2019. szeptember 3., kedd



START! Mini-könyvklub 14. felvonás



A témához tartozó bejegyzések a „mini-könyvklub” címke alatt elérhetőek.

Heyho, kedves Olvasók!

Ismét eltelt 4 hónap, ami azt jelenti, hogy elindult a Mini-Könyvklub soron következő fordulója! Ráadásul milyen jó kis regényekkel; van itt zombis YA-regény, Hugo- és Nebula-díjas klasszikus, és alternatív történelmű disztópia! Sajnos két könyvet is újra kéne olvasnom, ezért elmerengtem azon, hogy túl sok regényt olvastam már eddigi életemben. :D
Ha kedvet kapnál, még ebben a hónapban csatlakozhatsz hozzánk - Blog se kell a részvételhez! -, de most már el kell olvasnod az első megszavazott könyvünket! ;)
òòò A folytatáshoz olvass tovább! òòò

vvvvv


Mi az a Mini-könyvklub? - Röviden

Egy online közösség, ami 2015. májusában indult (akkor még műfajtematikus fordulókkal), persze a könyvklub tagjai folyamatosan változnak. A mostani forduló 2019. szeptember 1-től december végéig tart, a klubtagok ezalatt az időszak alatt havonta elolvasnak 1-1 regényt. Az első három hónapban előre meghatározott könyveket olvasunk, amiket az olvasás végeztével alaposan kibeszélünk, kiértékelünk: mindenki ír egy-egy könyvértékelést, és kitöltünk egy kérdőívet a könyv fontos (és kevésbé fontos) kérdéseiről. Az utolsó hónapban mindenki maga választ egy olvasmányt az előre megadott könyvek közül. (Idézet Vegazus oldaláról.)
.


Mikre szavaztam?*

Mi lett a végeredmény?


Mi jöhet szóba nálam, mint +1 szabadon választott?

A mini-könyvklub utolsó hónapjában mindig a „maradék” közül lehet választani, ezt nevezzük szabadon választott könyves hónapnak. Azt hiszem, ezek közül fogok választani:  

Esetleg ajánlanátok valamelyiket?!

vvvvv
Köszönöm a figyelmet!
A képek Vegazus blogjáról vannak vagy a könyvek borítói.
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése