2020. március 15., vasárnap



Dirty English - Balhés ​Brit | Blogturné Extra (érdekes idézetek)


A könyvekhez készített extra állomásaimat itt leled: BTKextra
  


Mi történik, ha egy erőszakot nem kedvelő, háttérben meghúzódó srácokat és egyéjszakás kalandokat kergető, irányításmániás lánynak éppen egy nagymenő, illegális mérkőzéseken harcoló, tetovált srácon akad meg a szeme? Elizabeth Bennett tudja, hogy távol kellene tartania magát Declantől, de képtelen kikerülni a vonzáskörzetéből… Sőt, cseppet sem szégyenlős módon fel is ajánlkozik neki! Tartsatok bloggereinkkel, hogy megtudjátok, mit gondolnak a legújabb szexi Rubin Pöttyös regényről, és ne felejtsétek, hogy ha mázlitok van, megnyerhetitek a Könyvmolyképző kiadó által felajánlott három nyereménypéldány egyikét!

FÜLSZÖVEG:
Egy sebhelyes bunyós…
Egy lány a saját szabályaival…
Egy emlékezetes éjszaka…
Három dolgot érdemes tudni Elizabeth Bennettről: vág az esze, mint a borotva, mindig ő irányít, és a saját, gondosan megszerkesztett szabályai szerint él. Kemény lecke árán tanulta meg, hogy akiket a legjobban szeretünk, végül mindig fájdalmat okoznak. Aztán találkozik Declan Bayjel.
Egy tetovált, brit illegális bunyóssal, az egyetem rosszfiújával, akit messze el kéne kerülnie. De amikor a srác a segítségére siet egy rosszul elsült egyetemi bulin, minden szabály mehet a kukába, amit Elizabeth addig a szerelemben és a szexben követett. A lány egyetlen éjszakára féktelen szenvedéllyel ajándékozza meg Declant, de ő ennél többet akar. Arról álmodik, hogy ez a sebezhető lány, akitől csak egy papírvékony fal választja el, örökké az övé lesz.
Egy éjszaka. Két összetört szív. Egy életre szóló szenvedély.
Vesd bele magad!

Kiadói sorozat: Rubin Pöttyös
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634573647
Fordította: Szőke Julianna
Eredeti mű: Dirty English
Eredeti megjelenés éve: 2015


--- Tovább az idézetekhez! ---

vvvvv
1.

– Ők is épp most költöznek be – jegyezte meg Shelley fejével a szomszéd ajtó előtt fölhalmozott dobozok felé bökve. Láttam, hogy az ajtó résnyire nyitva van. Shelley egy rakás könyvre mutatott az egyik dobozban:
– Úgy látom, egy stréberrel van dolgunk. Fene, én meg még azt reméltem, megütöd a főnyereményt egy dögös szomszéddal!
Körbenéztem, hogy biztos nincs-e a közelben az új szomszédom, és gyorsan átfutottam a könyvcímeket: A nagy Gatsby, Üvöltő szelek.
– Hm, valaki szereti a klasszikusokat. Angol szak?
Shelley a szemét forgatta.
– Uncsi. Neked egy szexi szomszédra van szükséged, aki imádja a vad majomszexet.

2.

– Sok kedvenc könyvem van. Ezt a dolgot hívják olvasásnak, tudod? Ki kéne próbálnod.
– Nincs rá szükség, nekem ott a külsőm – mondta Shelley önelégülten, és átvetett egy hajtincset a vállán. – Hová mész? – kiáltott utánam, ahogy átmasíroztam a nappalin a bejárat felé.

3.

– Hát, jó. Péntek esténként általában házit írok, nagyibugyiban. Masterpiece Theatre-sorozatokat bámulok órákon át, sapkát horgolok, és ha elunom magam, matematikai feladványokat oldok meg. Nem nagyon járok partikra, sőt, szóba sem állok olyan sráccal, aki piál, szóval tényleg nem vagyok az eseted.
Dax a szemeit forgatta.
– Csak egy tánc, édes. Nem kell összeházasodnunk.

4.

– És te? – fordultam Declanhez. – Te szereted az irodalmat?
– Angol a főszakom, és vállalkozási a minorom – mondta Declan.
– Ne már!
Ettől felszaladt a szája.
– De már. Miért ne?
– Meg vagyok lepve. Azt hittem…
– Hogy neandervölgyi? – kérdezte Dax. – Sokan hiszik azt, de a tesókám imádja a verseket, meg a szonetteket, a sok uncsi nonszenszt, amitől legszívesebben fejbe lőném magam. Azzal kompenzál, hogy hamarosan nyit egy saját edzőtermet.
– Ti ketten teljesen különbözőek vagytok – ámuldoztam.
– Szóval én vagyok a neandervölgyi? – horkant fel Dax.
– Nem. Na, jó, talán mégis! – mondtam nevetve.

5.

– Aznap éjjel, mikor megmutattam neked, hogy kell ütni, észrevettem őket, de nem hoztam fel. Sajnálom a fájdalmadat – mondta a rózsaszín bőrre meredve. – Gyönyörűek a sebhelyeid. Azt jelentik, hogy túléltél. Hogy itt vagy velem. – Egy tollpihe könnyedségével megcsókolta a csuklómat, és ezzel mindent átírt velünk kapcsolatban. – Ezt a kis részedet szeretem belőled a legjobban – mondta.
A nagy pillanatok szinte észrevétlenül esnek meg, és sokszor csak utóbb látjuk világosan az egészet, de most abban a pillanatban tudtam, hogy előbb-utóbb a szívem Declané lesz. És ez egyszerre ejtett kétségbe, és izgatott fel.

6.

Shelley felvillanyozódott.
– Jönnek a britek! Jönnek a britek!
– Hagyd már abba! – sziszegtem.
Blake arca szavaink hallatán mozdulatlanná vált, a teste megfeszült.
– Nem értem, mit esznek a lányok ezen a két csávón…
– …akiktől forróbb lesz a levegő, mint a hajvasalómtól? – fejezte be Shelley.

7.

– (…) Komolyan, egy szempillantás alatt beléd tudtam volna zúgni, ha bármi jelét mutattad volna annak, hogy van esélyem. – Elnevette magát a döbbent arckifejezésemen. – Először velem találkoztál, de én részeg voltam, Declan pedig nem. Nem mintha ez számított volna. Amint megláttad, máris őt választottad. Sors. Karma. – Somolygott. – Igen, én hiszek ebben a butaságban. Na, mindegy, nem azért vagyok itt, hogy bepróbálkozzam nálad – ahhoz túl késő –, hanem azért, hogy megkérjelek: ne törd össze a szívét! Abból már eleget kapott.

8.

– Az én szívemet nem olyan könnyű meggyógyítani – suttogtam. – És benned ott a lehetőség, hogy örökre összetörd – sokkal inkább, mint Colby.
– Sosem foglak bántani – sóhajtott.
– Colby is ezt mondta – vágtam rá keserűen.

9.

– Nem lehetek veled, nem vagy hozzám való. Te verekedsz, és gyönyörű vagy, és össze fogod törni a szívemet. Te csak egy újabb egyéjszakás kaland vagy nekem, oké? Ennyi. Semmi több. Most pedig hagyj békén! Végeztünk – és zihálva kirántottam magam a kezéből.

10.

Dax elém jött, és óvatosan méregetve mellém húzódott.
– Hova ment? Elbaltáztad?
Mély levegőt vettem, hogy megszabaduljak a még mindig bennem lévő feszültségtől.
– Hazament, és nem, nem baltáztam el, ha tudni akarod. Megmondtam neki, hogy többre vágyom, ő pedig azt válaszolta, hogy tartsam magam távol tőle. Ó, és igen, azt is mondta, hogy csak egy dugás voltam neki. Kedvesen elbeszélgettünk.

Nyereményjáték:

A kiadó Rubin Pöttyös könyvek sorozatában több olyan romantikus-erotikus regény is van, amiben az egyik főszereplő sportoló! Mivel bloggereink kifejezetten szeretik a Balhés Brithez hasonló történeteket, úgy döntöttünk, hogy ki kell találnotok, hogy az egyes állomásokon melyik RP regény borítójának a részletét láthatjátok. A kitalált könyvcímet pedig írjátok be a rafflecopter megfelelő rubrikájába!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



vvvvv
Remélem jól szórakoztatok, látogassatok el a többiekhez is!
Köszönöm a figyelmet!
vvvvv


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése