2018. március 26., hétfő



4 éves lett a blog! | JÁTSSZUNK!



Érdemes tudni, hogy a Hagyjatok! Olvasok! blog 2014. március 3-án nyílt meg és in medias res egy könyvértékeléssel kezdődött el minden. (Azóta sem írtam egy normális bemutatkozást… csak olvasok és írok, olvasok és írok… Illetve mégsem!) Eleinte nem akartam magam túlságosan belevonni a dologba, de a kérdezz-felelek posztok, a book tagek és az anitiger-személyes címke alatti dolgok miatt csak személyessé vált a blog. Továbbá tavaly óta van egy < FACEBOOK > oldala is a blognak, ahova a friss értékeléseken túl mindenfélét megosztok. Agymenésekkel, mások posztjaival, friss megjelenésekkel van tele a FB oldal, illetve mostanság régi ajánlókat is elkezdtem feltöltögetni.
Kérdezhetnétek, miért március végén ünneplem a blog megalakulását, ha hónap elején lett volna aktuális. Nos, így terveztem… Oké, nem… Elfelejtettem. Szánom-bánom, de a nyereményjáték nem marad el ilyen apróság miatt! ;)

❖❖❖❖❖
Az elmúlt évről

Igazából nagyon szép év van a blog mögött – és mögöttem is -, csak folyamatosan el vagyok csúszva a dátumokkal. Mindig egy hónapra előre élek, ezért elsikkad a MA. Igyekszem odafigyelni erre, de most picit tekintsünk vissza az elmúlt évre!
Szuper bejegyzések születtek, úgy könyvesek, mint egyéb típusúak vagy könyves és filmes vegyes felvágottak is. Nem kötelező az alább felsorolt kedvenceim elolvasása, bátran átugorhatod ezt a részt, de van egy kis időd olvasni, akkor mazsolázz a kedvenceim közül!

● Kedvenc egyéb bejegyzéseim:


● Kedvenc könyves bejegyzéseim:


● Kedvenc könyv és könyvfeldolgozásos bejegyzéseim:


…és akkor a NYERMÉNYJÁTÉKRÓL!

A MEGNYERHETŐ KÖNYVEK:


Ezt a könyvet lehet ennél a blogbejegyzésnél megnyerni, vagyis az ide érkező hozzászólásokkal érte játszotok!


Ezt a könyvet a blog FACEBOOK oldalán lehet megnyerni, vagyis < IDE KATTINTVA > érhetitek el az ide vágó FB bejegyzésemet.

(A könyvek címére kattintva elolvashatjátok a róluk szóló értékelésemet / ajánlómat.)

JÁTÉK JODI PICOULT KÖNYVÉÉRT:

1) Légy a blog olvasója és/vagy a FB oldal követője!

2) Hozzászólásban írd meg, hogy miért érdekel ez a könyv, olvastál-e már az írónőtől, illetve ha nem, akkor melyik könyve a legszimpatikusabb! (Csak őszintén. Mindenképpen bekerülsz a kalapba.)

3) EXTRA: Ha a fent említett kedvenc bejegyzéseim közül írsz valamelyikhez, akkor a neved +1 alkalommal kerül be a kalapba! Ez egy alkalommal ér. Ha több poszthoz írsz, annak csak simán örülök! ;)

4) SORSOLÁS: 2018. április 16-án sorsolom ki mind a két regényt!

A SORSOLÁS MÓDJA

A sorsoló program a miniwebtool.com lesz - mint általában, ami tulajdonképpen egy virtuális kalap. Az általatok megadott rendes neveket, beceneveket vagy fantázianeveket nemes egyszerűséggel bemásolom a szövegdobozba és azok közül választ majd random a gép. A Facebook hozzászólások között viszont majd valami ottani randomizélővel fogok sorsolni, ha találok valami winner pickert. X)

FONTOS!

Tudnivalók, vagyis ez az apró betűs rész: 
- mindkét játékon részt vehetsz, nem zárják ki egymást;
- mindkét játékon nyerhetsz is, ha elegendő áldozatot mutattál be teliholdkor a szerencse istennőjének, Fortunának vagy a görög megfelelőjének, Tükhének;
- a nyertesek neveit közzéteszem egy blogposztban és külön a Facebook oldalon is, szóval érdemes figyelni;
- a nyereményt kizárólag Foxpost automatába, MPL automatába vagy postán maradó módon tudom küldeni - akkor jelentkezz a játékra, ha valamelyik megoldás belefér;
- ha 2018. április 22-ig nem jelentkezik valamelyik nyertes, akkor új nevet fogok sorsolni.

❖❖❖❖❖
Jó olvasást! Köszönöm a figyelmet!
❖❖❖❖❖


37 megjegyzés:

  1. Boldog BlogSzületésnapot (utólag is)! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)

      Ha játszani is szeretnél, akkor válaszold meg a feladatot, mert így nem vagy benne a kalapban! "Hozzászólásban írd meg, hogy miért érdekel ez a könyv, olvastál-e már az írónőtől, illetve ha nem, akkor melyik könyve a legszimpatikusabb!" ;)

      Törlés
  2. Szia!
    Nagyon jó nyereményjátékot hoztál,nagyon tetszik a nyereménykönyv.Jodi Picoult regényt már korábban olvastam,megmondom őszintén a fülszöveg nem nagyon fogott meg,de belevágtam,nagyon megfogott,alig bírtam később letenni.Ezért is örülök ennek a nyereményjátéknak.
    Neil Gaiman:Északi mitológia c. könyvéhez írt értékelésedhez írtam pár sort.
    Köszi a játékot.

    Kati

    VálaszTörlés
  3. Szia!:) Azért szeretném megnyerni a Jodi Picoult könyvet, mert pont tegnap ajánlotta a legjobb barátnőm az írónő munkásságát, ő éppen tőle olvassa most az Apró csodák című könyvet. Ez eléggé felkeltette az érdeklődésemet, de a megnyerhető könyv is hasonlóan szimpatikus. Szóval mindenképpen tervezek tőle olvasni, jó lenne egy nyereménykönyvvel kezdeni az ismerkedést az írónővel.:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük a játékot!
    Ééa boldog blogszületésnapoot! Nem semmi vagy!
    Jodi-tól még nem volt szerencsém olvasni, nem is hallottam róla igazán, de most felkeltetted az érdeklődésemet! Szívesen elolvasnám��

    VálaszTörlés
  5. Írtam a könyvfesztiválos(Bp.-n jártam könyvfesztivált láttam címmel van ellátva) bejegyzésedhez😊
    Remélem ez is ér☺️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! ^^ És természetesen az is ér! Remélem jól fogod érezni magad a Könyvfesztiválon, ha kijutsz. :)

      Törlés
  6. Szia. Nagyon boldog blogszülinapot!! Én még sosem olvastam egy könyvet sem Jodi Picoulttól de a legszinpatikusabb könyve talán Sorok ​között első kötete.

    VálaszTörlés
  7. Boldog blogszülinapot! A Vezeklés volt az első és legmeghatározóbb találkozásom Jodi Picoult-val. Mindig felkavaró a témaválasztása, alaposan körbejárva és nem ítélkezve mesél el egy történetet. Ez tetszik benne.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Boldog blogmegalakulási szülinapot, utólag! :)
    Fb likeolód vagyok -akkoris, ha a fránya fb valamiért nem jelezné számodra- és immáron blogolvasód is. Nem rég akadtam rád itt az internet világában.
    A Jodi Picoult - Egyszerű Igazság könyvet, azért szeretném megnyerni, mert nem olvastam még ezen írótól művet, de szeretném tágítani az olvasási témaköreimet, mely romantikus regényekre korlátozódott főként. Kezdő lökés lehetne más irányba, így jobb az indíttatásom belevágni :)

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Boldog Blogszülinapot!
    Nem olvastam még Jodi Picoult-tól, de pont a te ajánlóid hozták meg a kedvem hozzá, jó pár könyve csücsül már a várólistámon :)

    VálaszTörlés
  11. Boldog blogszülinapot Drága és még jóóó sokat! 😊❤

    VálaszTörlés
  12. Szia, Boldog szülinapot :)
    eddig sajnos csak a lányával közösen írt könyvét olvastam, de az nagy kedvenc lett. A Házirenddel pedig már régóta szemezgetek,a tartalma nagyon felkeltette az érdeklődésemet.

    VálaszTörlés
  13. Boldog szülinapot! Nem olvastam még Jodi-tól könyvet, de szivesen pótolnám eme hiányosságomat :) Puszi

    VálaszTörlés
  14. Szia!
    Még nem olvastam semmit az írónőtől, és épp ezért érdekel a könyv :)
    Boldog blogszülinapot, és köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  15. Szia! Boldog blogszülinapot kívánok utólag!
    A FB-on már követlek, jatszottam. A J. P. könyvért is beszállok, tőle sem olvastam még semmit, de több követett blogon is olvastam róla, felkeltette a kíváncsiságomat.
    Köszi a játékokat! Cd. :)

    VálaszTörlés
  16. Szia! Még soha nem olvastam az írónőtől, viszont amellett, hogy engem is érdekelnek a könyvei, egy barátnőm is ajánlotta, plusz szeretem a kicsit misztikus, rejtélyes, detektíves történeteket. :)

    VálaszTörlés
  17. Szia! :)
    Feliratkoztam a blogra, és azért szeretném megnyerni a könyvet, mert meg sem tudom számolni, hányszor hallottam már Jodi Picoultról, viszont még nem volt szerencsém olvasni tőle semmit. Hátha majd most :)

    VálaszTörlés
  18. Szia!
    Először is Boldog blogszülinapot és köszi a lehetőséget!
    Az írónőtől idáig csak A nővérem húgát olvastam, de az tetszett és a filmet is láttam belőle. Viszont az általad kisorsolt nyereménykönyv is nagyon jónak tűnik, úgyhogy hátha lesz szerencsém hozzá.
    Köszi a játékot! Évi

    VálaszTörlés
  19. Szia!:)
    Boldog blogszülinapot és köszönöm szépen a lehetőséget!
    Eddig még nem olvastam az írónőtől, de ahogy elolvastam a fülszöveget, nagyon megtetszett a könyv. Remélem szerencsém lesz és elolvashatom :)
    Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  20. Szia! Boldog blogszülinapot :) Nagyon jó ez a lehetőség, köszönöm.
    Jodi-tól már mindegyik könyvét olvastam, ezt kivéve. És ez se maradhat ki, semmiképp sem!! :)

    VálaszTörlés
  21. Szia! Gratulálok a bloghoz! :)
    Bevallom, Jodi Picoulttól idén olvastam csak először, szerencsére az eredeti nyelven, ez volt a Small Great Things. Imádtam a könyvet, és azt, amit tanított nekem. Ezután elhatároztam, hogy mindenképpen olvasok még tőle. Biztos vagyok benne, hogy az Egyszerű igazság sem fog nekem csalódást okozni.

    VálaszTörlés
  22. Szia! Gratulálok és sok szerencsét kívánok a blogodhoz!:)
    Bekövettem az oldalad fb-on. Nagyon örülök, hogy ezt a két könyvet fogod kis sorsolni.
    Köszönöm, hogy lehetőséget kapunk tőled. Eddig még nem olvastam egyik írónőtől sem.
    A csók new yorkban c. Könyvet azért szeretném elolvasni, mert tetszik, hogy a karácsonyhoz van köze. Szeretem a romantikus, jó hanulatú könyveket. A másik könyv pedig azért tetszett meg, mert tetszik az alap sztori.
    Érdekes, ugyanakkor mégsem szeretem annyira az ilyen szomorú könyveket.
    Mostanában mégis elolvastam néhány úgymond "lelektani" könyet, ezert szeretném , ha ez is köztük lenne:)

    VálaszTörlés
  23. Szia! Köszönjük a játékot! ^_^
    Még nem volt szerencsém Jodi Picoult-tól könyvet olvasni, ha választanom kéne, akkor A nővérem húga című könyve érdekelne a legjobban, mert arról hallottam szerintem először (és jó véleményeket hallottam inkább). Viszont a fülszöveg alapján ez a könyv is igazán ígéretesnek tűnik :)

    VálaszTörlés
  24. Szia! Jodi Picoult: Egyszerű igazság érdekelne ) Köszi a lehetpséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Olvasd el a feladatot, mert így nem vagy benne a kalapban! "Hozzászólásban írd meg, hogy miért érdekel ez a könyv, olvastál-e már az írónőtől, illetve ha nem, akkor melyik könyve a legszimpatikusabb!"

      Törlés
    2. Bocsi, figyelmetlen voltam. Nem olvastam még tőle,a Nővérem húga a legszimpatikusabb,láttam a belőle készült filmet, nagyon jó volt, szeretem is majd alkalom adtán elolvasni. Elsősorban azért ez érdekel,mert a másik meg van, es tetszok a tortenet. :)

      Törlés
  25. Szia! Boldog blogszülinapot! :) Jodi Picoult: Egyszerű igazság c. könyvet még nem olvastam és az írónőtől se eddig semmit de érdekesnek hangzik a könyv :) Köszönöm a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  26. Szia! Nagyon boldog blogszületésnapot! :) A kedvenc Jodi Picoult könyvem A nővérem húga, de egyébként több könyvét is olvastam már és nagyszerű írónak tartom őt, ezért nagyon örülnék, ha én nyernék :) Mindenkinek sok sikert kívánok! Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  27. Szia! Boldog szülinapot és boldog nyuszit :)

    Az írónőtől még nem sikerült semmit olvasnom, de ez a könyv nagyon felkeltette az érdeklődésem, szívesen elolvasnám. :) Remélem én leszek a szerencsés.

    Kedveltem a FB oldalad és nagyon irigyellek amiért járátl könyvfeszten. ezt részleteztem is a bejegyzésednél kommentben.

    Köszi a lehetőséget :))

    VálaszTörlés
  28. Szia! Boldog születésnapot! ☺
    Épp most olvasom a Törékenyt. Már rég óta akartam olvasni tőle, és egy kedves Molytól kaptam. Egyenlőre bármennyire e is szomorú a történet nagyon tetszik. Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  29. Szia! Boldog blogszülinapot!
    Első Picoult könyvem a Törékeny c. volt, és a most felajánlott nyereménykönyvet is szívesen olvasnám.
    Köszi a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  30. szia :)
    azért szeretném megnyerni a könyvet, mert nagyon szeretem picoult írásait. ennyi. :)

    VálaszTörlés
  31. Szia Anita, gratulálok a bloghoz, minden jót kívánok és a Jodi Picoult-könyv érdekelne, mert a The Tenth Circle megvan...

    VálaszTörlés
  32. Szia újra, nagyon kíváncsi vagyok a szomorú történet megoldására...
    Judit (@jkrizsma)
    jkrizsma@gmail.com

    VálaszTörlés
  33. Boldog blogszülinapot!:)
    Jodi Picoult könyve érdekelne, mert több könyvét is olvastam már és a kedvenc íróim egyike. Kedvenc művet tőle nehéz választanom, mert viaskodik bennem a Házirend (az első JP élmény) és a Törékeny című regénye. Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés