2019. szeptember 18., szerda



UNBOXING | Varázslatos második év - Világok Lángja Mystery Box



A témához tartozó bejegyzések a „book box” címke alatt elérhetőek.

Világok Lángja

Ahogy nemrég az első doboz unboxingjában megírtam, megrendeltem a folytatást! Nagyon szeretem a kézműves termékeket, a gyertyákat és J. K. Rowling csodálatos varázsvilágát, ezért a második doboz mellett sem tudtam elmenni - nem bírtam ki, hogy ne rendeljem meg. ;) Érdemes tudni, hogy a Világok Lángját lényegében egy ember viszi (bár vannak alkalmi segítségei, hiszen egy vállalkozás roppant összetett mulatság), ezért különösen elképesztőnek találtam már az első dobozt is. Tulajdonképpen emiatt a kellemes csalódás miatt fizettem be a másodikra, és valószínűleg emiatt fogok a harmadikra is (ha lesz).
A mostani doboz témáját Harryék második Roxforti éve ihlette, ezért is a neve az, hogy Varázslatos második év. Nekem személy szerint nem ez a kedvenc részem a sorozatból, mert a guta ütögetett Dobbytól a történet elején, de... lássuk a dobozt! ;)

A kicsomagoláshoz olvass tovább! ⇩⇩⇩

vvvvv
TÉMA


A tartalmat inspirálta: HP 2.

A doboz tartalma:
⚡ A szokásos 1 x 200 ml és 2 x 100 ml szójaviasz gyertya (exkluzív design és téma, csak a doboz részére), DE ezúttal az egyik kis gyertya formáját tekintve is különleges lesz ;)
⚡ 1 selyemporos illatviasz
⚡ 1 egyedi tervezésű hard enamel pin 
⚡ 1 szokásosnál nagyobb értékű dolog (szuper fanarttal!), egy igazi könyvmoly kellék, ami még nem volt a dobozainkban eddig, de biztosan imádni fogjátok
⚡ 6 egyéb, a témához kapcsolódó meglepetés

Minden elem kézműves jellegű, tehát nem hivatalos merchandise termékek lesznek a dobozban!


A DOBOZ TARTALMA

200 ml-s Fawkes szójaviasz gyertya narancs és omlós karamell illatban. Vigyázz, könnyen lángra kap! 
- Erősen édes illatú gyertya, de nekem bejön.


100 ml-s Hisztis Mirtill szójaviasz gyertya fodormenta és eukaliptusz illatban, hiszen ki merne Mirtillről megfeledkezni! 
-  Ha Hisztis Mirtillt nem is annyira kedveltem (oké, lehet utálni...), az eukaliptusz meg a fodormenta a gyengém. Háromból két gyertyának is imádom az illatát. 

Egy adag Pótcsont-Rapid szükség esetére Madame Pomfrey ajánlásával (különleges szójaviasz gyertya hintőpor és tiszta pamut illatban) 
Nagyon tetszik a gyertya egyedi üvegcséje - cuki a csontváz :)) -, ráadásul isteni a gyertya illata is!


Egy csipet Hop-porral fűszerezett illatviasz dinnye, banán és körte illatban. Óvatosan használd, nehogy a Zsebpiszok közben köss ki! 
- Elsőre borzasztóan hangzott, hogy valaminek dinnye+banán+körte illata legyen, de igazából egész kellemes, kicsit nyárra emlékeztető az illatviasz. (Csak ne szeretném az illatviaszokat ennyire, persze a múltkori tököset nehéz felülmúlni.)


Pihe-puha könyvtok kedvenc könyveid szállítására, Madam Cvikker szíves ajánlásával (a fanartot @eldensa készítette) 
- ABSZOLÚT KEDVENC ELEMEM A DOBOZBAN! Még csak egyetlen könyvtokom van, de annak a mintája nem ennyire szép. Ez kész műremek.


Egy pár címeres fülbevaló, a legutóbbi boszorkány divat szerint 
- Hát vannak elemek, amiket talán soha nem fogok használni. (Jobban szeretem a lógós fülbevalókat.) Mindazonáltal nagyon csinos.



Mágneses könyvjelző szett: egy tinédszer mandragóra az üvegházban tartott kimerítő házibuli után, illetve Dobby, a szabad manó 
- Jaj, már el is felejtettem, hogy mennyit szenvedtek a mandragórákkal ebben az évben a fiatalok! :D Tök aranyos ez a két mágneses könyvjelző! (Sajnos Dobbyért tényleg nem annyira vagyok oda ebben a részben, de nagyon cuki ez a mangás forma.)



Exkluzív hard enamel pin a titkok kamrájának bejáratával 
- Tök jó ötlet volt a második rész ennyire embelmatikus "jelenségét" berakni a csomagba. (De ez is tipikusan a "féltem használni, nehogy elhagyjam"-kategória.)


Illatos Holt-tengeri fürdősó szett, az áttanult napok utáni lazításhoz



- Bölcsesség: levendula és citrus / - Picit furcsa a levendula+citrus kombó.
- Bátorság: rózsabors / - Ennek bejön az illata! Picit csípős hatású.
- Hűség: mézes őszibarack / - Iszonyatosan édes az illata, mégis ennek a kipróbálását várom a legjobban!
- Ravaszság: mentás csokoládé / - Háááát... ezt az ízt inkább enném, de majd meglátom milyen benne pancsizni. :'D Szerencsére hosszú tél várható, lesz időm mindet kipróbálni. Amúgy fergetes ötletnek tartom ezeket a fürdősós üvegcséket a  roxforti házak színeiben.



Miranda Dabrak Varázslástan Alapfokon 2. című kötete (üres jegyzetfüzet)
- Füzetből sosem elég, mégis használatlanul hever nálam jónéhány... Ötletes, de mégsem.


Pin tartó, varázslatos pingyűjteményed méltó kiállítására! 
- Amíg rá nem jöttem, hogy féltem elhagyni a ritka/egyedi kitűzőimet, nem is értettem ezeknek a tartóknak a létjogosultságát... (Persze elképzelhető, hogy így sem állítom ki a gyűjteményem, de legalább most már lenne hova. ;))


4 db-os könyvjelző szett Hermione Granger ajánlásával, hogy egyszerre négy tankönyvben is megjelölhesd, hogy hol tartasz 
Könyvjelzőből sosem elég! Ráadásul mind a négy ötletes. (Külön pacsi az Arthur Weasley idézetért. Róla valahogy általában megfeledkeznek az emberek, pedig imádnivaló pasi. (És az egyik kedvenc mellékszereplőm.))


ÖSSZESSÉGÉBEN

Ennek a doboznak több eleme tetszett, mint az előzőnek (habár azt is szerettem), ezért úgy gondolom, hogy a harmadik évhez kapcsolódó boxra is le fogok csapni, ha lesz. A doboz legjobb eleme egyértelműen a fanartot  és idézetet ábrázoló könyvtok, de tetszett az egyedi Pótcsont Rapid gyertya is, illetve az összes éghető cucc illata. ;) (Még mindig nem értem, hogy működhet együtt a dinnye+banán+körte, de sajnos máris elfogyott a doboz fele...)  
Hogy mi lehetne a harmadik dobozban? Valami patrónusos, valami vérfarkasos, valami dementoros, valami Kóbor Grimbuszos vagy valami Zordós. :)) 


vvvvv
Köszönöm a figyelmet! Jó olvasást!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése