erő ébredését érzi. Kozmikus erők fenyegetik a világot a széteséssel.
Echo Tűzmadárként sokkal nagyobb veszélyekkel néz szembe, mint amilyenekkel eddig valaha találkozott. És tudja, hogy ha a Sárkányherceg bukását akarja, harcolnia kell.
Vajon Echo tudja majd kezelni az erejét, vagy az túl erősnek bizonyul, és felégeti a lány világának maradékát is? Üdvözlünk az árny órájában.

Fülszöveg: ~
Libby Strout Amerika legdagibb tinije. Édesanyja hirtelen halála után kezdett el hízni a négy fal között. Most mégis ki kíván merészkedni az emberek közé, suliba járni, hogy kipróbáljon minden, az élet kínálta lehetőséget. Jack Masselinnek van egy titka: nem ismeri fel az arcokat. Igyekszik a menő srác látszatát kelteni, egészen addig, amíg nem találkozik Libby-vel. Ők ketten belekeverednek egy kegyetlen gimnazista játékba, aminek közös büntetés lerovása és lelki tanácsadás a következménye. A két fiatal először haragszik egymásra, majd minél több időt töltenek együtt, annál kevésbé érzik egyedül magukat. Fokozatosan elmélyülő szerelmük egész világukat megváltoztatja.

Fülszöveg: ~
Min nyolcéves volt, amikor minden elkezdődött, és azóta sem lett vége. Minden második évben, mindig a páros születésnapjain eljön hozzá egy idegen férfi, aki akárhol van, megtalálja, majd hidegvérrel megöli. Ennek ellenére pár órával utána minden alkalommal egy tisztáson ébred fel, apró idahoi szülővárosa mellett – egyedül, sértetlenül, a borzalmas eset minden bizonyítéka nélkül. A völgy túloldalán élő Noah hasonló gondokkal küzd. A bolygó azonban sokkal nagyobb problémával néz szembe. Az Üllő, egy hatalmas aszteroida fenyeget minden életformát a Földön, és ez mindenkivel elfeledteti két zűrős tini gondjait. Azonban Min, aki a 16. születésnapján a hálószobájában bujdokol, hogy ne haljon meg már ötödszörre, úgy dönt, elege van. Megesküszik, hogy kideríti, mi folyik Fire Lake-ben, és idővel egy egész életre elegendő hazugsággal találja szembe magát: egy hatalmas összeesküvéssel, ami magába foglalja 64 diáktársát is, és ami még a gyilkosságoknál is kegyetlenebb lehet.

Fülszöveg: ~
Harry Potter és Percy Jackson rajongóinak. Furia Faerfax a könyvek világában él. Nem csoda hát, hogy minden idejét a családi birtok hatalmas könyvtárában tölti. De ez a könyvtára különbözik az összes többitől: tele van különleges lényekkel és mágiával. De a legnagyobb titkot birtokába csak a könyvmágusok juthatnak. Furiának eltökélt szándéka, hogy ő is könyvmágus legyen. Ám ehhez meg kell találnia a lelki könyvét. De aztán a bátyját elrabolják, és Furiának ez mindennél fontosabbá válik. Hogy testvérét megmentse Libropolisba, a könyvkereskedések városába kell mennie. Számtalan veszéllyel kell szembenéznie, ám Furia rendületlenül küzd nemcsak testvéréért, hanem saját álmaiért.

Fülszöveg: ~
Henry Page még sohasem volt szerelmes… Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni.
Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!

Fülszöveg: ~
Egy mesterlövész. Egy álmodozó. Egy piszok jó hazudozó.
Bár Mirádzsi sivatagjait már az emberek uralják, az elhagyatott, vad területeken még mindig a mitikus lények irányítanak, és az a hír járja, hogy a dzsinnek mágiája sem veszett el. Az emberek számára ez egy könyörtelen hely, pláne ha az illető szegény, árva vagy nő.
Amaniról mindhárom elmondható. Tehetséges lövész, aki remekül céloz, azonban nem tud elszabadulni Porfészekből, ebből a halálra ítéltkisvárosból, ahol két lehetősége van a jövőre nézve: megházasodik vagy meghal.
Ám egy nap találkozik Jinnel, a karakán, jóképű idegennel, aki tökéletes szökési tervet tár elé. Bár Amani hosszú éveken át álmodozott az otthona elhagyásáról, azt sohasem gondolta, hogy egy körözött szökevénnyel menekül majd, ráadásul egy mitikus lovon vágtatva el a vérszomjas Szultán serege elől. Arra pedig végképp nem számított, hogy beleszeret a titokzatos idegenbe, aki nemcsak a sivatag titkait mutatja meg neki, de felfedi, ki is valójában a lány, és milyen nagy dolgok várnak rá.

SZERINTEM
Bevallom, hogy ezek közül már párat beszereztem, mert túl régóta vágytam rájuk (Klikk, A homok leánya), de a többit is szeretném alkalomadtán megkaparintani. Mindegyikre kíváncsi vagyok, de azokat, amik tetszenek, mindenképpen szeretném majd a polcomon is tudni. (Főleg Az első szakasz és Az árny órája piszkálja a csőrömet! Azt hiszem, hogy nekiállok gyűjteni a Könyvfesztiválra és a Könyvhétre…)

dp DIGITAL PUBLISHERS

Fülszöveg: ~
Love, courage and humour in Victorian London
Can a girl find true love … dressed up as a man?
London, 1872. In Victorian England, opportunities are scarce for Joanna and her sisters. Their only hope is to marry well, but who would take one of the penniless sisters as a wife? Joanna doesn’t believe in fairy tales, and chooses to be her own prince. Hence, she decides to pursue a career of her own by attending the prestigious Oliver Kenwood Boarding School – disguised as a boy.
If only it weren’t for her cunning yet fascinating teacher Charles Hanson who seems to dislike her quite passionately. With him watching her every step, she finds it increasingly difficult to hold up her disguise, particularly when rich and confident Abigail sets eyes on Hanson – why does it bother Joanna quite so much? And is her secret really as safe as she hopes?

SZERINTEM
Bírom azokat a sztorikat – mondjuk főleg filmen találkozni hasonlókkal -, amikben egy lány beöltözik fiúnak, hogy beolvadjon a baseball / foci csapatba vagy a fiúiskolába. Itt az utóbbiról van szó.

HMH Books for Young Readers

Fülszöveg: ~
When Lily Michaels-Ryan ditches her ADHD meds and lands in detention with Abelard, who has Asperger’s, she’s intrigued—Abelard seems thirty seconds behind, while she feels thirty seconds ahead. It doesn't hurt that he’s brilliant and beautiful.
When Abelard posts a quote from The Letters of Abelard and Heloise online, their mutual affinity for ancient love letters connects them. The two fall for each other. Hard. But is it enough to bridge their differences in person?
This hilarious, heartbreaking story of human connection between two neurodivergent teens creates characters that will stay with you long after you finish reading.

SZERINTEM
Szívszaggató történet két betegséggel küzdő kamaszról. Egyiküknek ADHD-je van, a másikuknak Aspergere – és a régi szerelmes levelek iránti rajongásuk köti őket össze. Szeretem az ilyen furcsa-érdekes YA-sztorikat!

Poppy

Fülszöveg: ~
Jonny knows better than anyone that life is full of cruel ironies. He's spent every day in a hospital hooked up to machines to keep his heart ticking. Then when a donor match is found for Jonny's heart, that turns out to be the cruellest irony of all. Because for Jonny's life to finally start, someone else's had to end.
That someone turns out to be Neve's twin brother, Leo. When Leo was alive, all Neve wanted was for him (and all his glorious, overshadowing perfection) to leave. Now that Leo's actually gone forever, Neve has no idea how to move forward. Then Jonny walks into her life looking for answers, her brother's heart beating in his chest, and everything starts to change.
Together, Neve and Jonny will have to face the future, no matter how frightening it is, while also learning to heal their hearts, no matter how much it hurts.

SZERINTEM
Jonny egy szívre vár, ám amikor végre megérkezik a várva várt donorszerv, akkor Neve elveszti az ikertestvérét. Ez is szerelmes, ez is furcsa, és 100%, hogy bőgős a vége, mégis érdekel.

❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése